PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Vala pitari nemaju ni imena kako treba,FK Sarajevo Sarajevo
Jedino Barcelona od vecih klubova ima ime grada,i to sto nemaju rivala slicnih dostignuca

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
E moj Oske ,pa je li moguce da navijas za isti klub kao i ovi glupsoni...
Liverpool,Manchester,Barcelona,Paris,Roma,Porto,Milan,...
Oske,samobanuj se na heftu dana...

Liverpool,Manchester,Barcelona,Paris,Roma,Porto,Milan,...
Oske,samobanuj se na heftu dana...

MilanBosniaBoston je napisao/la:Vala pitari nemaju ni imena kako treba,FK Sarajevo SarajevoJedino Barcelona od vecih klubova ima ime grada,i to sto nemaju rivala slicnih dostignuca
Roma
Liverpool
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Barcelona, Paris, Wolfsburg, Freiburg, Augsburg, Hannover, Nurnberg, Fiorentina, Torino, Valencia, Sevilla, Leicester.............Penaltiky je napisao/la:MilanBosniaBoston je napisao/la:Vala pitari nemaju ni imena kako treba,FK Sarajevo SarajevoJedino Barcelona od vecih klubova ima ime grada,i to sto nemaju rivala slicnih dostignuca
Roma
Liverpool
Glup, gluplji, navijac zeljeznicara

Pa i FK Sarajevo nema rivala slicnih dostignuca

Zadnja izmjena: drinagold, dana/u 14 maj 2019, 01:15, ukupno mijenjano 3 puta.
KO DA MI OTME IZ MOJE DUŠE KOŠEVO!?
Ali nema velikog kluba kojem je najveca legenda kriminalac, pa da i vas uporedimo s nekim.BosniaBoston je napisao/la:Vala pitari nemaju ni imena kako treba,FK Sarajevo SarajevoJedino Barcelona od vecih klubova ima ime grada,i to sto nemaju rivala slicnih dostignuca
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nema slicnih,ima vecihdrinagold je napisao/la:Barcelona, Paris, Wolfsburg, Freiburg, Augsburg, Hannover, Nurnberg, Fiorentina, Torino, Valencia, Sevilla, Leicester.............Penaltiky je napisao/la:MilanBosniaBoston je napisao/la:Vala pitari nemaju ni imena kako treba,FK Sarajevo SarajevoJedino Barcelona od vecih klubova ima ime grada,i to sto nemaju rivala slicnih dostignuca
Roma
Liverpool
Glup, gluplji, navijac zeljeznicara![]()
![]()
Pa i FK Sarajevo nema rivala slicnih dostignuca![]()
#Punoljetstvo
Poput izbacivanja iz lige zbog namjestanja utakmica? Kuburenja u drugoj ligi 10 sezona?

KO DA MI OTME IZ MOJE DUŠE KOŠEVO!?
tuzla cityPenaltiky je napisao/la:MilanBosniaBoston je napisao/la:Vala pitari nemaju ni imena kako treba,FK Sarajevo SarajevoJedino Barcelona od vecih klubova ima ime grada,i to sto nemaju rivala slicnih dostignuca
Roma
Liverpool
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
AdkoHz je napisao/la:tuzla cityPenaltiky je napisao/la:MilanBosniaBoston je napisao/la:Vala pitari nemaju ni imena kako treba,FK Sarajevo SarajevoJedino Barcelona od vecih klubova ima ime grada,i to sto nemaju rivala slicnih dostignuca
Roma
Liverpool

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Mancini serem ti se po Olimpiku, sportski pozdrav 

Gledaj Dodebilka poznat kao NeaZip je napisao/la:Ostala su mu jos minimum 4 profilaDenchi je napisao/la:Babuka1946 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Sve me neki tripovi udaraju, ko da ulicom odzvanja "licencaaa"
- prisonbreak
- Kontakt:
Haj klanjaj sabah, zaposti i biti ce dobroOsim13 je napisao/la:Sve me neki tripovi udaraju, ko da ulicom odzvanja "licencaaa"
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- prisonbreak
- Kontakt:
Nista od licencebambus je napisao/la:NAJPERSPEKTIVNIJI STADION !
MACKA 3 !

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Kad vidim s kakvim debilima dijeliš forum, još te više cijenim.Osim13 je napisao/la:Mancini serem ti se po Olimpiku, sportski pozdrav

Šta ka'e brat, nijedan veći klub nema ime grada.

Do sad mjerna jedinica za veličinu bio stadion, jer eto oni imaju svoj stadion a Inter i Milan ga nemaju, Roma i Lazio, Bayern... Sad ispade da su veliki i jer imaju ime koje ne dijele sa gradom. Po svim parametrima, Željkan je veći od AC Milana.

Senad Misimović > Silvio Berlusconi
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Idemo pitari,ovaj avatar minuta posla.Hvala.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Skloni taj avatar. Hem se brukaš, Hem su ga sinoć vratili.drinagold je napisao/la:Poput izbacivanja iz lige zbog namjestanja utakmica? Kuburenja u drugoj ligi 10 sezona?![]()
![]()
Ocekivao sam od Zeljine uprave da ce se bolje pripremiti za dugo najavljivanu presicu.
tuzlanska Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.