Kad kažem vi, često to čitam i na Redditu, ne samo kod Brokule. Insane.
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Ja ne kontam pljuvanje Kerra. I to ne samo ove godine. Jeste l' normalni vi? 
Zao mi CJ-a. Prakticki nosi Blazerse

- josipmusa2
- Kontakt:
Koliko je bron propao kad na ovako lošem zapadu nije ulovio PO
Al fakat finale konferencije POR se može mjerii sa finalom kockastih na SP, čista sreća
Al fakat finale konferencije POR se može mjerii sa finalom kockastih na SP, čista sreća
-
Evil Genius II
treci seed u RS, bez startnog centra i sa par rovitih igraca do wcf preko ekipa za koje vecina smatra da su talentovanije?josipmusa2 je napisao/la:Al fakat finale konferencije POR se može mjerii sa finalom kockastih na SP, čista sreća
nikakva sreca
losiji od golden statea svakako, ali daleko od toga da je POR u finalu nezasluzeno.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ako bude metla od Goldena bez Duranta i Cousinsa, onda jeste cista sreca. Cak i da ubodu jednu utakmicu u seriji i opet ispadnu, naravno da je zakljucak da su sretno dosli do finala zapada.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Pa što si bolji seed, lakše ćeš doći do finala. Ko je kriv Houstonu što se zayebavao pa morali igrati sa Goldenom u drugoj rundi. Plus cijeli PO su odigrali bez Nurkića, i dogurali do finala. Ogroman uspjeh
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ako pobjede GS pa izgube u finalu... pogodite zaključak... sretno....BuffonGigi je napisao/la:Ako bude metla od Goldena bez Duranta i Cousinsa, onda jeste cista sreca. Cak i da ubodu jednu utakmicu u seriji i opet ispadnu, naravno da je zakljucak da su sretno dosli do finala zapada.
Ako osvoje na kraju... zaključak... sretno....
Ako GS osvoji opet zaključak je da su svi sretno dosli dokle su dosli, to bi bila manje-vise ta logika.
Zadnja izmjena: amertiger, dana/u 17 maj 2019, 11:23, ukupno mijenjano 1 put.
Mes Que Un Club
Možeš reć da je Houston bolja ekipa, al možda. Niko više. Kakva sreća i qrac
Gledaj ovog debila, pa šta će ti veća motivacija
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
I Denver ko i Portland bi prosao na srecu, ne na srecu da su lose ekipe nego je serija bila takva da je sreca presudila u nekim utakmicama. Drugacije se o sreci ne moze pricati koliko god ovi srali ovde o kvalitetiLillard je napisao/la:Možeš reć da je Houston bolja ekipa, al možda. Niko više. Kakva sreća i qrac
- Nail for Real
- Kontakt:
Svi:
JHam: Denver je izuzetna ekipa, pusite ga hejteri.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nail for Real je napisao/la:Svi:
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Kakva sreća, Portland je zasluženo u finalu, igraju momci dobro i nisu slučajno izbacili OKC i Denver. Pa nije se igral9 na jednu dobijeni pa da se može reći sreća. Uz to im užasno fali Juka. Drže se i više nego dobro protiv ratnika, šta treba više pa da bi ih se shvatilo ozbiljno?
Steph nastavlja da igra dobro, iako imam utisak da ovo može još bolje, i nadam se da će Durant što duže biti odsutan jer milina je gledati ove ratnike.
Steph nastavlja da igra dobro, iako imam utisak da ovo može još bolje, i nadam se da će Durant što duže biti odsutan jer milina je gledati ove ratnike.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
LogicnoNail for Real je napisao/la:Svi:
Stephen Curry of the @warriors is the first player with 35+ points, 5+ rebounds and 5+ assists in each of the first 2 games of a conference/division finals since Kareem Abdul-Jabbar did so as a rookie in the 1970 Eastern Division Finals vs. New York.

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Donnie Darko
- Kontakt:
82 utakmice u regularnoj sezoni popraćene serijama na 4 dobivene. Sreća ne može biti minimiziranija. Jedan od sportova/liga gdje sreća igra najmanju ulogu.
Ako su povrede isključene to jest. Ako uključimo povrede naravno da može sreća presuditi mnogo toga, ali Portland je od svih ekipa u playoffu najgore prošao i što se povreda tiče, tako da se može zaključiti samo da je i misao da su Blazersi tu gdje jesu zbog sreće, apsolutna i totalna glupost i besmislica.
Činjenica je da je GSW, kao što sam jučer pisao mnogo jača ekipa od njih u svim aspektima, sa Durantom ili bez, i usput najgori mogući matchup što se profila igrača tiče protiv kojih idu, tako da poraz od njih pa i metla nit je sramota nit pokazatelj bilo čega. Čak su i bolji nego sam očekivao. Svaka im čast na ovoj sezoni.
Ako su povrede isključene to jest. Ako uključimo povrede naravno da može sreća presuditi mnogo toga, ali Portland je od svih ekipa u playoffu najgore prošao i što se povreda tiče, tako da se može zaključiti samo da je i misao da su Blazersi tu gdje jesu zbog sreće, apsolutna i totalna glupost i besmislica.
Činjenica je da je GSW, kao što sam jučer pisao mnogo jača ekipa od njih u svim aspektima, sa Durantom ili bez, i usput najgori mogući matchup što se profila igrača tiče protiv kojih idu, tako da poraz od njih pa i metla nit je sramota nit pokazatelj bilo čega. Čak su i bolji nego sam očekivao. Svaka im čast na ovoj sezoni.
- josipmusa2
- Kontakt:
Fali im Juka ko nama lani Hayward i Irving
Pa los start i onda povrede, i opet na kraju sta se sve morslo izdesevat da zavrse 4i (u onim zadnjim tekmama). Splet okolnostiBrokula je napisao/la:Pa što si bolji seed, lakše ćeš doći do finala. Ko je kriv Houstonu što se zayebavao pa morali igrati sa Goldenom u drugoj rundi. Plus cijeli PO su odigrali bez Nurkića, i dogurali do finala. Ogroman uspjeh
Nail for Real je napisao/la:Svi:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Stotts ovdje gubi utakmice. Aminu i Harkless su beskorisni u ovoj seriji. Samo omogucavaju Warriorsima da dupliraju Lillarda i McColluma.
Da su barem korisni u odbrani pa hajde, ali i tu slabo koristi od njih.
Da su barem korisni u odbrani pa hajde, ali i tu slabo koristi od njih.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.