FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Mandrak
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Mandrak » 31 okt 2010, 23:43

nikad_izvini je napisao/la:Ha vidi, nije finta zadržati igrača nazor. Ništa s tim nisi postigao da igra preko qurca. Nema hajra od toga. Realno, il mu treba dati više para ili produžiti ugovor i složiti ga barem za 200.000 KM odštete. To je pošteno :mrgreen:
To naravno sve stoji, al najveci problem što tim igracima (eto konretno Kerli u ovom slucaju) ti kvazimenageri tipa Redzepagic pune glavu glupostima i obecavaju kule i gradove jbg , tako i poletio u Kajzerslautern ko budala...a igraci puše te price tih nazovi menagera.
Tome treba stati u kraj, bar sto se naseg kluba tice.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 31 okt 2010, 23:45

Ma taj Redzepagic je kanta, on ce unistit i Dzeku. Da je Raiola agent Edinov sad bi dijamant davo golove u ligi prvaka a ne igro u onom jadu od kluba!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

MNMS
Kontakt:

Post Postao/la MNMS » 31 okt 2010, 23:46

MalA ispravka "kolege" Kerli istice ugovor sada na polusezoni tacnije 31.12.2010 neznam u koliko sati;) jos uvjek nije produzio ugovor i nista se jos nezna sta ce biti na potezu je klub da ponudi konkretne uslove za igraca koji bi mogao biti od velike koristi klubu u naredonm periodu, prvu ponudu je odbio nije bio zadovoljan ponudjenim :? nadam se da ce se zavrsiti u nasu korist ova prica :) :) :)

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 31 okt 2010, 23:48

Ono čega se ja bojim jeste repriza slučaja Cocalić. Opet, zašto igra ako se sluti da neće potpisati novi. Realno, imamo solidne zamjene. Nećeš da potpišeš. Sjedi. Ni posudba. Sjedi.
Kraj priče :mrgreen:

Redžepagić, seljačina koja je savjetovala Edina sa potpiše novi, poboljšani ugovor sa Volfsburgom :roll: Koji je to panj majko draga, neviđeno.

Eto ga, nisam ni napisao čega se bojim čovjek potvrdi moje slutnje :roll:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 31 okt 2010, 23:51

Mislim da je veceras pobijedila kolektivna igra, odnosno ono sto nas je krasilo dobar dio prosle sezone......Polako dobijamo sirinu u igri, a to je da igraci koji mozda nisu u prvom planu mogu donijeti prevagu sto jednu ekipu cini kompletnom....bitno je pored udarnih 11 imati jos 6 igraca podjednako kvalitetnih kao ovi iz prve postave, a to se pokazalo veceras i mislim da je tu najveca Amarova kvaliteta...... Bez obzira sto im je prva utakmica zajedno, Gancev i Vasilic (koji je bio upitne forme) su mi djelovali dosta sigurno, iako sam se najvise njih dvojice pribojavao......Baljic je nasa buducnost ako bude bio dovoljno pametan, potencijala ima, skolovan je igrac, stasom jako podsjeca na Dzeku, meni je veceras on bio jako solidan s obzirom na mladost, tremu, neiskustvo i velika ocekivanja koja su stavljena pred njega i zbog toga mi je stvarno zao sto ne udje ona lopta u gol, sve je bilo odradjeno vrhunski.......Markovic me vec 4-5 utakmica prijatno iznenadjuje i mislim da je u ovim zadnjim utakmicama jedan od najboljih igraca kad se sve sabere i oduzme, istinsko pojacanje, a onih prvih nelkoliko losih utakmica mislim da je samo bilo zato sto covjek nije prosao pripreme uopste......konacno je danas i Sehic bio u utakmici, nikad ga nisam nesto pretjerano volio, za mene je on kiks golman, podsjeca me na Hasagica (a njemu nikada necu oprostiti kad smo zbog njega i njegove frizurice izgubili titulu u Sirokom kad je primio gol sa 35 metara), ali danas je pokazao zavidnu sigurnost, samo se tako mozes dobro prodati Sehicu......Stanica mi bude ponekad zao, jer na neki nacin svi otprilike imaju mjesto koje pokrivaju, dok on cas je desni bek, cas je lijevi bek, cas lijevo krilo, pa desno krilo, mislim da je to glavni razlog njegovih oscilacija u igri.....Culum se polako vraca u onu proslogodisnju formu, onako krakat podsjeca me na P.Vieru......Savic danas sasvim solidan......Kad bi njih dvojica usli u neki ritam dobrih igara, mislim da bi to sve puno bolje izgledalo......
Visca mi bolje djeluje kad udje s klupe nego kao starter, pravi dzoker, steta sto ne udje ona bomba, bio bi to naj gol citave lige.......Nesto slicno sto sam rekao za Markovica, vrijedi i za Colica......sta god ko pricao za njega , meni se on svidja kao igrac, nije glup, igra mozgom, ima dobar pregled igre, nekad mi se cini da je malo u grcu, kad bi Amar gradio igru na 4-4-2 mislim da bi on 100% bio uz Lazu drugi napadac i da bi to funkcionisalo odlicno......Beslija je danas bio ispodprosjecan, vidjelo se da je povrijedjen i veliko hvala za trud i hrabrost sto je uopste izasao na teren, ali to je sve jednostavno.....On nije na nivou zadnje 3-4 utakmice, mislim da je dobio koju kilu i da je to razlog prosjecnih igara....Slicna stvar je sa Zebom, zadnje 2-3 utakmice mi djeluje pomalo izgubljeno, on je igrac oko kojeg se sve vrti, ali drago mi je kad njega ne ide uvijek ispliva neko drugi (upravo zbog navedene sirine u igri) i to je jako dobro za nas.....
Opet cu ponoviti kao i danas, mislim da je Zrinjski bolja i kvalitetnija ekipa i od Travnika, Slobode pa i Slavije, tako da mi nije jasno kako smo od tih lijevih timova izgubili.....jedino me brinu te oscilacije u igri, vidi se da mozemo kad hocemo, ali zasto necemo konstantno, to je pitanje.......nadam se da ce ova pobjeda biti prekretnica za nastavak prvenstva......jos jednom, bravo momci
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 31 okt 2010, 23:52

Stvarno kakva je to steta sto Dzeko igra za Wolfsburg i dalje :x :oops: , a prekucao ga je jos prije dvije godine. yebem ti takvog nesposobnog menagera :x :evil: ...poludice u onom Wolfsburgu.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 31 okt 2010, 23:55

iskreno i od srca ne bih da vam kvarim slavlje(neka ste uzeli bodove)
al na ovu pobjedu je i moja nena tovarila svu lovu sto ima!
poz!
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

MNMS
Kontakt:

Post Postao/la MNMS » 31 okt 2010, 23:55

Da ne bude zabune Irfan nije Semirov manager tip je zalutao nadam se da ce sto prije odlutati sa ovih prostora (poznajem dosta mladica kojima je on recimo manager ljudi nemaju sta da jedu bukvalno vjerujte da places nazor a vamo se nesta dize... nebih vise da komentarisem covjeka koji ubija BH nogometase spisak unisteni jeveliki...) :?:

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 31 okt 2010, 23:56

nem73 je napisao/la:iskreno i od srca ne bih da vam kvarim slavlje(neka ste uzeli bodove)
poz!
Pojasni malo...mislis da je namjesteno ili cak i tvoja nena zna koliko je Zeljo jaci od Zrinjskog?

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 31 okt 2010, 23:58

nem73 je napisao/la:iskreno i od srca ne bih da vam kvarim slavlje(neka ste uzeli bodove)
poz!
Evo rekoh ja da ce ovako biti cim sudi Vukasovic :roll: :lol: vjeuruj mi i ja sam tovario ali dzaba kad nemoze Villareal meda :? ja cuo neka nena natovarila brdo kesha,ma reko i ja cu ma nek ide sve u mp3 8-)
1921-2011

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 01 nov 2010, 00:00

Neprilagodjen je napisao/la:
poz!
Pojasni malo...mislis da je namjesteno ili cak i tvoja nena zna koliko je Zeljo jaci od Zrinjskog?
znas kako, klinci od po 10 i nene od po sto godina nisu mislili nego znali da je (200%)dogovorena 2!

ako mi mozes vjerovat, meni ni u djep a ni mimo tako da vam i cestitam!

vozdra.
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 01 nov 2010, 00:02

poz!
Nemoj matere ti, nek ne pojasnjava.....opet je sve zavrsio NB i kraj price..... :mrgreen:

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 01 nov 2010, 00:02

Ma jasta, Nijaz kupio opet i vozdra...ima se ,moze se.
Ne znam samo sto je Sehic bezveze branio one suteve, ali eto prenijelo ga nesto veceras.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 01 nov 2010, 00:03

Mandrak je napisao/la:Ma jasta, Nijaz kupio opet i vozdra...ima se ,moze se.
Ne znam samo sto je Sehic bezveze branio one suteve, ali eto prenijelo ga nesto veceras.
Pa da nije ofirno jooj tebe :lol: :mrgreen:
1921-2011

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 01 nov 2010, 00:03

nem73 je napisao/la:
poz!
znas kako, klinci od po 10 i nene od po sto godina nisu mislili nego znali da je (200%)dogovorena 2!

vozdra.
Jest dogovorena,zrinji dosadilo da bude premijer ligas pa bi malo u drugu ligu ganjali se po selendrama grebo premijer ligu...Posjeti malo UKC

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 01 nov 2010, 00:04

Esii TM87 je napisao/la:
poz!
Evo rekoh ja da ce ovako biti cim sudi Vukasovic :roll: :lol: vjeuruj mi i ja sam tovario ali dzaba kad nemoze Villareal meda :? ja cuo neka nena natovarila brdo kesha,ma reko i ja cu ma nek ide sve u mp3 8-)

vjeruj ne vjeruj, ja bih ti cak mogao i dokaze pruziti al nejse baki(makar meni)!

uzivajte(amar king :D statistike ovo ono a klinjo od 12god opleo vunicu na ovu dojavu veceras ;) )

ne znam ja jel nijaz ili mehmed ili amar(king :D ) i nije me briga

vidim vi ste zasljepljeni za bilo koje druge opcije osim amar(king :D )
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 01 nov 2010, 00:05

nem73 je napisao/la:
poz!

vozdra.
hajd majke ti vidi ima li me tamo u drugoj sobi pa me zovni da dodjem.........ne mogu da vjerujem, dokle ide ljudska glupost......hvala Bogu, pa je utakmica bila na tv, te su svi ljudi mogli gledati i prosuditi da li je pusteno i kako je sudija sudio, jer se pozivate i na sudiju.......jednostavno, ne mogu da vjerujem

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 01 nov 2010, 00:05

Pa dogovorili smo se da se sad Zrinjski bori za opstanak...super dogovor, nema sta 8-)

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 01 nov 2010, 00:07

nem73 je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:
poz!

vjeruj ne vjeruj, ja bih ti cak mogao i dokaze pruziti al nejse baki(makar meni)!

uzivajte(amar king :D statistike ovo ono a klinjo od 12god opleo vunicu na ovu dojavu veceras ;) )

ne znam ja jel nijaz ili mehmed ili amar(king :D ) i nije me briga

vidim vi ste zasljepljeni za bilo koje druge opcije osim amar(king :D )
Hvala ti što si nam to prenio,a sad se možeš vratiti na svoju temu i diskutovati o Piki i bojkotu. ;)
ali nema para,sve se rastalilo....

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 01 nov 2010, 00:07

nem73 ubij se necim dobro tupim molim te lijepo. haj nam prilozi te dokaze zivota ti. i btw jesi li milioner postao danas? jesi stavio pare na dvicu?
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: HordasFks, kolezeljovac i 18 gostiju.