Željo danas, poslijepopodne.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Penaltiky je napisao/la:
Ovo kad se Amar vratio iz Kine ili gdje vec bio pa se rasipo paramaPantelija je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:
Željo danas, poslijepopodne.![]()
![]()
jel ovo amar castio kobasicama
Ovo ona radnica sto je tuzila fast food zeljoPenaltiky je napisao/la:
Stavimo im kurcinu pa nek ga sisaju dok ne poplaviPenaltiky je napisao/la:Mislim da je sad vrijeme da mi ostali stavimo plavomma_hz je napisao/la:Ajmo svi u plavo minuta posla.Hvala.
Skonto Dokoljenko da ima pametnijih od njega na forumu i odlaziDa ja ne bi trosio svoje zivce i yebavao se, posto vidim da ima dosta pametnijih od mene i vecih Zeljovaca,
Eto njega sutra, ima više identiteta nego Jason Bourne.Beduin je napisao/la:Dokoljenko kaze:Skonto Dokoljenko da ima pametnijih od njega na forumu i odlaziDa ja ne bi trosio svoje zivce i yebavao se, posto vidim da ima dosta pametnijih od mene i vecih Zeljovaca,
odlazi,sa ljubavi se skida?Beduin je napisao/la:Dokoljenko kaze:Skonto Dokoljenko da ima pametnijih od njega na forumu i odlaziDa ja ne bi trosio svoje zivce i yebavao se, posto vidim da ima dosta pametnijih od mene i vecih Zeljovaca,
Svi koji su ga stavili meni mogu ga komotno izvaditi. Ja sam ga stavio svom zelji
ode na odmor..Boze od koga li je to vidio,kad je najbitnije on odlazi.samoposteno je napisao/la:Pobjeze dokoljenko nece ni drugostepenu docekat lopina zna kad treba pobjec i kako se voli zeljo
Ima brze prolazno vrijeme od Amela TukeAdkoHz je napisao/la:ode na odmor..Boze od koga li je to vidio,kad je najbitnije on odlazi.samoposteno je napisao/la:Pobjeze dokoljenko nece ni drugostepenu docekat lopina zna kad treba pobjec i kako se voli zeljo
Penaltiky je napisao/la:
Nema im ko repliciratiDenchi je napisao/la:Ne mogu ba skupstinu sazvat ahahhahhaahhahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.