Protiv Liverpoola je opet bio problem pristup a toliko smo pricali o tome. Samo zbog toga bi ja otjerao pola tima. Jer ovo se vec dogadja trecu godinu zaredom, znaci NE MOZE biti slucajno nikako.Lord44 je napisao/la:Ne znam, po meni Griezmann, u ovim postavkama vecine, i nije neko rijesenje.Sve ok, odlican igrac, ali problem je to sto je covjek najuncikovitiji na poziciji Messija.Znaci odmah iza napadaca, gurni ga lijevo ili desno, nije to-TO!Opet, Messi ko ta lazna devetka...,davno je bila 2012, a i poznavajuci koliko voli loptu (s pravom) s tim izvlacenjem po nju, imam osjecaj da bi se sudarao s Griezmannom.Barci treba NOVA, prava devetka, ali koga ???Danas pobjedjuje direktniji fudbal i ekipe s jacim plucima( Kad covjek pogleda Liverpool reko bi da u Barci od njihovih igarca MOZDA trojica da bi imala mjesta, al zato ljudi trce ko navijeni, i tacno se zna sta je ciji zadatak sa minimum improvizacije,).
Ova ekipa treba vise trkaca, pa i po cijenu gubljenja onog poznatog stila. Govorim o LP, za ligu ce opet biti dovoljno ovo sta imamo.
A opet, kad covjek skonta , od 4 gola Liverpoola, samo je jedan bio plod neke akcije i da se moze reci da se tu nije nista moglo.S druge strane da nama jedna zaluta (a bilo je sansi) sve se ovo danas ne bi ni pisalo!
Ja bi u veznom redu ostavio samo Arthura, sve ostale bi rasprodao, Busquets bi samo ostao za klupe i Lige nekad. Bekove bi isto sve otjerao u PM. Alba moze ostati ali sa dooobrom konkurencijom.