Kup Bosne i Hercegovine 2018/2019.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2018/2019.
Velkoski 2 puta dirnuo loptu za ovo poluvrijeme, kako je kriminalan u drugoj polusezoni, a Husref ga ne bi izvadio ko da ima njegove gole slike. U svakoj utakmici sto sam gledao Sarajevo ovu polusezonu, covjek se sa loptom sastati ne moze za razliku od onog prvog dijela.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Južni BosanciAlminjo99 je napisao/la:Pa naravno da svi znaju ko ste i šta ste vi.sretan123 je napisao/la:Nemamo šta dokazivati, svi znaju tko su i što su Širokobriježani.
Gazi gubu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Osim13 je napisao/la:Znaju valasretan123 je napisao/la:Nemamo šta dokazivati, svi znaju tko su i što su Širokobriježani.
Gazi gubu.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Bošnjački katoliciMortemHz je napisao/la:Južni BosanciAlminjo99 je napisao/la:Pa naravno da svi znaju ko ste i šta ste vi.sretan123 je napisao/la:Nemamo šta dokazivati, svi znaju tko su i što su Širokobriježani.
Gazi gubu.
KO DA MI OTME IZ MOJE DUŠE KOŠEVO!?
Malo smo uljepsali ovu glazbu koja nije bas dobra za usizenica159 je napisao/la:Sta su ovo pjevali nositelji evropskih vrijednosti za vrijeme intoniranja himne ?

Ali opet je morate slusatisb1996 je napisao/la:Malo smo uljepsali ovu glazbu koja nije bas dobra za usizenica159 je napisao/la:Sta su ovo pjevali nositelji evropskih vrijednosti za vrijeme intoniranja himne ?

FK SARAJEVO.
Pa naravski da ćemo slušati, pa ovo je naša zemlja već tisuć'ljeta, kao što i pjesma Hercegovine u srcu kaže.mma_hz je napisao/la:Ali opet je morate slusatisb1996 je napisao/la:Malo smo uljepsali ovu glazbu koja nije bas dobra za usizenica159 je napisao/la:Sta su ovo pjevali nositelji evropskih vrijednosti za vrijeme intoniranja himne ?
Kaze i "Jedna si jedina"sretan123 je napisao/la: Pa naravski da ćemo slušati, pa ovo je naša zemlja već tisuć'ljeta, kao što i pjesma Hercegovine u srcu kaže.
Kamen, krš i maslina
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

drinagold je napisao/la:Kaze i "Jedna si jedina"sretan123 je napisao/la: Pa naravski da ćemo slušati, pa ovo je naša zemlja već tisuć'ljeta, kao što i pjesma Hercegovine u srcu kaže.
FK SARAJEVO.
- prisonbreak
- Kontakt:
Ako prime drugi gol oni su titulu ispusili.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Nema srece Siroki
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Smeće jedno, pa čist penal ko suza.
Pa bar ga pošteno osvojite, djubrad
cist penal za Sarajevo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
o cem ti?sretan123 je napisao/la:Smeće jedno, pa čist penal ko suza.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
A nisi se žalio prošli put kad ste osvojili, čist penal nad Ahmetovićem.sretan123 je napisao/la:Smeće jedno, pa čist penal ko suza.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
NIje ga pogodila u ruku.sretan123 je napisao/la:Smeće jedno, pa čist penal ko suza.
A to posteno.. da te podsjetim da ste proslu utakmicu primili 3 gola, nije nam sviran penal i cist crveni niste dobili. Zato tisu misu!
SMILJE SI JEDINOKaunas je napisao/la:Kamen, krš i maslina
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Krste izađi sam
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Zašto Škripari skrnave zastavu Hrvatske? Treba ambasador Hrvatske reagovati, ovo je kršenje zakona.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.