FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

harden
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la harden » 17 maj 2019, 17:28

On ti je Pfleger gore u Minkenu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 17 maj 2019, 17:39

isakovich je napisao/la:
FCBAYERN je napisao/la:
harden je napisao/la: Ma naravno, ali Uli je jako prilijepo za njega. Cini mi se da su Hasan i Rumeni raspolozeni da ga nabiju, ali Uli je zapeo da ga sacuvaju
Jos da se Hasaga nesto pita tu ... :rol:
@fcbajern
Ne pita, ali posluzi Rumenom kao izgovor: "Vidis ba da nisam jedini koji je za odlazak, i drugi vide da ne zna" (a u pozadini Hasan klima glavom, i prisjeca se kako mu je Rumeni zaprijetio kastriranjem i otkazom ode li na Ulijevu stranu) :mrgreen:[/quoitd.]

svaka cast odakle ti info,ili si to sanjao ili bujna masta, ti sve to znas iz prve ruke ili si bio ocevidac znas sve kako funkcijenose u Bayernu upravi itd.mani se suplje i trola makar na ovoj temi dosta si na temi bvb -a
Eh super nek si mi rekao :thumbup: Dezurni kriticari se uvijek javljaju, branitelji dekadencije, moralni propovjedaci i tolerantni prosvjetitelji koji optuzuju druge za sve ono sto oni i sami cine. Kada neko iznese kritiku ti si prvi koji se zaletis i napadas dezurne kriticare, ali zapravo nista bolji od njih nisi. Isto kao sto pojedini prosipaju pricu o nekim argumentima, objektivnosti i sl, a nema ih da ukazu kad je nesto po krivu poslo. A i previse se lozis na forum, ohladi, i ti koristi mastu, lijepa je protiv stresa. Virtuelni je svijet ipak, cuvaj zivce za zbiljnost ne virtuelnost.
Spamm

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 17 maj 2019, 17:48

Zar neće doći doktor wenga?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 17 maj 2019, 18:38

harden je napisao/la:On ti je Pfleger gore u Minkenu
ti to dino meni nesto
VOLIM BAYERN

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 17 maj 2019, 18:40

@fcbayern
A sta ti napisa ,o cemu ti to,ja te lijepo ljudski pitam odakle ti informacije,da nisi gdje sta pri bayernu,mozda imas neke veze i tako to.Nisam nista lose mislio.Moji zivci su ekstra,bez brige,ja zivim u zbilji i na zemlji nisam u vasioni i u oblacima,davno izasao iz teenagerskih halucinacija.
Da napadam one licemjerne kriticare koji samo pljuju i crno pisu sto je u globalu daleko od istine uvijek postoji sredina.
Ja kritikujem cesto i rado kad ima za sta da se kritikuje npr. Kovac Niko, ali kakve sve to veze ima sa ovim na sta si mi replicirao???
VOLIM BAYERN

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 maj 2019, 18:43

nemojte se svađati, lijepo se igrajte

istina je uvijek u sredini, znaci nije na forumu jer ovdje samo ekstremi idu, tako da opusteno
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 17 maj 2019, 19:01

isakovich je napisao/la:@fcbayern
A sta ti napisa ,o cemu ti to,ja te lijepo ljudski pitam odakle ti informacije,da nisi gdje sta pri bayernu,mozda imas neke veze i tako to.Nisam nista lose mislio.Moji zivci su ekstra,bez brige,ja zivim u zbilji i na zemlji nisam u vasioni i u oblacima,davno izasao iz teenagerskih halucinacija.
Da napadam one licemjerne kriticare koji samo pljuju i crno pisu sto je u globalu daleko od istine uvijek postoji sredina.
Ja kritikujem cesto i rado kad ima za sta da se kritikuje npr. Kovac Niko, ali kakve sve to veze ima sa ovim na sta si mi replicirao???
Zato sto se velika doza ironije dala primijetiti iz tvog posta, a nije ti prvi put da nekome ko iskaze neko misljenje bilo iz zezancije ili ne tako prozoves. Spominjem jer se medju tvojim iskazima nerijetko znalo provlaciti to, nazovimo ga, etiketiranje "laznih" navijaca. Ne govorim da si konkretno meni govorio, ali se opet mali obris mogao prepoznati u ovom gore postu, kao eto ja sam lik koji zastupa nekad iznosenu ideju autokratije vladajuceg dvojca koji vedre i oblace, a s kojim su povezivana znacenja kao konstantnim "pljuvacima" (nekad ih se opravdano nekad neopravdano kritikovalo, jer svako od nas vise-manje pogresne procjene iznese ili glupost napise). To sto sam ja napisao post koji je prozet ironijom i humorom, u nedostatku neke pametnije diskusije, ne znaci da sam konstantno trolla i zezao se na ovom pdf-u (zato sam i rekao, forum zahtjeva ozbiljnu diskusiju oko kluba ako bi zelio imati svrhu ali nije preozbiljan, i ne treba reagovati na nacin na koji jesi na post koji je bio saljivog karaktera iako sigurno ima istine da Hasan je uvijek upleten u ove strukture, jer i pored svega hijerarhija je uvijek koncentrisana i zadnju rijec imaju vrhuske, nadam se da kontas, a ovo opet "nadam se da kontas" nije ironicno vec je malo zapetljano napisano pa zbog toga). Drugo, moje trollanje zutaljima je prozeto i velikom dozom istine. Nisam ja tamo dolazio samo da se nasladjujem, valjda imam pravo napisati sta mislim, i stojim iza toga da su "gubitnici" i da je ova sezona bila poklon koji vise puta nisu znali iskoristiti. Dosad niti jednom forumasu nisam replicirao na ovaj nacin, ali eto svojim ironicnim pristupom koji je nekad tako znao sluziti za etiketiranje si me "natjerao". Namjera mi nije vrijedjanje, provociranje ili svadja u konacnici sto je neko spomenu, niti spam teme na osnovu ovoga. Samo bespotrebno ti je na saljivi post onako odgovarati, valjda zato smajli ( :mrgreen: ) je stavljen. Lijep pozdrav i no bad feelings.
Spamm

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 17 maj 2019, 20:40

Šta se dešava sa Tolissom ?

Rečeno je u 4. mjesecu da će do kraja odigrati sigurno neke utakmice, a nije dobio ni minute od kad se oporavio..

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 maj 2019, 20:55

hifans je napisao/la:Šta se dešava sa Tolissom ?

Rečeno je u 4. mjesecu da će do kraja odigrati sigurno neke utakmice, a nije dobio ni minute od kad se oporavio..
Nije bilo potrebe za njegovom pomoci a ujedno je i rizik bio preveliki ubaciti ga u igru nakon teske povrede. Ovako ce na pripreme za narednu sezonu doci potpuno spreman.

Pitam se za sutra, ko ce koga premirati? :hmmmmm:
Bayern i Gladbach s jedne strane igraju jedni za druge a Eintracht i Dortmund s druge strane.

Zadnje kolo sezone koje odavno nije bilo ovoliko uzbudljivo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 17 maj 2019, 21:01

FCBAYERN je napisao/la:
isakovich je napisao/la:@fcbayern
Zato sto se velika doza ironije dala primijetiti iz tvog posta, a nije ti prvi put da nekome ko iskaze neko misljenje bilo iz zezancije ili ne tako prozoves. Spominjem jer se medju tvojim iskazima nerijetko znalo provlaciti to, nazovimo ga, etiketiranje "laznih" navijaca. Ne govorim da si konkretno meni govorio, ali se opet mali obris mogao prepoznati u ovom gore postu, kao eto ja sam lik koji zastupa nekad iznosenu ideju autokratije vladajuceg dvojca koji vedre i oblace, a s kojim su povezivana znacenja kao konstantnim "pljuvacima" (nekad ih se opravdano nekad neopravdano kritikovalo, jer svako od nas vise-manje pogresne procjene iznese ili glupost napise). To sto sam ja napisao post koji je prozet ironijom i humorom, u nedostatku neke pametnije diskusije, ne znaci da sam konstantno trolla i zezao se na ovom pdf-u (zato sam i rekao, forum zahtjeva ozbiljnu diskusiju oko kluba ako bi zelio imati svrhu ali nije preozbiljan, i ne treba reagovati na nacin na koji jesi na post koji je bio saljivog karaktera iako sigurno ima istine da Hasan je uvijek upleten u ove strukture, jer i pored svega hijerarhija je uvijek koncentrisana i zadnju rijec imaju vrhuske, nadam se da kontas, a ovo opet "nadam se da kontas" nije ironicno vec je malo zapetljano napisano pa zbog toga). Drugo, moje trollanje zutaljima je prozeto i velikom dozom istine. Nisam ja tamo dolazio samo da se nasladjujem, valjda imam pravo napisati sta mislim, i stojim iza toga da su "gubitnici" i da je ova sezona bila poklon koji vise puta nisu znali iskoristiti. Dosad niti jednom forumasu nisam replicirao na ovaj nacin, ali eto svojim ironicnim pristupom koji je nekad tako znao sluziti za etiketiranje si me "natjerao". Namjera mi nije vrijedjanje, provociranje ili svadja u konacnici sto je neko spomenu, niti spam teme na osnovu ovoga. Samo bespotrebno ti je na saljivi post onako odgovarati, valjda zato smajli ( :mrgreen: ) je stavljen. Lijep pozdrav i no bad feelings.
Ma nemoj toliko, kazes mi da opusteno a ti brate roman napisa.
Ja samo ne mogu shvatiti da neko moze znati sve i detalj sta i kako se desava u bayernu a u biti istina uvijek bude drugacija.
Pa ova tema je citava ironija zadnjih 5 godina, i dalje stojim iza toga da je na ovoj temi hrpa tih laznih navijaca koja samo skuplja konentare i pljuje po upravi i globalno o Bayernu.Imas jednog specijalca koji konstantno pise samo o pravnim sporovima i ekonomskim malverzacijama Ulli Hoenesa itd itd a da ne napisa ni jednu postenu prostoprosirenu recenicu o Bayernu,igri,igracima,treneru itd.Nesto iole citljivo.
Imas i onih 2013 + Pepovaca to je tako sig sam,al sta ja tu mogu,ako jedni imaju pravo da pljuju imam i ja da se drzim sredine.Lp
VOLIM BAYERN

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 17 maj 2019, 21:14

Haso je poltron koji samo klima glavom.
Uprava nam je sranje.
Niko Kovač je najgori trener u evropi.
Ekipa nam je propala.

Reci kakav sam ja sad navijač i daj mi dijagnozu. Da čujem razloge i argumente.
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 maj 2019, 21:32

S-Y-L-A-R je napisao/la:Haso je poltron koji samo klima glavom.
Uprava nam je sranje.
Ekipa nam je propala.

Ti si pukotina i izdajnik kakve ne trebamo među nama, ja da imam moderatora sad bih te banovao. I ove godine bi osvojili ligu prvaka samo da su Robben i Ribery bili zdravi. #PepOut

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 17 maj 2019, 21:51

I ja kažem, najgori su ovi lažni navijači, oni od 2013-te. Ne možeš posta pročitat, samo pljuvanje po našem Uliju.

Bayern111
Kontakt:

Post Postao/la Bayern111 » 17 maj 2019, 22:55

S-Y-L-A-R je napisao/la:Haso je poltron koji samo klima glavom.
Uprava nam je sranje.
Ekipa nam je propala.

ti si navijac nula :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
pljujes ljude koji daju sve za bayern i jos nemas nikakvog osnova za to ako zelis
molim te da se hasan svadja sa ulijem i kalleom preko novina i da od nas pravi komediju jel to
zasto bi to radio nije hasan zaduzen za to znas li da je svaki transfer preko 20 mil samo ulijeva duznost i hasan se nepita nista
a ako ima neko jaci izasluzniji od ulija neka ustane i napravi bolji bayern
a ti fino idi navijaj za city<ili barcu tele jedno glupo

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 maj 2019, 23:13

slika

slika

:ljepota:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 18 maj 2019, 00:18

Dijagnoze se u zdravstvenim ustanovama postavljaju :)
Zdrvstvenu knjizicu i premiju uplatiti i ici po dijagnoze.
Ako su se neki nasli prozvani ja sam za to najmanje kriv ;)
Ja prvi sam nemali broj puta kritikovao i upravu i igrace i trenere, al ne do te mjere da prelazi u preseravanje,nije swe tako crno ima i pozitivnih stvari u FC Bayernu koje nas vezu za taj klub,jer inace sto bi ga ikako simpatisali.
VOLIM BAYERN

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 18 maj 2019, 00:37

“With this campaign, together with our ‘Queerpass Bayern’ fan club, we want to send a clear signal for tolerance and diversity, against racism and homophobia.”

https://fc.bayern/FCB4Diversity

šljivo kolko ćeš još izdržat ko vjerni navijač našeg Bayee

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 18 maj 2019, 00:41

coelho41 je napisao/la:šljivo kolko ćeš još izdržat ko vjerni navijač našeg Bayee
Do prve tuđe triplete.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 18 maj 2019, 00:55

sljivo je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:šljivo kolko ćeš još izdržat ko vjerni navijač našeg Bayee
Do prve tuđe triplete.
Ja koliko znam nisi nikad ni bio navijač po pravim parametrima. Kritikuješ nešto->nemaš šta tražiti ovdje. Sikter!

P.S. Ne sjećam se, ali biti će da sam ovaj profil preuzeo negdje 2013-e. Sigurno nije moj od starta, nekad je pravi navijač pisao, ja sam došao za Pepom. Sad što bih i pohvalio nove dresove, pogotovo bijelu garnituru, nekako ne ide.
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 18 maj 2019, 01:04

sljivo je napisao/la:
Do prve tuđe triplete.
Bogati pa ni Besko nema tolike zahtjeve :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: HerrMarkusen, Puri83, TETRAPAK i 13 gostiju.