K nozi keru!!!!HORHE je napisao/la:PODRŠKA NK ŠIROKOM BRIJEGU SA ŠIROKAČE![]()
RAZVALITE VIJETNAMCE NEKA NE OSJETE KAKO JE OSVOJITI DUPLU KRUNU NIKADA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
K nozi keru!!!!HORHE je napisao/la:PODRŠKA NK ŠIROKOM BRIJEGU SA ŠIROKAČE![]()
RAZVALITE VIJETNAMCE NEKA NE OSJETE KAKO JE OSVOJITI DUPLU KRUNU NIKADA
Ne još!!Evolve je napisao/la:Čestitke navijacima Sarajeva na osvajanju Kup-a BiH.
Liverpool je veliki klub, vi ste qarina.since1948 je napisao/la:Pitari pokazali ko je najbolja ekipa lige. Nema predaje kad moze Lpool moze i Siroki!
Pa i Barca je velik klubSabinho je napisao/la:Liverpool je veliki klub, vi ste qarina.since1948 je napisao/la:Pitari pokazali ko je najbolja ekipa lige. Nema predaje kad moze Lpool moze i Siroki!
Zayebavam se. Malo me nosa.UstanikSBII je napisao/la:Pa i Barca je velik klubSabinho je napisao/la:Liverpool je veliki klub, vi ste qarina.since1948 je napisao/la:Pitari pokazali ko je najbolja ekipa lige. Nema predaje kad moze Lpool moze i Siroki!sve je moguće al sa ovakvom našom igrom teško
Nije još ništa gotovo ali hvala puno brateEvolve je napisao/la:Čestitke navijacima Sarajeva na osvajanju Kup-a BiH.
since1948 je napisao/la:Zna li neko razlog sto su horde otkazale put?
S druge strane, u Sarajevo je otišlo 250 ulaznica za njihove navijače i oni bi trebali biti smješteni na istočnoj tribini.
Mi otkazali put?since1948 je napisao/la:Zna li neko razlog sto su horde otkazale put?
Bome jesteMortemHz je napisao/la:Mi otkazali put?since1948 je napisao/la:Zna li neko razlog sto su horde otkazale put?
A jedini zalostan si ti...scudetto89 je napisao/la:Opet znaci ne mozemo u listicu, zalosna je ova drzava i ljudi koji sjede u savezu, nabijem vas na **** javno ovako !!!!
**** te listicooooo !!!!
Igrajte za vedrana i horde zla !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.