PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ljudi da se halalimo sa dokoljenkom,preselio evo veceras.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Onaj vise nece progovorit a kamo li da replicira
Meni je tu i Pesto kriv kakav je to predsjednik repliciraju mu

Meni je tu i Pesto kriv kakav je to predsjednik repliciraju mu
Nafuro raju na ove plave avatare i ispalio se, ljude sad stid promijenitimma_hz je napisao/la:Ljudi da se halalimo sa dokoljenkom,preselio evo veceras.

Sta kaze predlazite igrace, osim cita forum i jako cijeni vase misljenje

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Cuo sam da je Begic bio na forumu. Sjebo se kad je vidio sve plavi avatari.
Jel ušao na svoju temu, da vidi šta mislimo o njemu?revolt je napisao/la:Cuo sam da je Begic bio na forumu. Sjebo se kad je vidio sve plavi avatari.
BEGIĆU MEŠETARU
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- SarajevskaHunta
- Kontakt:
Begicu su srusili kafanu u Sokolovic Koloniji, gdje je nekad lokao sad ja tu put za Hrasnicu, nebi mu bio u kozi, covjek je psihicki rastrojen, kafana preko pura rasadnika bila, vlasnici umro muz a imala kcerku udatu u Tuzli a ebavala se sa gostima pogotovo onim mladjim, i ja bi bio ka Begic jbg valja na nekome bijes iskaliti
-
- Kontakt:
On je admir na toj temiOsim13 je napisao/la:Jel ušao na svoju temu, da vidi šta mislimo o njemu?revolt je napisao/la:Cuo sam da je Begic bio na forumu. Sjebo se kad je vidio sve plavi avatari.
BEGIĆU MEŠETARU
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Kaže navijač kluba koji je ispao u prvoj rundi kupa, koji ni evropu neće igrat ove sezone, kojeg je trećerazredna ekipa isprašila 0:3.Koga boli k*** za kup? kup je za trecerazredne ekipe, osvojili kup ili coca cola turnir isto, prosla godina cist dokaz, a vidi ovih levata sto slave![]()

Je l' titula za prvorazredne ekipe? Jer i nju uzimamo, da vidimo da li smo barem tu prvorazredni. Je l' Liga prvaka barem za drugorazredne? Šta si ako ne igraš ni LP, ni EL, nemaš ni kupa ni titule? Šestorazredna?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
A i dalje najtrofejniji....skoroalen je napisao/la:Kaže navijač kluba koji je ispao u prvoj rundi kupa, koji ni evropu neće igrat ove sezone, kojeg je trećerazredna ekipa isprašila 0:3.Koga boli k*** za kup? kup je za trecerazredne ekipe, osvojili kup ili coca cola turnir isto, prosla godina cist dokaz, a vidi ovih levata sto slave![]()
Je l' titula za prvorazredne ekipe? Jer i nju uzimamo, da vidimo da li smo barem tu prvorazredni. Je l' Liga prvaka barem za drugorazredne? Šta si ako ne igraš ni LP, ni EL, nemaš ni kupa ni titule? Šestorazredna?
I da čestitam na duploj. Ova sezona je vaša. Uživajte...
skoroalen je napisao/la:Kaže navijač kluba koji je ispao u prvoj rundi kupa, koji ni evropu neće igrat ove sezone, kojeg je trećerazredna ekipa isprašila 0:3.Koga boli k*** za kup? kup je za trecerazredne ekipe, osvojili kup ili coca cola turnir isto, prosla godina cist dokaz, a vidi ovih levata sto slave![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
htio je ali nije mogao ubilo ga u ociOsim13 je napisao/la:Jel ušao na svoju temu, da vidi šta mislimo o njemu?revolt je napisao/la:Cuo sam da je Begic bio na forumu. Sjebo se kad je vidio sve plavi avatari.
BEGIĆU MEŠETARU

Hvala.Admir74 je napisao/la: A i dalje najtrofejniji....
I da čestitam na duploj. Ova sezona je vaša. Uživajte...

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Pitari ja bi da se bacim na Poturu ko onaj sinoć na Sabrinu
Osim13 je napisao/la:Pitari ja bi da se bacim na Poturu ko onaj sinoć na Sabrinu
Pa bolja ti je MajaOsim13 je napisao/la:Pitari ja bi da se bacim na Poturu ko onaj sinoć na Sabrinu

FK SARAJEVO.
I mi i Zeljo isti dan u isto vrijeme nakon desavanja u Olovu...MUP KS ne reaguje,oni to znaci mogu sve osigurati.
Kad se desi belaj,a desice se bice divljaci a ne nesposobni drotovi koji ne znaju plan napraviti,niti traziti promijenu satnice.Fuj debila.
Kad se desi belaj,a desice se bice divljaci a ne nesposobni drotovi koji ne znaju plan napraviti,niti traziti promijenu satnice.Fuj debila.
FK SARAJEVO.
Štrajkuju igrači Slobode, ne mogu od Fukara doć do plate haman.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne može se tražiti promjena satnice.mma_hz je napisao/la:I mi i Zeljo isti dan u isto vrijeme nakon desavanja u Olovu...MUP KS ne reaguje,oni to znaci mogu sve osigurati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SarajevskaHunta
- Kontakt:
Hajde sta si se prepao, "slavit" cemo zajedno titulu, desetak hiljada sa Koševa i par hiljada sa Grbavice (vas normalno više jer slavite titulu) i svi pravac u grad, vanredno stanje Forto da proglasimma_hz je napisao/la:I mi i Zeljo isti dan u isto vrijeme nakon desavanja u Olovu...MUP KS ne reaguje,oni to znaci mogu sve osigurati.

Nakon onih desavanja u Olovu siguran sam da ce sve imati i nastavak

Od novembra plate nisu dobili, dobro su oni ikako i igrali.Osim13 je napisao/la:Štrajkuju igrači Slobode, ne mogu od Fukara doć do plate haman.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.