FK Drina Zvornik

Neprilagodjen
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la Neprilagodjen » 31 okt 2010, 23:41

zvornicki klan je napisao/la:Jasno je to da svi imaju neke kredite jer su vec igrali ovo jadno takmicenje.Tacno je i to da je Drina sebi dopustila da izgubi tri kuci,al ja msm da ukoliko se finansijski preduzmu neke stvari i ostane ovakva situacija uz jedno 2-3 pojacanja,pozajmice iz Vose moglo bi se nesto uraditi.Isto tako potpuno se slazem da te kupovine, 3 za 3 neke ekipe su vec dogovorile,sto je jadno i glupo i samo srozava i ovako losu ligu i cini je neregularnom,al jbg Drina do sada smijem ruku dati nije prodala nijednu niti kupila.

A to sto se tice navijaca,jbg ja sam nekad navijao,mogu reci da postoji odredjen rivalitet i bez obzira na rezultat to ce postojati,jbg neke stvari se ne zaboravljaju.
Nema sanse,koga god da dovedete-uzalud....ako ne vjerujes meni,pogledaj proslu sezonu i Laktase...na zimu bili u istoj situaciji kao vi,odjednom se sjetili,ulozili brdo para,doveli 15 fenomenalnih igraca iz srbije i bih,na proljece bili drugi po broju osvojenih bodova i-ispali! O tim pojacanjima ste trebali prije sezone razmisljati,sad je kasno....na proljece uzeti bod na strani-nemoguca misija,sve je zatvoreno od sudjenja do kontrolora....

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 31 okt 2010, 23:47

Slozio bih se s tobom,jbg definitivno uprava je igrala na tu kartu da ostane tim koji je osvojio ligu RS,uz jos par igraca koji su za uslove PL sasvim dobri tipa Ristica,Culuma,Obradovica,Djelmica.Znam za Laktase,a sigurno je da Drina te pare nema,jer koliko su oni kesa ulozili,svi znamo ko je to finansirao,Drina nema,jedino da bwin ulozi u Drinu,sto je proporcionalno smaku svijeta.
Jbg koliko god neko imao antipatije i predrasude prema Drini msm da ce ova PL ukoliko Drina ispadne biti siromasnije,jer realno bez obzira na sve msm da je i za samo takmicenje bolje da ispadnu timovi poput Travnika,Buducnosti,Rudara.

Nadam se da ce me igraci Drine jos koji put obradovati pobjedom u Zvorniku,ja nikada nisam bio pesimista,ali sam svjestan da ima tih kredita kod ostalih timova koji se bore za opstanak,a tu je Drina sama,nezasticena,msm cak da je Drina i do sada bila zrtva moranja da pobjedi njen protivnik,ne zelim time pravdati i lose igre,ali jednostavno neki su cini mi se prije pocetka otpisali Drinu.
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 01 nov 2010, 00:03

Teodosic Milos je napisao/la:Ma ljudi nije to ni sve do igrackog kadra,sve zavisi od uprave.Gdje se prosipaju bodovi to se treba gledati.Ako budete osvajali na domacem terenu bodove i kuci pokusali sta iznenaditi opstanak je tu,ali ako ovako nastavite igrati,tj. gubiti tesko da cete izboriti taj zacrtani cilj
Drina tek treba docekati Zelju,Sirokog,Sarajevo,tako da je iluzorno ocekivati da ce pobjediti sve kuci. A i to bi bilo malo,zato bi njen opstanak bio prava senzacija.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 01 nov 2010, 10:22

Teodosic Milos je napisao/la:Ma ljudi nije to ni sve do igrackog kadra,sve zavisi od uprave.Gdje se prosipaju bodovi to se treba gledati.Ako budete osvajali na domacem terenu bodove i kuci pokusali sta iznenaditi opstanak je tu,ali ako ovako nastavite igrati,tj. gubiti tesko da cete izboriti taj zacrtani cilj
Potpuno se slažem,svaka čast bivšem treneru Milanoviću,al kad su vidjeli u prvih 5 kola sta se dogadja,trebali su reagovati jer Drina je imala solidan raspored,osim Borca to su bili protivnici s kojima se moze nositi :Rudar,Olimpik,Zvijezda,Budućnost.Ali uprava je nešto čekala,boga pitaj šta.Ja po 1000 put ponavljam da što se tiče igračkog kadra Drina ima solidan tim,kadar da opstane,e sad jbg nekoliko tih poraza u ovakvom takmičenju gdje svi neke kredite imaju,jer su igrali ovo takmičenje,za razliku od Drine nije lako,a tek šta će se dešavati na proljeće,al to je realnost i to svak zna.
Msm da je utakmica sa Slavijom idealna prilika za pobjedu i nova tri boda,a onda meč sa Zrinjskim koji je takodje na neki način dužnik Drine,nadam se da će i tribine biti dobro popunjene na oba meča,te da neće biti onih pljuskova dosadnih,zapravo msm da će protiv Slavije biti svakako dosta ljudi ,nadam se da će ljudi u Zvorniku prepoznati važnost trenutka....
& $ - & " - & - &
ФСРС

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 01 nov 2010, 10:55

Evo šta će dočekati Sokolove,zapravo mnogo paklenija atmosfera,nadam se da će doći u Zvornik,ja ću isto ići čisto sumnjam da ću navijati,ali ću svakako kao i do sada otići pogledati tekmu,jer jbg nije isto uživo gledati i preko teletexta.Sretno Drini
[youtube][/youtube]

Drugo ime objektivnosti!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 nov 2010, 10:59

zvornicki klan je napisao/la: [youtube][/youtube]
Kakve veze ima Kosovo sa navijacima Drine,joj majko koji balvani :lol: :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 01 nov 2010, 11:00

Dečko ja stvarno nikog niti sam mislio uvrijediti,niti msm da pjesma ikog sa ovog foruma vrijedja,pogotovu ne klip gdje osim obilježja kluba i navijača te gradjevina Zvornika nema ničeg drugog. A to pitanje kakve veze ima ti je smješno,glupo.

Drugo ime objektivnosti!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 nov 2010, 11:05

zvornicki klan je napisao/la:Dečko ja stvarno nikog niti sam mislio uvrijediti,niti msm da pjesma ikog sa ovog foruma vrijedja,pogotovu ne klip gdje osim obilježja kluba i navijača te gradjevina Zvornika nema ničeg drugog. A to pitanje kakve veze ima ti je smješno,glupo.
Ni ti neke stvari ne kontas,kakve veze imaju obiljezja kluba i navijaci sa ovom pjesmom ? Haj da je pjesma o Zvorniku,a ne o Kosovu hahahhaha..

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 01 nov 2010, 11:08

Jbg dečko ti imaš neki problem,nisam ja klip pravio pa da sad pričam o klipu i o tome što je ova što je ona,imaš klipova o Vukovima pa koji ti se svidja odgledaj,a imaš i sa pjesmama Vukova,ja sam ovaj stavio čisto da Sokolovi vide kakva ih atmosfera očekuje,ne da bi nekome pričao o osjećanjima..... :twisted:

Drugo ime objektivnosti!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 nov 2010, 11:11

Nemam ja nikakav problem,vec sam tebe samo pitao kakve veze ima Kosovo u ovoj pjesmi,ali necemo dalje o tome,jer vidim da neces da mi odgovoris,pa da ne bi dalje temu kvarili,prestacemo,jel ok ;)

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 01 nov 2010, 11:12

Jaka pjesma skroz.

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 01 nov 2010, 12:37

zvornicki klan je napisao/la:Jbg dečko ti imaš neki problem,nisam ja klip pravio pa da sad pričam o klipu i o tome što je ova što je ona,imaš klipova o Vukovima pa koji ti se svidja odgledaj,a imaš i sa pjesmama Vukova,ja sam ovaj stavio čisto da Sokolovi vide kakva ih atmosfera očekuje,ne da bi nekome pričao o osjećanjima..... :twisted:
& ' " стварно не ' & - ' $ у ", а поготово % нас & успут, а ? та ' - ? јер ' " за вас ? :)
& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 01 nov 2010, 12:40

Ultra ba to i tebi smeta?
Baš me čudi,pusti se tih dječijih priča,a uostalom pjesma ne bi trebala nikom smeta jer ne vrijedja ni jedan od tri konstitutivna naroda :lol: ;)

A nadamo se vašem dolasku,jbg nzm da li će biti kakvih sačekuša,možda kod Zvorničke kapije :? ,a možda bude i u Drinjači :) ,jbg nije realno danas o tome praviti prognoze,najbolja sačekuša bi bila veliki broj nas na tribini.
& $ - & " - & - &
ФСРС

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 01 nov 2010, 12:42

kakav schalke-dortmund, kakav barcelona-real, kakav rangers-celtics... slijedi derbi istocne bosne :lol:

drina zvornik - slavija :D

ko tu ostane ziv nakon utakmice, pravi je heroj... :twisted:
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 01 nov 2010, 12:44

drinin vuk je napisao/la:Ultra ba to i tebi smeta?
Baš me čudi,pusti se tih dječijih priča,a uostalom pjesma ne bi trebala nikom smeta jer ne vrijedja ni jedan od tri konstitutivna naroda :lol: ;)

A nadamo se vašem dolasku,jbg nzm da li će biti kakvih sačekuša,možda kod Zvorničke kapije :? ,a možda bude i u Drinjači :) ,jbg nije realno danas o tome praviti prognoze,najbolja sačekuša bi bila veliki broj nas na tribini.
" " не ' , ја ' % ' " & ' , него ' & " !? :) & $ " ' & с " % :/ ;)
& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 01 nov 2010, 13:16

uskoro ide video na kome se vidi da onog penala u Zenici uopšte nije bilo, ponovo klasična krađa...
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 01 nov 2010, 14:48

Čelik postiže gol iz jedanaesterca kojeg je prethodno napravio, po mišljenju glavnog sudije Vedrana Zovka iz Mostara, golman Drine Maksimović. Da li je stvarno ovo penal, pogledajte na usporenom snimku kada igrač Čelika i ne dotiče golmana Maksimovića, već ga preskaće, i posle dva napravljena koraka pada u šesnaestercu Drine a glavni sudija ovog meča momentalno pokazuje na bijelu tačku.

[youtube][/youtube]

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 01 nov 2010, 15:03

Ovo nema veze s penalom. Nepravedno dosuđeno milion posto.
A đe da znam?!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 01 nov 2010, 15:15

Teodosic Milos je napisao/la:Jbg brate dragi,fakat da ce svirati domacinu.Ipak je ovo premier liga BiH,ali posto vidim da ste Vi tek novi,naviknite se odmah na ova desavanja jer ce Vas pratiti sve do kraja sezone :)
Pa evo vidiš po reakciji naših igrača da im je skoro više svejedno šta je ovaj sudio, al eto, znao sam odprilike da je penal vjerovatno izmišljen pa sam namjerno usporio ovu scenu kada pada domaći igrač da vide svi ostali da ovo nema veze sa penalom. Ali nema veze, idemo dalje.

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 01 nov 2010, 16:17

E jada od lige tako je to ,ja prvi nisam gledao meč uzivo sad mi zao sto uopste pratim PL,jbg al sta da se radi,msm da je Drina od proljeca bit jos na tezim mukama,nije tajna da se igra osim protiv 11 protivnickih protiv jos 3 u crnom ljudi,jbg steta,ali bar za utjehu da postoje snimci koji su dovoljni argumenti,eto citam postove robova koji kazu kako je penal cist,e ako je ovo cist penal onda jbs fudbali i ligu...Sretno Drini.

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.