NK Široki Brijeg

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 28 okt 2010, 00:17

Ja mislim da ti benajon spadas u gornju kategoriju, pogotovo kad koristis termin ''mi''. Koji vi, mislis oni, ti si svjetlosnim miljama od takvog cega evidentno, stoga ne provaljuj se u tudje ime, grupa ce ti biti zahvalna. Ostatak nemam sta komentirati, smijesno, odrazavas vlastitu kulturu i komplekse, a offtopicarite bezveze vec pet sest postova...

Jel dosta? Napravim vam temu pa rijesavajte na jednom mjestu vlastite komplekse i frustracije.
...Život za Široki...

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 28 okt 2010, 00:22

coki ga cakani

sb citizen
Kontakt:

Post Postao/la sb citizen » 28 okt 2010, 02:59

kompleksi isplivavaju na površinu lagano..trn u oku mnogima kao cjelokupan kolektiv, mogu nam ga svi lagano popušit za sve naše uspjehe, pravi navijač, kako sarajeva, tako želje ili zrinjskog uvijek će poštovat tuđi uspjeh, trud, zalaganje, pa tako i ja za uspjeh drugog kluba iskreno se veselim kad npr. osvijetla obraz državi...net huligani odite u 3 pm, nemate veze sa nogometom, idite na neke nacionalističke forume i ispoljavajte svoje **** frustracije...

SAMO JEDNO IME ŠIROKI!

george town
Kontakt:

Post Postao/la george town » 31 okt 2010, 12:40

gdje se moze pratiti utakmica izmedju slavije i sirokoga?

black hole
Kontakt:

Post Postao/la black hole » 31 okt 2010, 12:44

george town je napisao/la:gdje se moze pratiti utakmica izmedju slavije i sirokoga?
vjerovatno nigdje osim tekstualnog prenosa na ovom portalu
slomiti nas nisu mogli najjači na svjetu jer smo krvlju branili hrvatsku nam svetu
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala ;)

taracess
Kontakt:

Post Postao/la taracess » 31 okt 2010, 17:39

bio sam na tekmi danas pa evo da i ovde utiske sa iste podjelim...

igra?

evo ja kao neutralni posmatrac danasnje utakmice...

igra tanka do bola, sto ne cudi jer je teren stvarno katastrofalan i ne mogu se oteti utisku da je to puuno vise slaviji pomoglo... siroki kad je pokusao da igra lopta mu zastane na centru pa su se sklodno tome preorijentisali na igru kao i Slavija... nabaci prema golu pa ako sta ispadne...

jedini izuzetak u igri slavije je ona njihova lijeva strana koja je konstantno pokusavala igrati i uvijek su izbacivali odbranu sirokog... ostalo tanko... i od jednih i od drugih...

gol, plod slucajnosti vise... u toj igri ko nabije taj dobije, odbranbeni sirokog lose izbija loptu glavom iz 16sterca, ona dolazi na volej igracu Slavije i ovaj stvarno postize prelijep gol... ali nije plod nikakve akcije.... ovome treba dodati da su se igraci Slavije, valjda svjesni da su kao ekipa losiji, puno vise borili od igraca sirokog...

na kraju standardno, valjanje, sudija da bi izbjegao konfliktne situacije, malo vuce na stranu domacina, daje samo 3 minute produzetka, ali nije to nista presudno.... zasluzena pobjeda slavije... bolje su iskoristili prelos teren...

eto otprilike moje vidzenje... napatih se ziv na utakmici....

pozdrav...

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 01 nov 2010, 13:38

Sada 3 tekme sa vama. Ne igrate lijepo ko proslih godina i to je cinjenica. Koliko mozete i koliko ce te uraditi to ce mo vidjeti. Ako nam ga zabijete na AFH mozete se nadati prolazu a ako vas dobijemo bez primjljenog gola onda ga vi pusite jer i znamo igrati i sa 8 igraca :lol:
Kako i sta ce biti samo Boga zna (naravno moje je da kazem pobjeda FCS-a) i iskreno se nadam da ce mo vas uzeti sa 2-0. Nema sanse da nam dole zabijete 3 kom jer ste jedva i uz nevidjene muke odigrali 2-2 sa Celikom.
Jel vam skripari dolaze na AFH ???

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 01 nov 2010, 13:41

taracess je napisao/la:bio sam na tekmi danas pa evo da i ovde utiske sa iste podjelim...

igra?

evo ja kao neutralni posmatrac danasnje utakmice...

igra tanka do bola, sto ne cudi jer je teren stvarno katastrofalan i ne mogu se oteti utisku da je to puuno vise slaviji pomoglo... siroki kad je pokusao da igra lopta mu zastane na centru pa su se sklodno tome preorijentisali na igru kao i Slavija... nabaci prema golu pa ako sta ispadne...

jedini izuzetak u igri slavije je ona njihova lijeva strana koja je konstantno pokusavala igrati i uvijek su izbacivali odbranu sirokog... ostalo tanko... i od jednih i od drugih...

gol, plod slucajnosti vise... u toj igri ko nabije taj dobije, odbranbeni sirokog lose izbija loptu glavom iz 16sterca, ona dolazi na volej igracu Slavije i ovaj stvarno postize prelijep gol... ali nije plod nikakve akcije.... ovome treba dodati da su se igraci Slavije, valjda svjesni da su kao ekipa losiji, puno vise borili od igraca sirokog...

na kraju standardno, valjanje, sudija da bi izbjegao konfliktne situacije, malo vuce na stranu domacina, daje samo 3 minute produzetka, ali nije to nista presudno.... zasluzena pobjeda slavije... bolje su iskoristili prelos teren...

eto otprilike moje vidzenje... napatih se ziv na utakmici....

pozdrav...
Majstore isti ti je teren i na AFH. Pa mozda vam je to jedan minus za igru koju planirate kod nas odigrati !!!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 01 nov 2010, 14:46

mangupp je napisao/la:ja ne znam kako su moderatori uopste dopustili otvaranje teme nk listica :twisted: :twisted: :twisted:
Da ti imaš o čemu razmišljati cijeli dan. :lol:
...što je više lome to je volim jače...

black hole
Kontakt:

Post Postao/la black hole » 01 nov 2010, 15:11

FCS-FCS je napisao/la:Sada 3 tekme sa vama. Ne igrate lijepo ko proslih godina i to je cinjenica. Koliko mozete i koliko ce te uraditi to ce mo vidjeti. Ako nam ga zabijete na AFH mozete se nadati prolazu a ako vas dobijemo bez primjljenog gola onda ga vi pusite jer i znamo igrati i sa 8 igraca :lol:
Kako i sta ce biti samo Boga zna (naravno moje je da kazem pobjeda FCS-a) i iskreno se nadam da ce mo vas uzeti sa 2-0. Nema sanse da nam dole zabijete 3 kom jer ste jedva i uz nevidjene muke odigrali 2-2 sa Celikom.
Jel vam skripari dolaze na AFH ???
ja se nadam da mi prolazimo u kupu u sarajevu 1:1 a na pecari 1:0 za nasa također i u prvenstvu očekujem pobjedu a što se tiče navijača koje si spomenu i jednim i drugima je zabranjen dolazak ORGANIZIRANO valjda je to i najbolje da se malo smire tenzije utakmica će svedno biti u direktnom prenosu na bht1
slomiti nas nisu mogli najjači na svjetu jer smo krvlju branili hrvatsku nam svetu
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala ;)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 03 nov 2010, 11:16

slika
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Ultras Sur
Kontakt:

Post Postao/la Ultras Sur » 03 nov 2010, 11:16

Sretno vam i isprašite FK Torpedo
••• Real Madrid C.F. •••

❸❶ La Liga titles

❶❼ " Copa del Rey " Cups

❾ Uefa Champions League titles

❷ Uefa Cup titles

❸ Intercontinental Cups

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 03 nov 2010, 11:28

Ne idem na predavanja danas zbog utakmice,ocu makar x da nisam džaba ostao.Mislim da ni igrači ni navijači Torpeda :D nemaju srca i da cemo to danas riješiti u svoju korist.
Torpedo -Široki Brijeg 2-2.

george town
Kontakt:

Post Postao/la george town » 03 nov 2010, 11:47

Momci sretno vam bilo danas protiv sarajeva, nula neka bude ja cu biti zadovoljan

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 03 nov 2010, 12:10

Sada se ocekuje navala plavih komsinica na ovu temu, sa najboljim zeljama danas :) :) hahahaha...koje su to prodane duse.....
Nego pisaj njih, ja ocekujem u ove 3 utakmice pravo sportsko takmicenje, izmedju dvije ekipe koje igraju najljepsi fudbal.....naravno uz zelje da izadjemo kao polufinalisti kupa, i 3 boda na nasem kontu u prvenstvu ;)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 03 nov 2010, 13:06

Gigant je napisao/la:Sada se ocekuje navala plavih komsinica na ovu temu, sa najboljim zeljama danas :) :) hahahaha...koje su to prodane duse.....
Nego pisaj njih, ja ocekujem u ove 3 utakmice pravo sportsko takmicenje, izmedju dvije ekipe koje igraju najljepsi fudbal.....naravno uz zelje da izadjemo kao polufinalisti kupa, i 3 boda na nasem kontu u prvenstvu ;)
:lol:

Baš moraš imati muda i nešto ovakvo napisati.

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 03 nov 2010, 13:33

elSaik je napisao/la:
Gigant je napisao/la:Sada se ocekuje navala plavih komsinica na ovu temu, sa najboljim zeljama danas :) :) hahahaha...koje su to prodane duse.....

???? Ne kontam te pasa......da, mislim da igramo najljepsi fudbal, sada i celik pocinje da igra jako aktraktivno, dok igra tvog klub moze se nazvati kako god, ali ne fudbalom......ispucavanje lopte iz svog sesnesterca, ili sa svoje polovine, i pokusaj pronalaska nekoga u napadu tim dubinskim loptama, sigurno nije lijep fudbal.....
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 03 nov 2010, 13:44

Gigant je napisao/la:
elSaik je napisao/la:

???? Ne kontam te pasa......da, mislim da igramo najljepsi fudbal, sada i celik pocinje da igra jako aktraktivno, dok igra tvog klub moze se nazvati kako god, ali ne fudbalom......ispucavanje lopte iz svog sesnesterca, ili sa svoje polovine, i pokusaj pronalaska nekoga u napadu tim dubinskim loptama, sigurno nije lijep fudbal.....
Za Siroki stoji da igra lijep i dopadljiv fudbal jer imaju dosta znalaca u ekipi pocevsi od neprikosnovenog Wagnera, varea, pa onda do nama dobro poznatog Silica koji je svojevremeno nosio i Zeljin dres ali da kazes da Sarajevo igra lijep i atraktivan fudbal je totalni apsurd!
Sta ti podrazumjevas pod atraktivnim fudbalom ??? Jel tebi atraktivno cekati da ti sudija svira penal i onda iz penala dati Go i radovati se i svrstavati ga u najljepse golove ikad postignute na premierligaskim terenima. Daj ba uozbilji se boga ti! A ja kao navijac Zeljeznicara objema ekipama zelim puno srece pa neka bolja pobjedi, a tu atraktivnost sarajeva cemo vidjeti veceras i iz naredna dva duela ;)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 03 nov 2010, 14:28

nedjelja:

prijenos uživo: Široki - Sarajevo na: http://www.****.com i javno.ba

što se tiče današnje tekme.

varea se vratio 8-)

nadam se u najboljem povratničkom izdanju da će biti
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 03 nov 2010, 14:33

Sumnjam da ce i igrati, ali, nadam se da ce ga ozljeda i odmor malo natjerati da ponovno pocne raditi na sebi i na realizaciji. Veci problem je obrana ionako.
...Život za Široki...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, Combattente87, pitara, rishovski i 33 gosta.