NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Steph i Harden ce moci na istu ravan kad 3 bude jednako 0 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jos frajer davi sa HOU i Bradom....

- josipmusa2
- Kontakt:
LeFlop je ispušena muštikla
Polufinala će da budu dosadna
Polufinala će da budu dosadna
Kod njih Thompson i Curry a kod nas Brada i Paul sami, nije fer!
Sjajan potez Raptorsa angazovanje Gasola...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Kako je ovaj život zapravo jedna čudna stvar i na kakav sve način ume da se poigra sa ljudima...
Pre 18 godina, Toronto Raptorsi i Philadelphia 76ersi su se sastali u polufinalu Istočne konferencije NBA lige.
Odigrano je sedam utakmica na kojima je sve prštalo... A kako i ne bi kada su glavni alteri te serije bili sada već velike legende NBA lige - Vince Carter i Allen Iverson!
U sedmoj utakmici, upravo je Carter promašio šut za pobedu koji bi Raptorse odveo u finale Istočne konferencije, pravo na megdan Milwaukee Bucksima...
18 godina kasnije:
Ponovo se Toronto i Phila sastaju u polufinalu istoka.
Ponovo serija ide u sedam odličnih utakmica.
Ponovo Toronto u sedmoj utakmici ima šut za pobedu i prolaz u finale konferencije....
Ali ovoga puta, lopta je prošla kroz obruč!!
Da stvar bude zanimljivija, ponovo je Milwaukee ekipa sa kojom će pobednik serije Toronto-Phila odmeriti snage u finalu Istočne konferencije!
Divan je sport ova košarka, dame i gospodo!
Tvoje misljenje nije fakt niti plod zdravog razuma, to je samo tvoje misljenjeDonnie Darko je napisao/la:kazu fakti i zdrav razum, samo ono bas ludi homerizam i sprdancija ga mogu stavit ispred ove četvorice. mada je i curry bolji ali eto mogu ih stavit na neku istu ravan.alemsa je napisao/la: Ko kaze, ti? Sta si ti? Kako ti kazes tako ide redosljed jel, ma molim te lijepo.
Sjecam se Brona dobro, za Brona nisu mjenjali startnu petorku samo da njeg cuvaju
nisu al u q![]()
ako izuzmemo činjenicu da su morali duranta dovest zbog lebrona i ultimativno promijeniti petorku 73-9 ekipe, dok su kao što smo vidjeli protiv hardena mogli komotno ostavit duranta kod kuće

Doveli 2017e, rijec je o '15, LeBron usg 40, Brada 37, Bron 35 47 ts%, brada 35 60% ts

Volim kad moj drug@ep izbruse orginalni post, jer zna da ce se lako suzbit

Pa vi pominjete Bradu, ja pominjo Piggija i Jose MourinhnjaNEZALAGANJE je napisao/la:Jos frajer davi sa HOU i Bradom....![]()

Kobe Bryant je napisao/la:nisu koraci spustio je loptu pa onda uradio naskok ....alemsa je napisao/la:Nea to veze, matchup je veoma bitan u nba. Dallas kad je ispao od Gsw 2007. Gsw im bio najgori matchup u ligi, koji kod da je Gsw zavrsio izbacio bi Dallas kad god bi se sreli, a ujedno je Gsw mogao samo Dallas dobit nikog vise. A Dallas bi izbacio.dosta boljih ekipa od njih samo da nisu na njih udarili. Tako da to ne znaci da je Dallas neki najgori prvi seed.BosniaBoston je napisao/la:Evo u zadnjih 11 godina imaju jos 3 2.seeda koji nisu premasili uspjeh denvera
2011 lakers
2010 mavs
2008 hornets
@reds
Koraci su bili ali koga libo u onoj situaciji, nece ih zvati
Koraci su bili prija toga.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Samo sto mi imamo argumente ds je Brada kar'na.alemsa je napisao/la:Pa vi pominjete Bradu, ja pominjo Piggija i Jose MourinhnjaNEZALAGANJE je napisao/la:Jos frajer davi sa HOU i Bradom....![]()

- Kobe Bryant
- Kontakt:
to jeste na prijemu lopte , to rade svi redovno , ja se zacudim kada ne naprave korakelumani je napisao/la:

Kobe Bryant je napisao/la:to jeste na prijemu lopte , to rade svi redovno , ja se zacudim kada ne naprave korakelumani je napisao/la:
Dobro napravio je 3, tako sebi dodao 3 sekunde

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
@BostonBosnia evo molim te pogledah o čemu ti/vam pričam. Video je izbačen prije 5 dana.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Da, i meni je čudno izgledalo kad uhvati loptu na zadnjem koraku.Reds1234 je napisao/la:Ne znam jel tko ubra korake kod zadnjeg kosa?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Najbeskorisniji igrač, Tobias Harris vrlo blizu.filip13 je napisao/la:simmons prevede loptu preko centra i skloni se u cosak da ne smeta
Al sinoć ih Lowry ubio na off skoku, tu su izgubili utakmicu.
Remember, remember the 5th of November.
Svaka cast Kawhiju, tek sad se vidi koliko je njegov potencijal familija drzala kao taoca 

Svaka cast @Nezu sto ga hvali i priznaje da je top3 igrac lige. Da je moju fransizu onako napustio ja bih ga zamrzio iskreno.alemsa je napisao/la:Svaka cast Kawhiju, tek sad se vidi koliko je njegov potencijal familija drzala kao taoca

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Pa vidi coj'k da u Spursima nikad ne bi vidjeli greatness Kawhija na ovoj raziniJustin je napisao/la:Svaka cast @Nezu sto ga hvali i priznaje da je top3 igrac lige. Da je moju fransizu onako napustio ja bih ga zamrzio iskreno.alemsa je napisao/la:Svaka cast Kawhiju, tek sad se vidi koliko je njegov potencijal familija drzala kao taoca

Jeli se oporavio Durant?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.