Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
jbg zena djeca pisem shtiva i tako hahahahahahamangupp je napisao/la:a gdje ste vi forumashi u mostaru danas, lahko je davat podrsku na forumu i preko tv-a, ne mislim na sve, sigurno su neki bili, al 90% vas nije bilo sigurno![]()
, sramite se
Hajd da se malo smijemo hahahahahahaahahhahaahhahahahahaahhaahaaavojnik srece je napisao/la: da je ovo da je ono PA NIJE TI OVO KVIZ **** AHAHAHAHHAHA![]()
![]()
![]()
i tebi to smijesnovojnik srece je napisao/la:jbg zena djeca pisem shtiva i tako hahahahahahamangupp je napisao/la:a gdje ste vi forumashi u mostaru danas, lahko je davat podrsku na forumu i preko tv-a, ne mislim na sve, sigurno su neki bili, al 90% vas nije bilo sigurno![]()
, sramite se
Jel ti ovo intelektualni domet ili ima jos?vojnik srece je napisao/la: jbg zena djeca pisem shtiva i tako hahahahahaha
pa jessam ti fino normala napisao ja ne zelim da se raspravljam al seres s ovim komentarima malo si mi zivce povukaosekula je napisao/la:Hajd da se malo smijemo hahahahahahaahahhahaahhahahahahaahhaahaaavojnik srece je napisao/la: da je ovo da je ono PA NIJE TI OVO KVIZ **** AHAHAHAHHAHA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj se ti sine nervirati, nije dobro za ten.......a u pauzi utakmice na video zidu, mozes oguliti koju jabuku ili bananu......vojnik srece je napisao/la:pa jessam ti fino normala napisao ja ne zelim da se raspravljam al seres s ovim komentarima malo si mi zivce povukaosekula je napisao/la:Hajd da se malo smijemo hahahahahahaahahhahaahhahahahahaahhaahaaavojnik srece je napisao/la: da je ovo da je ono PA NIJE TI OVO KVIZ **** AHAHAHAHHAHA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cetvrtak u 17:00 je utakmica sa Braniteljem.Virtu4l je napisao/la:Tri boda od neprocjenjive vrijednosti.
Sljedeći na redu je Branitelj, u srijedu u 13:30, Stole možeš li potvrditi termin? Ja sam ovo našao na sajtu NSBiH
Stole iz Bora je napisao/la:Cetvrtak u 17:00 je utakmica sa Braniteljem.Virtu4l je napisao/la:Tri boda od neprocjenjive vrijednosti.
Sljedeći na redu je Branitelj, u srijedu u 13:30, Stole možeš li potvrditi termin? Ja sam ovo našao na sajtu NSBiH
Meni je ovo jako blizu istini...on se po meni vratio u formu,ja ga vise ne vidim van ekipe i za mene je uz Markovica,Viscu,Ganceva bio igrac koji je dao najvise...stvarno kada ga covjek gleda,izgleda bezvoljno,sporo,gotovo da mu je svejedno,a u sustini je igrac koji je ubjedljivo najvise pretrcao,presjekao masu lopti,ucestvovao u akciji kod gola i ovaj put bez nekih velikih gresaka u dodavanju...Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Igrac utakmice Milan Culum![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.