NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
-
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
Poso sam rec da je neko nekog zalijepio s ovim za lijepu kossrku, al kad sam vidio nick, shvatio sam da je to nemoguce 

All Golden State Warriors fans are either 14 year old boys with waxed eyebrows & extremely tight pants, underage girls who have a crush on Steph Curry, or Filipinos who root for whichever team's favored to win the 'chip that season.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Aleme, kakve ovo komentare Ayesha daje?

A jest vala gadna.
"Something that really bothers me, and honestly has given me a sense of a little bit of an insecurity, is the fact that yeah, there are all these women, like, throwing themselves [at him], but me, like, the past 10 years, I don't have any of that," she said on Red Table Talk. "I have zero — this sounds weird — but, like, male attention, and so then I begin to internalize it, and I'm like, 'Is something wrong with me?'"

A jest vala gadna.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Jos uvijek izgleda jako bole ona 33 Stephova poena za poluvrijeme, paranoja je u poodmaklom stadiju 

Kako CJ prodade tekmu
kakav glupan yebote, pa fulio je sve sto se moglo fuliti 

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
@justin
Pa postavljo sam to neki dan,zena mu otvoreno trazi donje pipe na tv-u, to "paznja" je pokrice sta joj zapravo fali. Ali stas kad mu babo prca bolju trebu od njeg
@ep
Merhaba

Pa postavljo sam to neki dan,zena mu otvoreno trazi donje pipe na tv-u, to "paznja" je pokrice sta joj zapravo fali. Ali stas kad mu babo prca bolju trebu od njeg

@ep
Merhaba

Sonya je dobra malo je reć
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Stephs and Ayeshas parents tried to pair them up in high school but Ayesha then said "I can't date him because he's too nice". Steph Curry confirmed this story.

dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Stvarno ste dosadni s tim da su svi navijači GSW bandwagoneri, dosta ih je počelo sa "We Believe" generacijom a i ovi novi klinci koji tek sad počinju pratit NBA će većina njih ostati navijači i kad prođe ova šampionska generacija isto kao ovi nesretinici navijači Bullsa koji su počeli navijati u vrijeme MJ-a (vjerovatno su ih navijači drugih timova tada zvali bandwagonerima) pa su ostali i sada kada su u banani.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kopačica zlataJustin je napisao/la:Stephs and Ayeshas parents tried to pair them up in high school but Ayesha then said "I can't date him because he's too nice". Steph Curry confirmed this story.![]()

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Sto se ne prijavis na oglas, jedini nacin da neko u dresu Houstona **** Curryaalemsa je napisao/la:@justin
Pa postavljo sam to neki dan,zena mu otvoreno trazi donje pipe na tv-u, to "paznja" je pokrice sta joj zapravo fali. Ali stas kad mu babo prca bolju trebu od njeg![]()

- QUARTERBACK
- Kontakt:
dje onaj sto se kleo u CJa neki dan 

Ne moze preko Stephen Wardell Currya 

ma pusti krivo im sto je Hjuston ispaoBiscione je napisao/la:Stvarno ste dosadni s tim da su svi navijači GSW bandwagoneri, dosta ih je počelo sa "We Believe" generacijom a i ovi novi klinci koji tek sad počinju pratit NBA će većina njih ostati navijači i kad prođe ova šampionska generacija isto kao ovi nesretinici navijači Bullsa koji su počeli navijati u vrijeme MJ-a (vjerovatno su ih navijači drugih timova tada zvali bandwagonerima) pa su ostali i sada kada su u banani.

kao što su bullsi dobili navijace u MJ vrijeme, LaL u kobe vrijeme i sl., tako ce GSW navijacka baza sada rasti logicno

a alem nekog proziva sto pise na temi jer mu tim ne igra PO, a zaboravio da ni njegov ne igra, a on je tu

mislis Grejvi ili ti ga sad @JustinQUARTERBACK je napisao/la:dje onaj sto se kleo u CJa neki dan

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Ma problem su ovi sto glume da navijaju za drugu ekipu.
Ne valja vala, nije ni za ku.rac, svekrvu bi joj zvekno. Sonja je milf praviJHam je napisao/la:Sto se ne prijavis na oglas, jedini nacin da neko u dresu Houstona **** Curryaalemsa je napisao/la:@justin
Pa postavljo sam to neki dan,zena mu otvoreno trazi donje pipe na tv-u, to "paznja" je pokrice sta joj zapravo fali. Ali stas kad mu babo prca bolju trebu od njeg![]()
BosniaBoston je napisao/la:Kopačica zlataJustin je napisao/la:Stephs and Ayeshas parents tried to pair them up in high school but Ayesha then said "I can't date him because he's too nice". Steph Curry confirmed this story.![]()
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- BosniaBoston
- Kontakt:
Iskreno mislim da bi ona i Eric Gordon bas bili par.Slatke male bucikealemsa je napisao/la:Ne valja vala, nije ni za ku.rac, svekrvu bi joj zvekno. Sonja je milf praviJHam je napisao/la:Sto se ne prijavis na oglas, jedini nacin da neko u dresu Houstona **** Curryaalemsa je napisao/la:@justin

#Punoljetstvo
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.