Al fakat, covjek isprica nesto 5min, i jednom recenicom dokaze da je samo lupao bezveze. Pogotovo vezano za Boston. Subjektivnost uvijek prije logike. Valjda je umislio da mora branit Boston u svemu i uvijek. Bucksi ih cijepaju, on govori ne igramo dobro, nije do jacine Bucksa, nego do nas.Lillard je napisao/la:ESPN je htio da Pierce bude njihov Barkley. Fejl malo je reć, frajer je glup ko stup
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
E da vidimo veceras Portland i kakvu ce odbranu igrati, da bar bude zanimljivo malo iako znamo da je ovo pobjeda GSWa svi 
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
CJ.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Daj nek neko javi Lillardu da se probudi. Ne moze CJ uvijek sam vuci.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Kakva sekvenca do ove trojke Klaya 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ovaj Leonard je glup ko ku.rac 
Curry kad je vruc sa Marsa bi pogodio tricu nakon sto izidje iz bloka
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nedo Bog da mu Leonard igra ispred Collinsa, nadam se da nije toliko glup
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Hood i Curry u ovoj seriji trebaju vecu minutazu da imaju. Hood treba u startnu.Lillard je napisao/la:Nedo Bog da mu Leonard igra ispred Collinsa, nadam se da nije toliko glup
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
znate koga odavno nismo vidjeli, Della i SOnyu yebo vam pas mater ESPN
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Draymond raspolozen za blokade...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Djaba kada nemaju odbrane. Crying in Jusuf Nurkic
Draymond je mozda i najbolji timski defanzivac kojeg sam gledao sto se tice citanja, postavljanja, komunikacije i tajminga
Klinika nocas
Klinika nocas
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Juka je tog Greena unistio u regularnoj sezoni i poslao ga u skolu kosarke. Kako im samo nedostaje jbt....
Zato sam naglasio timski defanzivacTekashi je napisao/la:Juka je tog Greena unistio u regularnoj sezoni i poslao ga u skolu kosarke. Kako im samo nedostaje jbt....
Vece centre bas i ne moze tako dobro braniti
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Eh da je Garrnett danas u primeu ... Savrsen defanzivac za danasnju kosarku.
Collins

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.