NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Kako cigani ne sviraju 3 slobodna Dameu ko sto su svirali Stephu kad je Kanter naskočio na njega, pff
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
Cist faul na Lillardom
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Portland sam sebe pobjedio 

kuknjava
pa pogodio je tricu seth u istom tom napadu poslije promasaja lilarda, isti qrc na krajuBobadilla je napisao/la:Kako cigani ne sviraju 3 slobodna Dameu ko sto su svirali Stephu kad je Kanter naskočio na njega, pff
Ubise jih ljudi pnr-lom i dupliranjem...
Ma previse polaganja pustaju.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ermin Jazvin da igra ovdje bio bi koristan igrač kad ti čovjek napravi prostor za polaganje.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
cao djaci, klanjate se bogocu stephu 

Jbg. Iggy strasna odbrana
Ma nije fazon trice, fazon je da je isti prekršaj bio a ne svira se, Ovce same sebe pobijediše hahaTorres_9 je napisao/la:kuknjavapa pogodio je tricu seth u istom tom napadu poslije promasaja lilarda, isti qrc na krajuBobadilla je napisao/la:Kako cigani ne sviraju 3 slobodna Dameu ko sto su svirali Stephu kad je Kanter naskočio na njega, pff
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Steph-Green pnr kad zagusti, Iggyjeva odbrana na najboljem protivnickom ofanzivcu, Greenova defanzivna dominacija. 2015-16 Warriorsi vibes 

Jesi li docekao Jokaru na aerodromu? #summertimeEpidaurus je napisao/la:Steph-Green pnr kad zagusti, Iggyjeva odbrana na najboljem protivnickom ofanzivcu, Greenova defanzivna dominacija. 2015-16 Warriorsi vibes
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 17 maj 2019, 05:37, ukupno mijenjano 1 put.
CJ 3 posjeda zaredom uništava i 7 razlike ode u qrac, nestao u drugom poluvremenu. Stotts sa svojim Turnerom yebo ga on više, ma daj ovo se moralo uzet. 15 razlike na poluvremenu i 7 opet u zadnjoj četvrtini. Fuj
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ovo ako nisu dobili neće ništa, eventualno da im puste jednu u gostima i to je to.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ljudi ih ubili defanzivom na kraju, plus nije mi jasno zasto forsiranje CJ onoliko kad ga ne ide, zadnjih 2-3 napada uzima i ne moze pogoditi nista.
Kako god ovo je bila ogromna prilika, ako se sad KD vrati onda je metla sve blize
Kako god ovo je bila ogromna prilika, ako se sad KD vrati onda je metla sve blize
15 na poluvremenu, 6-7 pet minuta prije kraja i više-manje glatko izgubiš, pfff.
8 bilo na 4:20 msm,sami su sebe pobjedili.Lillard je napisao/la:CJ 3 posjeda zaredom uništava i 7 razlike ode u qrac, nestao u drugom poluvremenu. Stotts sa svojim Turnerom yebo ga on više, ma daj ovo se moralo uzet. 15 razlike na poluvremenu i 7 opet u zadnjoj četvrtini. Fuj
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
Prelos Portland defanzivno. Pa nista nisu mogli odbraniti zadnje tri minute.
Sreca pa se na istoku barem dobra kosarka igra.
Sreca pa se na istoku barem dobra kosarka igra.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
KD je out 3,4 tekmu a vjerovatno i 5 ako gsw bude imo 3:1ronaldo99 je napisao/la:Ljudi ih ubili defanzivom na kraju, plus nije mi jasno zasto forsiranje CJ onoliko kad ga ne ide, zadnjih 2-3 napada uzima i ne moze pogoditi nista.
joj ti logike..Tracy3McGrady je napisao/la:Ovo ako nisu dobili neće ništa, eventualno da im puste jednu u gostima i to je to.
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.