FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Eto prilike da se dovede sto valja iz Slobode , pogotovo ova imena koja su se spominjala i prije
-
- Kontakt:
Pa ko je doveo Selimovica kokuza. Bolje reci Amara boli tuki ,ovi pijunu obradili tuzbu po zeljama i vazda Zeljkan nas u dugu jednom covjekuu . Prvo dug na nulu pa onda poceti graditi nesto , bez toga vjeruj mrka kapa.. Cuj ko misli svojom glavom nije navijac Zelje , e svasta u bozijoj basciBezideja je napisao/la:Lose raditi? Bas Selimovica boli tuki za Zeljom da bi radio lose. A ko misli da bi Amar radio lose, taj nije navijac Zelje. Cisto lupetanje s namjerom ocigledno. Bez argumenata, neke gluposti sigurno.
[quote="AntiDepresiv"][quote="Bezideja"]Lose raditi? Bas Selimovica boli tuki za Zeljom da bi radio lose. A ko misli da bi Amar radio lose, taj nije navijac Zelje. Cisto lupetanje s namjerom ocigledno. Bez argumenata, neke gluposti sigurno.[/quote]
Pa ko je doveo Selimovica kokuza. Bolje reci Amara boli tuki ,ovi pijunu obradili tuzbu po zeljama i vazda Zeljkan nas u dugu jednom covjekuu . Prvo dug na nulu pa onda poceti graditi nesto , bez toga vjeruj mrka kapa.. Cuj ko misli svojom glavom nije navijac Zelje , e svasta u bozijoj basci[/quote]
Dovela Skupstina,jer su prijašnji pobjegli glavom bez obzira odnosno dezertirali,napustili brod,a to je smrtna kazna.
Al čuj kokuz,nek je Almir zvani (kafomat )tajkun.
Kad je bježao iz kluba ponio kući klupski kafe aparat,eto kakvi su tek bijednici bili
Pa ko je doveo Selimovica kokuza. Bolje reci Amara boli tuki ,ovi pijunu obradili tuzbu po zeljama i vazda Zeljkan nas u dugu jednom covjekuu . Prvo dug na nulu pa onda poceti graditi nesto , bez toga vjeruj mrka kapa.. Cuj ko misli svojom glavom nije navijac Zelje , e svasta u bozijoj basci[/quote]
Dovela Skupstina,jer su prijašnji pobjegli glavom bez obzira odnosno dezertirali,napustili brod,a to je smrtna kazna.
Al čuj kokuz,nek je Almir zvani (kafomat )tajkun.
Kad je bježao iz kluba ponio kući klupski kafe aparat,eto kakvi su tek bijednici bili
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- SarajevskaHunta
- Kontakt:
AntiDepresiv je napisao/la:Pa ko je doveo Selimovica kokuza. Bolje reci Amara boli tuki ,ovi pijunu obradili tuzbu po zeljama i vazda Zeljkan nas u dugu jednom covjekuu . Prvo dug na nulu pa onda poceti graditi nesto , bez toga vjeruj mrka kapa.. Cuj ko misli svojom glavom nije navijac Zelje , e svasta u bozijoj basciBezideja je napisao/la:Lose raditi? Bas Selimovica boli tuki za Zeljom da bi radio lose. A ko misli da bi Amar radio lose, taj nije navijac Zelje. Cisto lupetanje s namjerom ocigledno. Bez argumenata, neke gluposti sigurno.

Manje priče više rada!
SVI NA GRBAVICU!
SUBOTA 17H
ZBOG ŽELJE, ZBOG NAS, ZBOG INATA.

SVI NA GRBAVICU!
SUBOTA 17H
ZBOG ŽELJE, ZBOG NAS, ZBOG INATA.

Šta mislite da li će nas Krpić napustiti ovo ljeto? I šta raditi sa Erminom Zecom pošto mu ističe ugovor sad.
Cim ti napises tu odvratnu rijec željkanAntiDepresiv je napisao/la:Pa ko je doveo Selimovica kokuza. Bolje reci Amara boli tuki ,ovi pijunu obradili tuzbu po zeljama i vazda Zeljkan nas u dugu jednom covjekuu . Prvo dug na nulu pa onda poceti graditi nesto , bez toga vjeruj mrka kapa.. Cuj ko misli svojom glavom nije navijac Zelje , e svasta u bozijoj basciBezideja je napisao/la:Lose raditi? Bas Selimovica boli tuki za Zeljom da bi radio lose. A ko misli da bi Amar radio lose, taj nije navijac Zelje. Cisto lupetanje s namjerom ocigledno. Bez argumenata, neke gluposti sigurno.

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
-
- Kontakt:
Mozda si i u pravu za tu rijec eto nekako mi naum pade citajuci i pisuci na jednom drugom,starijem i vaznijem forumu. A to u vezi navijaca ,skontacu nekako da sakrijem ime pa cu ti poslati dokaz moje prve clanske karte iz 71 god kad ti vjerovatno nisi ni u jajima bio,dakle ovde sam se registrovao samo zbog toga da se sam uvjerim na silna pisanja i tvrdnje kako svo zlo dolazi skoro godinu prije hajducije zvana decembarska skupstina, sa portala ****.****.ba . Tako da povremeno ulazim ovdje da se uvjerim kakvo je stanje i cemu se nadati. Mislim da ne doticu takve konstacije ali bi volio kad bi mogao malo komentarisati eto dusu da olaksam i ovdjeBezideja je napisao/la:Cim ti napises tu odvratnu rijec željkanAntiDepresiv je napisao/la:Pa ko je doveo Selimovica kokuza. Bolje reci Amara boli tuki ,ovi pijunu obradili tuzbu po zeljama i vazda Zeljkan nas u dugu jednom covjekuu . Prvo dug na nulu pa onda poceti graditi nesto , bez toga vjeruj mrka kapa.. Cuj ko misli svojom glavom nije navijac Zelje , e svasta u bozijoj basciBezideja je napisao/la:Lose raditi? Bas Selimovica boli tuki za Zeljom da bi radio lose. A ko misli da bi Amar radio lose, taj nije navijac Zelje. Cisto lupetanje s namjerom ocigledno. Bez argumenata, neke gluposti sigurno.,jasno je da nisi navijac kluba. Tako suvisno je citati a pogotovo replicirati na ove gluposti.
-
- Kontakt:
Ja sta je nego kokuz i to frontalni..hoces da ti posaljem validne tuzbe radnika sa njegovog univerziteta(cuj univerzitet,mati mila) 7 plata bijednih nije isplaceno i itd ,sparsi duzni ...... Ma eto biznismen u tri pmSarajevskaHunta je napisao/la:AntiDepresiv je napisao/la:Pa ko je doveo Selimovica kokuza. Bolje reci Amara boli tuki ,ovi pijunu obradili tuzbu po zeljama i vazda Zeljkan nas u dugu jednom covjekuu . Prvo dug na nulu pa onda poceti graditi nesto , bez toga vjeruj mrka kapa.. Cuj ko misli svojom glavom nije navijac Zelje , e svasta u bozijoj basciBezideja je napisao/la:Lose raditi? Bas Selimovica boli tuki za Zeljom da bi radio lose. A ko misli da bi Amar radio lose, taj nije navijac Zelje. Cisto lupetanje s namjerom ocigledno. Bez argumenata, neke gluposti sigurno.![]()
![]()
Pa ti svasta nesto saljes al nista da posaljes, u biti si vjerovatno neki pitarcic ako nisi jadna nam zajednica s takvima navijacima 

Zec moze pomoci, ali brate dise povrijedi se. Ove sezone kad je igrao imali smo koristi. Medjutim, rijetki su momenti kad je igrao.braco je napisao/la:Šta mislite da li će nas Krpić napustiti ovo ljeto? I šta raditi sa Erminom Zecom pošto mu ističe ugovor sad.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Jel to sve od argumenata, moje je misljenje da se treba Amaru pod hitno platiti svaki fening, kako bilo naci pare i to jednom zauvjek zavrsiti tako da niko pa Amar i neke buduce tuzbe, ako bude crijevo na lijevo,ne mogu uticati na klub . Eto tto sam napisao i mislio a to da sam pitar sta reci haHAHAHBezideja je napisao/la:Pa ti svasta nesto saljes al nista da posaljes, u biti si vjerovatno neki pitarcic ako nisi jadna nam zajednica s takvima navijacima
Pa ti sigurno kao stari navijac željkanaAntiDepresiv je napisao/la:Jel to sve od argumenata, moje je misljenje da se treba Amaru pod hitno platiti svaki fening, kako bilo naci pare i to jednom zauvjek zavrsiti tako da niko pa Amar i neke buduce tuzbe, ako bude crijevo na lijevo,ne mogu uticati na klub . Eto tto sam napisao i mislio a to da sam pitar sta reci haHAHAHBezideja je napisao/la:Pa ti svasta nesto saljes al nista da posaljes, u biti si vjerovatno neki pitarcic ako nisi jadna nam zajednica s takvima navijacima

Pa kad su mogli Krcmarevic, Petrovic, Kostic uzeti 200.000 KM za dva mjeseca, sto ne bi mogao Amar. Tu se slazemo 100%

Kako je i u ranijim razgovorima za **** govorio srbijanski stručnjak on je pokušao mirnim putem riješiti problem sa čelnim ljudima Željezničara, ali su oni jednostavno odbijali svaki razgovor sa njim i nisu odgovarali na njgove upite.
Danas je za ****.ba portal otkaz na klupi Željezničara prokomentarisao Slavko Petrović, koji tvrdi da je zatečen odlukom uprave kluba, ali da sa Grbavice odlazi kao gospodin.
Potrazih malo stare tekstove, i znaci ovih 40 hiljada dugovanja su bila za klauzu za plasman u evropu, aferimU razgovoru sa čelnim ljudima kluba stavili smo klauzulu da mi isplate novac ukoliko izborimo Evropu. Dakle ne radi se ovdje o nekim platama koje sam trebao dobiti po ugovoru koje sam imao prije nego sam dobio otkaz. Ja sam imao još jedanaest mjeseci ugovora sa Željom. Taj novac je bio premija za izlazak na evropsku scenu.

Bekrić: Trpio sam poniženja, Slavko Petrović je neznalica i čovjek bez karaktera
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Stvarno ruzno za citat to apostrofirano Zeljkan al manje vazno,nego gdje ti procita u mom postu da ja osporavam taj neki dug vec naglasavam da se sve plati pod hitno i potpise papir da nema nikakvih dugovanja FK ZELJEZNICAR prema Amaru OsimuBezideja je napisao/la:Pa ti sigurno kao stari navijac željkanaAntiDepresiv je napisao/la:Jel to sve od argumenata, moje je misljenje da se treba Amaru pod hitno platiti svaki fening, kako bilo naci pare i to jednom zauvjek zavrsiti tako da niko pa Amar i neke buduce tuzbe, ako bude crijevo na lijevo,ne mogu uticati na klub . Eto tto sam napisao i mislio a to da sam pitar sta reci haHAHAHBezideja je napisao/la:Pa ti svasta nesto saljes al nista da posaljes, u biti si vjerovatno neki pitarcic ako nisi jadna nam zajednica s takvima navijacimaznas da kad nismo imali marke covjek je uletio s svojom lovom. Isto tako ko god udje s svojim parama, osvoji titulu, duplu, ili 5 godina ne izgubi u Kupu treba naplatiti svaki fening.
Pa kad su mogli Krcmarevic, Petrovic, Kostic uzeti 200.000 KM za dva mjeseca, sto ne bi mogao Amar. Tu se slazemo 100%
vjeruj to je prvi preduslov za svijetliju buducnost .A ti mozes sebi postaviti pitanje kako to da poslije onakvih sezona koje su bile beton u financijskom smislu dodjes u situaciju da dajes preko crnih fondova za isplatu radniuka na odzavanju,cistacica itd ,ma nemas ti dovoljno aktivnih mozdanih celija za to Haj i U ZDRAVLJU I VESELJU,NAVIJAJ ZA ZELJU
Pa ne mogu svi biti pametni kao ti jbga, covjek zvani vijuga. To nije od tog perioda to se vuce jos od zavrsetka rata. Pored toga, tad su vremena bila drugacija i to poredit ne mozes. To nema veze s Amarom zivim ti meni bio vijuga. Sarajevo isti slucaj, koje dole kriv Musemic?
Imaju organi koje se bave tim, ako imas dokaz pravac sipa.
Ti si bas neki upucen. Znas za dugove Zelje, Selimovica. Svaka cast
Imaju organi koje se bave tim, ako imas dokaz pravac sipa.
Ti si bas neki upucen. Znas za dugove Zelje, Selimovica. Svaka cast
-
- Kontakt:
Hvala na komplimentu al nemoj da vrijedjas, moja inteligencija mi ne dozvoljava da pratim uopce, manje klubove od mog giganta.i hajd vozdra nisi ti za diskusije a jos manje da ti dozvolim da pokusavas lijeciti komplekse tipkajuci bez argumenata .Mene mozes naci na sjeveru tacno iznad gola i ovim zavrsavamBezideja je napisao/la:Pa ne mogu svi biti pametni kao ti jbga, covjek zvani vijuga. To nije od tog perioda to se vuce jos od zavrsetka rata. Pored toga, tad su vremena bila drugacija i to poredit ne mozes. To nema veze s Amarom zivim ti meni bio vijuga. Sarajevo isti slucaj, koje dole kriv Musemic?
Ovdje jedini koji nema argumente si ti. Prica ti se svodi na to, hoces da ti ja pokazem, hoces ovo, a ustvari samo laprdas na taj nacin misleci da ce ispasti kako ti govoris istinu. Bas cudno da upravo pises o Amaru i Selimovicu. A ne pises o upravama od prije. Tako da tvoja prica ne pije vode nigdje.
Treći igrač Slobode s kojim se povezujemo trenutno. Već su mediji pisali za Hadžanovića i Beganovića.Defanzivac Slobode na meti Željezničara?
S obzirom na to da je gotovo sve riješeno sa pozicijama na tabeli, klubovi i uprave premijerligaša polako kreću sa 'sklapanjem' ekipa za narednu sezonu.
Jedan od fudbalera koji je skrenuo pažnju na sebe je Muamer Adžem, stoper Slobode koji je u Tuzlu stigao iz gradačačke Zvijezde, a iza njega je odlična sezona u dresu tima sa Tušnja.
Prema saznanjima do kojih smo došli šef struke tima sa Grbavice zainteresovan je za Adžema, jer je procijenio da mu se takav fudbaler uklapa u koncepciju njegovog tima, kakav planira imati na raspolaganju naredne sezone.
Da li će se desiti nešto konkretno ili će ostati sve na špekulacijama ostaje da se vidi u narednom periodu.