FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mangupp
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mangupp » 01 nov 2010, 01:26

a gdje ste vi forumashi u mostaru danas, lahko je davat podrsku na forumu i preko tv-a, ne mislim na sve, sigurno su neki bili, al 90% vas nije bilo sigurno :twisted: :twisted: , sramite se :oops:

vojnik srece
Kontakt:

Post Postao/la vojnik srece » 01 nov 2010, 01:27

mangupp je napisao/la:a gdje ste vi forumashi u mostaru danas, lahko je davat podrsku na forumu i preko tv-a, ne mislim na sve, sigurno su neki bili, al 90% vas nije bilo sigurno :twisted: :twisted: , sramite se :oops:
jbg zena djeca pisem shtiva i tako hahahahahaha

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 01 nov 2010, 01:29

vojnik srece je napisao/la: da je ovo da je ono PA NIJE TI OVO KVIZ **** AHAHAHAHHAHA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hajd da se malo smijemo hahahahahahaahahhahaahhahahahahaahhaahaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

mangupp
Kontakt:

Post Postao/la mangupp » 01 nov 2010, 01:29

vojnik srece je napisao/la:
mangupp je napisao/la:a gdje ste vi forumashi u mostaru danas, lahko je davat podrsku na forumu i preko tv-a, ne mislim na sve, sigurno su neki bili, al 90% vas nije bilo sigurno :twisted: :twisted: , sramite se :oops:
jbg zena djeca pisem shtiva i tako hahahahahaha
i tebi to smijesno :o

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 01 nov 2010, 01:31

vojnik srece je napisao/la: jbg zena djeca pisem shtiva i tako hahahahahaha
Jel ti ovo intelektualni domet ili ima jos? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ako nema da idem spavati, biseru moj maleni

vojnik srece
Kontakt:

Post Postao/la vojnik srece » 01 nov 2010, 01:33

manguppe citaj iznad postove i shvatices sto sam ovo napisao aa ako nemas nista napisat pametnije sekula ajde ti na spavanje

vojnik srece
Kontakt:

Post Postao/la vojnik srece » 01 nov 2010, 01:35

sekula je napisao/la:
vojnik srece je napisao/la: da je ovo da je ono PA NIJE TI OVO KVIZ **** AHAHAHAHHAHA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hajd da se malo smijemo hahahahahahaahahhahaahhahahahahaahhaahaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pa jessam ti fino normala napisao ja ne zelim da se raspravljam al seres s ovim komentarima malo si mi zivce povukao

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 01 nov 2010, 01:44

vojnik srece je napisao/la:
sekula je napisao/la:
pa jessam ti fino normala napisao ja ne zelim da se raspravljam al seres s ovim komentarima malo si mi zivce povukao
Nemoj se ti sine nervirati, nije dobro za ten.......a u pauzi utakmice na video zidu, mozes oguliti koju jabuku ili bananu...... :mrgreen: laku noc, moji mali kitarcici

vojnik srece
Kontakt:

Post Postao/la vojnik srece » 01 nov 2010, 01:49

normala hvala pasa moj lijepi jbg ja ne mrzim zelju ni manijake a ti sto si pun mrznje neke neznam sta sam ti uradio da mi sve to pises al ja tebe necu vrijedzat jbg nismo svi isti samo uzivaj i i zelim sve naj tebi i tvojoj porodici aa sto se tice tekme zeljine u mostaru zasluzena pobjeda zelje bili su dosta bolji i nema se tu sta puno pricatt kakvo kupovanje utakmice pa svinjskom gori pod nogama samo sto je zeljo odlicno odigrao i to je tooo

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 01 nov 2010, 02:10

Cestitke Zelji na pobjedi u Mostaru,zasluzeno nema sta,iako smo igrali bez nekoliko vaznih igraca...po meni najbolji na utakmici su bili Vasilic,Sehic,Gancev i Markovic! u januaru dovesti jednog dobrog spic igraca i titula je nasa,aBd!
Naprijed Zeljo ljubavi moja!

sonick
Kontakt:

Post Postao/la sonick » 01 nov 2010, 06:40

To LjoŽe, samo gazi, ponosno i hrabro. Mislio sam da, ako ništa možemo izvući barem bod, al su me momci pozitivno iznenadili. Jedan od najboljih, naravno, Šehić, ali i cijeli tim je uigraniji i bolji su deset puta od igre na derbiju. FORZA ŽELJO.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 01 nov 2010, 06:43

hee jeste jaki ... prejaki ! Dolazimo po bodove !!!
1947!

slapo
Kontakt:

Post Postao/la slapo » 01 nov 2010, 07:07

meni se najvise svidja opcija da ponekad neku nebitnu domacinsku utakmicu Zeljo odigra i na Kosevu,ipak je to stadion svih nas,kojima se odbijalo od plate 2%,za gradnju drustveno korisnih objekata...
cisto eto da nemaju mira pitari i da znaju da je to GRADSKI STADION....
pozdrav svim manijacima

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 01 nov 2010, 08:52

slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 01 nov 2010, 08:59

Igrac utakmice Milan Culum :mrgreen: :mrgreen:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 nov 2010, 09:03

Tri boda od neprocjenjive vrijednosti.

Sljedeći na redu je Branitelj, u srijedu u 13:30, Stole možeš li potvrditi termin? Ja sam ovo našao na sajtu NSBiH.

Naredno prvenstveno kolo bi nam moglo donijeti pomak na tabeli, jer Sarajevo i Borac imaju veoma teška gostovanja, a mi dočekujemo Budućnost iz Banovića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 01 nov 2010, 09:13

Virtu4l je napisao/la:Tri boda od neprocjenjive vrijednosti.

Sljedeći na redu je Branitelj, u srijedu u 13:30, Stole možeš li potvrditi termin? Ja sam ovo našao na sajtu NSBiH
Cetvrtak u 17:00 je utakmica sa Braniteljem.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 01 nov 2010, 09:14

Stole iz Bora je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Tri boda od neprocjenjive vrijednosti.

Sljedeći na redu je Branitelj, u srijedu u 13:30, Stole možeš li potvrditi termin? Ja sam ovo našao na sajtu NSBiH
Cetvrtak u 17:00 je utakmica sa Braniteljem.

stole aj mi daj onu sliku ( imas je ti 100%)

onaj clanak iz novina kako je zelji ukradeno 7 igraca il kako vec ide , kako je nastalo fk srajevo

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 01 nov 2010, 09:26

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Igrac utakmice Milan Culum :mrgreen: :mrgreen:
Meni je ovo jako blizu istini...on se po meni vratio u formu,ja ga vise ne vidim van ekipe i za mene je uz Markovica,Viscu,Ganceva bio igrac koji je dao najvise...stvarno kada ga covjek gleda,izgleda bezvoljno,sporo,gotovo da mu je svejedno,a u sustini je igrac koji je ubjedljivo najvise pretrcao,presjekao masu lopti,ucestvovao u akciji kod gola i ovaj put bez nekih velikih gresaka u dodavanju...
Svaka cast cijeloj ekipi,bas sam bio pesimista,i toliko su me odusevili pristupom da nemam rijeci...Sehic jako dobar,vadio sve sto je trebalo,stoperski par kao da igra 10 godina zajedno,iznenadjujuce su se dobro uklopili Gancev i Vasilic...Stanic popunio mjesto na lijevoj strani,bez veceg ucinka,Markovic izuzetno napredovao i bas me zanima kako ce to izgledati kad tek prodje pripreme sa nama...Savic zabio,svaka cast,o Culumu sam napisao,Mirso slab,ali kapiten je kapiten i onakav pristup uz povredu je za svako postovanje...Zaba izdvojen na lijevu stranu u prvom poluvremenu,sto njemu ne odgovara jer je plejmejker ,igrac koji voli loptu,a ovako je ovisio od drugih,u drugom nesto bolji...Visca fenomenalan,i bas mi je drago sto se vratio na ovakav nacin poslije katastrofalne igre protiv pitara,sada je bas bljesnuo..Colic onako,ne znam,dobar hajde,zato sto su svi zasluzili dobre ocjene...Mali Baljic ima potencijal...steta za onu priliku,da je postigao gol,dalo bi mu nevidjena krila za napredak i samopouzdanje za sljedece tekme,skolovan je apsolutno,ima jako dobro kretanje,mada djeluje sporo i kao da bi i on mogao proci jedne kvalitetne pripreme sa Amarom,mislim da mu to bas nedostaje...bravo plavi momci...uzivao sam gledajuci utakmicu
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 01 nov 2010, 09:42

Nadam se da nam niko neće otići na polusezoni, ali ko da gledam da će Kerla ili Šehić da odu. Nadam se da griješim. A što neki govore da nam treba špic igrač i da osvajamo titulu; ma kakvi, mi s ovom ekipom i pripremama ćemo ( najvjerovatnije ) osvojiti titulu. Dosadašnja pojačanja su odlična ( Marković, Vasilić, Čolić, Zeba...) , ali bi trebalo još jedno dva istinska pojačanja (već dokazani igrači, nadam se da će neko doći). S takvim sastavom bi mogli napraviti svašta u Europi :D . Lijevi bek i napadač i superiška.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], TigerWoods i 19 gostiju.