Champions League 2018/2019

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

LlullSergio
Kontakt:

Re: Champions League 2018/2019

Post Postao/la LlullSergio » 11 maj 2019, 22:11

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Pogba je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la: Na stranu igra i ovo što je postigao sa Liverpulom, tu imam respekt, bez dileme, al njegova pojava je sama po sebi definicija antipatičnosti :mrgreen:
Evo ne znam, meni je ono totalno fejk i djeluje kao da se na silu želi ulizati navijačima, pretjerano u svakom slučaju. Zato bih volio da ga neko spusti na zemlju, onako u trenutku zanosa i euforije :mrgreen:
Jasta radi nego je iritantan :kafa:

Na stranu kako je kvalitetan kao trener,ali sto kazes bilo bi fino da ga neko patosira. Bolja ideja ja kad neko slavi gol da odleti do klupe i ispred one usiljenje svapske face mu proslavi gol :D

Nego Tottenham i Liverpool :tokralju: Kakvi preokreti, jos protiv kakve dvije ekipe.

U finalu logicno za kokoske, za Harrya,Pocchea i Christiana.

Jorginho5
Kontakt:

Post Postao/la Jorginho5 » 12 maj 2019, 00:39

Po vama sve fejk.Koji to trener onda iskreno izražava emocije, ako ne Klopp ? Frajer je temperamentan, šta tu ima loše ?

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 12 maj 2019, 03:38

Meni nije fejk vec iritantan

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 12 maj 2019, 07:55

Rajaz je napisao/la:
madridist je napisao/la:
:tokralju:
Najveći uspjeh Real Madrida ove sezone :kava
Po toj logici je ispadanje Madrida najveci uspjeh Barcelone u Lp zadnjih 5 godina ...
Moj ti petarda :lol:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 12 maj 2019, 11:24

LlullSergio je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la: Na stranu igra i ovo što je postigao sa Liverpulom, tu imam respekt, bez dileme, al njegova pojava je sama po sebi definicija antipatičnosti :mrgreen:
Evo ne znam, meni je ono totalno fejk i djeluje kao da se na silu želi ulizati navijačima, pretjerano u svakom slučaju. Zato bih volio da ga neko spusti na zemlju, onako u trenutku zanosa i euforije :mrgreen:
Jasta radi nego je iritantan :kafa:

Na stranu kako je kvalitetan kao trener,ali sto kazes bilo bi fino da ga neko patosira. Bolja ideja ja kad neko slavi gol da odleti do klupe i ispred one usiljenje svapske face mu proslavi gol :D

Nego Tottenham i Liverpool :tokralju: Kakvi preokreti, jos protiv kakve dvije ekipe.

U finalu logicno za kokoske, za Harrya,Pocchea i Christiana.
apsolutno, kloppov isforsirani osmijeh i unaprijed osmišljene izjave koje služe samo njegovom imidžu su do bola iritantne. ko to ne vidi ili je slijep ili glup ili zaluđen

sigurno je dobar trener, ali i murinjo je pa ga opet ne mogu smisliti, ko ni kloppa ali na drugi način

u finalu naravno za tottenham, ljudi su autsajderi i nisu nikad ništa osvojili, dovoljan razlog!

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 12 maj 2019, 11:47

madridist je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:
madridist je napisao/la:
:tokralju:
Najveći uspjeh Real Madrida ove sezone :kava
Po toj logici je ispadanje Madrida najveci uspjeh Barcelone u Lp zadnjih 5 godina ...
Kako, kad je u svakoj od tih sezona Barca uzimala makar duplu krunu, što je za Real nepojmljivo :think:
O tripleti da ne pričamo :lol:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 12 maj 2019, 11:52

Klopp na identičan način slavi golove i vodi ekipu još od prapočetaka na klupi Mainza, tako da ne pišite nebuloze ... Lik je isti od svojih prvih pojavljivanja u fudbalskom svijetu
Agieren statt reagieren

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 12 maj 2019, 15:51

Mokes je napisao/la:
madridist je napisao/la:
Kako, kad je u svakoj od tih sezona Barca uzimala makar duplu krunu, što je za Real nepojmljivo :think:
O tripleti da ne pričamo :lol:
Haj opet procitaj sta sam napisao petardi.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 12 maj 2019, 19:05

Koji mentol i zasto se sjetio da se finale Lige Sampiona igra skoro mjesec nakon kraja nacionalnih sampionata? Ovo je smijurija realno...

Fowl95
Kontakt:

Post Postao/la Fowl95 » 12 maj 2019, 19:36

japa je napisao/la:Koji mentol i zasto se sjetio da se finale Lige Sampiona igra skoro mjesec nakon kraja nacionalnih sampionata? Ovo je smijurija realno...
Englezi prije završe. Finale UCL se igra 2 sedmice poslije završetka svih prvenstava, a finala nacionalnih kupova (gdje je finale jedna utakmica) uglavnom sedmicu poslije završetka svakog prvenstva.
Znači nije finale kasno, već Englezi rano završe s ligom.
Let's talk about SIX baby!

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 12 maj 2019, 19:45

Fowl95 je napisao/la:
japa je napisao/la:Koji mentol i zasto se sjetio da se finale Lige Sampiona igra skoro mjesec nakon kraja nacionalnih sampionata? Ovo je smijurija realno...
Englezi prije završe. Finale UCL se igra 2 sedmice poslije završetka svih prvenstava, a finala nacionalnih kupova (gdje je finale jedna utakmica) uglavnom sedmicu poslije završetka svakog prvenstva.
Englezi zavrse kad treba nego ovi debili otegnu pa igraci se moraju odmoriti ovako im ukradu haman mjesec dana odmora ako igraju finale LP. Inace ovo definitivno vise odgovara Totenhemu, Liverpool je u ritmu imaju niz pobjeda i sada ide pauza dok je Totenhem totalno van ritma zadnjih mjesec dva su izgubili haman sve zivo osim onog revansa u Amsterdamu plus dobijaju vrijeme da im se oporavi Kane...vidjecemo 50-50 je ovo, obje ekipe lose pod pritiskom ocekivanja a neko mora pobjediti.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 12 maj 2019, 20:00

I još kad skontaš da se ono smeće Liga Nacija igra 4 5 dana poslije finala, a okosnica i Tottenhama i Liverpoola će igrati tamo, pa i Chelsea i Arsenala iz EL :rol:

UEFA :bow:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 12 maj 2019, 20:07

Red Bull Salzburg konačno u grupnoj fazi UCL. :tokralju:

Mislim da je teoretski moguće da opet budu u grupi s blizancem iz Leipziga.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Fowl95
Kontakt:

Post Postao/la Fowl95 » 12 maj 2019, 20:27

japa je napisao/la:
Fowl95 je napisao/la:
Englezi zavrse kad treba nego ovi debili otegnu pa igraci se moraju odmoriti ovako im ukradu haman mjesec dana odmora ako igraju finale LP. Inace ovo definitivno vise odgovara Totenhemu, Liverpool je u ritmu imaju niz pobjeda i sada ide pauza dok je Totenhem totalno van ritma zadnjih mjesec dva su izgubili haman sve zivo osim onog revansa u Amsterdamu plus dobijaju vrijeme da im se oporavi Kane...vidjecemo 50-50 je ovo, obje ekipe lose pod pritiskom ocekivanja a neko mora pobjediti.
Slažem se ja sa tobom, al Englezi su jedini do sad završili.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 12 maj 2019, 20:31

Osim13 je napisao/la:
I još kad skontaš da se ono smeće Liga Nacija igra 4 5 dana poslije finala, a okosnica i Tottenhama i Liverpoola će igrati tamo, pa i Chelsea i Arsenala iz EL :rol:

Uefa i Fifa su kriminalne hobotnice koji fudbal vide kao svoj bankomat koji je nepresusan, nevjerovatno kako unistavaju takmicenje po takmicenje, toliko su pohlepni da uzimaju sve vise i vise vidim ja da im pada napamet da Ligu Sampiona stave za vikend :lol: :lol: To je uvod u nakaradnu superligu evrope, Englezi to ne smiju dozvoliti.

Fowl95
Kontakt:

Post Postao/la Fowl95 » 12 maj 2019, 20:37

japa je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:

Uefa i Fifa su kriminalne hobotnice koji fudbal vide kao svoj bankomat koji je nepresusan, nevjerovatno kako unistavaju takmicenje po takmicenje, toliko su pohlepni da uzimaju sve vise i vise vidim ja da im pada napamet da Ligu Sampiona stave za vikend :lol: :lol: To je uvod u nakaradnu superligu evrope, Englezi to ne smiju dozvoliti.
Ima i FIFA svoj pokušaj uzimanja kolača sa Svjetskim prvenstvom za klubove svake četiri godine.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 13 maj 2019, 22:30

vrlo interesantna podjela karata za finale preko timova

oba tima dobijaju po 16.600 karata (po cijenama između 70 € za kategoriju 4. i 600 € za kategoriju 1.)

liverpool daje dvije trećine običnim navijačima sa određenim brojem utakmica ove sezone po raznim ključevima preko lutrije, četvrtinu hospitality korisnicima sa anfielda a ostatak koristi interno (igrači, bivši igrači i zaposleni kluba)

tottenham uzima šta im treba za internu upotrebu (bez objave broja koliko) a ostalo ide samo vlasnicima sezonskih karata plus par članova koji su bili na svim utakmicama, u par rundi po nekim bodovanjima koje ne kontam

i onda imaš sreće i dobiješ kartu i tek onda skontaš da nema leta ispod milje funti i da hoteli u madridu za taj vikend koštaju ko omanje auto ...... jeb.eš vrhunski fudbal uživo! :thumbdown:

i još ako koga to interesuje, uefa je prodala 4000 karata preko svoje tradicionalne godišnje prodaje prije mjesec dana. veliki dio toga je završio u rukama profesionalnih tapkaroša, trenutna cijena na crnom tržištu (stubhub, ebay, viagogo....) je od 3.500 € po karti naviše :crazy:

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 14 maj 2019, 08:14

Jbg 500 miliona ljudi prati ligu sampiona a na finalu moze biti npr 50 hiljada, dakle u promilima se racunaju oni koji ce biti tamo. I onda dolazi do tok stalnog rasta cijena tih paketa zbog odnosa ponude i potraznje. Naravno da je glupo i bezobrazno, ali biznis je to za njih a za nas obicne smrtnike nekakve emocije i gluposti.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 14 maj 2019, 08:30

problem je u tome što je komercijalizacija lige šampiona prešla svaku mjeru i što se to sad odražava i na navijače. pritom ne govorim o tebi i meni koji bi možda rado otišli ali ne možemo, nego o ljudima koji idu na svaku utakmicu svoga tima cijelu godinu i onda kad taj tim uđe u finale LŠ prkno im je!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 14 maj 2019, 10:01

madridist je napisao/la:Haj opet procitaj sta sam napisao petardi.
:lol: :lol: top

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.