NBA Playoffs & Finals

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Ko ce biti MVP finala?

Steph Curry
48
35%
Klay Thompson
2
1%
Draymond Green
4
3%
KD
7
5%
Kawhi Leonard
62
45%
Pascal Siakam
9
7%
Kyle Lowry
3
2%
Neko drugi
2
1%

Ukupno glasova: 137

IlCapitano
Kontakt:

Re: NBA Playoffs & Finals

Post Postao/la IlCapitano » 13 maj 2019, 10:34

Kawhi je legenda. Pitaju ga kako je bilo igrati pred ovom publikom iz Toronta, on kaže mrtav hladan:"It was great, when we got leads they screamed defense." :lol:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 13 maj 2019, 10:38

BuffonGigi je napisao/la:Opet ponavljam, koliko je Kawhi napravio iskorak u Raptorsima to je cudo jedno. Od vrhunskog sistemskog igraca, do clutch mudonje, da je otisao i ranije ko zna sta bi sad bilo.
Mora da se zaje.bavas?Pa on je vec 2017 igrao PO na vrhunskom nivou i normalno je da ce dodatno napredovati kako ulazi u prajm.

Govoriti kako bi se ovako razvio da je ranije dosao u TOR je licemjerno i s namjerom podbadanja.Da nije bilo razvojnog staffa SA,Popa i Velike trojke,uz njegov rad,NIKAD ne bi postao ovo sto je danas.
Dosao je u ligu kao dobar defanzivac i skakac,te igrao PF na koledzu.To je bilo to.Ekipa ga je postepeno uvodila i povecavala mu odgovornost,a od 2015. se i definitivno okrenula njemu kao prvoj opciji.

P.S.I sto mi je najsmijesnije,likovi koji su ga do juce omalovazavali,dok je bio u SA(zbog ocigledne mrznje prema toj fransizi),sada svr.savaju na njega.Licemjerstvo at its best. ;)

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 13 maj 2019, 10:59

KK_Bosna je napisao/la:jbg, ispade najgori 2nd seed svih vremena
:!: :!:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 13 maj 2019, 11:15

Evo u zadnjih 11 godina imaju jos 3 2.seeda koji nisu premasili uspjeh denvera
2011 lakers
2010 mavs
2008 hornets
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 13 maj 2019, 11:18

Skip Bayless javno (i naš @nezealaganje u sebi ) na aparatima od sinoć :D

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 13 maj 2019, 11:22

Nemam ja sta druze biti.Ja ne navijam za igraca,poput nekih.
Veliki igrac,sve najbolje,respekt,ali on je decko koji je "minirao" moju fransizu,nakon svega sto je ucinjeno za njega i ne mogu ga voliti.Vrlo prosto.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 13 maj 2019, 11:23

NEZALAGANJE je napisao/la:Nemam ja sta druze biti.Ja ne navijam za igraca,poput nekih.
Veliki igrac,sve najbolje,respekt,ali on je decko koji je "minirao" moju fransizu,nakon svega sto je ucinjeno za njega i ne mogu ga voliti.Vrlo prosto.
Sutite dobro ste prosli,vama je ako nista kawhi minirao.Nama je to uradio LeBronov trojanski konj i to na 3 puta brutalniji nacin
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 13 maj 2019, 11:25

idma75 je napisao/la:
BernardBarnjak je napisao/la:The End.
Nakon 19 god Portland igra finale konferencije. Cestitke!
zadnji put igrali Jail Blazersi

Upravo to sam i rekao. :mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 13 maj 2019, 11:29

NEZALAGANJE je napisao/la:Nemam ja sta druze biti.Ja ne navijam za igraca,poput nekih.
Trrba preci za igraca... Ako dobijaju prcas ako gube svalis na saigrace..

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 13 maj 2019, 11:31

Utorak WEST FINALS- GAME 1, Portland at GSW.
Srijeda EAST FINALS- GAME 1, Toronto at Milwaukee.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 13 maj 2019, 11:47

Šalim se ba , pa naravno ni meni nije lahko kada je bio veto za CP3 u prime pa je to sve s*ebalo i svlacioncu i sve od tada ne funkcionise kao i soft Howard .... kao i sada ova saga prvo oko Davisa kao i sada ovo porodica Buss, Magic Rembisi ...., ali kod je vas je tajno i misterija nikad se nije ni saznala prava istina , kod nas sve javno

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 13 maj 2019, 12:06

slika

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 13 maj 2019, 12:33

BernardBarnjak je napisao/la:
slika
slika
Don't believe the hype.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 13 maj 2019, 12:34

Donnie Darko je napisao/la:ovo je bukvalno kad film snimaju, i bude neki game winner na kraju, udari u obruč jednom, svi se ušute, drugi put, slow motion, i onda ulazi :tokralju:

najbolji game winner ikad majke mi :tokralju:
Al fakat ovako jbt. :tokralju: Historijski trenutak definitivno, pogotovo ovaj pogled svih igrača ka obruču i muk u dvorani, o ovome će se decenijama pričat i slike pravit. :tokralju:

Kako ne volit ovog lika Kawhija, navijam svim srcem da odvede Toronto do titule :bih:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 13 maj 2019, 12:44

slika
Don't believe the hype.

Kanye
Kontakt:

Post Postao/la Kanye » 13 maj 2019, 12:50

Mi jos ne znamo sta se zapravo tu desilo. Ljudi koji su pristali na ovaj trade su minirali nasu fransizu. O Kawhiju se previse laznih vijesti izbacilo.

I znam, znam, ja koji ne podrzavam slijepo sve sto urade PATFO nisam pravi navijac. Ko sto ne mozes biti Bosnjak ako ne podrzavas slijepo SDA.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 13 maj 2019, 12:51

NEZALAGANJE je napisao/la:
BuffonGigi je napisao/la:Opet ponavljam, koliko je Kawhi napravio iskorak u Raptorsima to je cudo jedno. Od vrhunskog sistemskog igraca, do clutch mudonje, da je otisao i ranije ko zna sta bi sad bilo.
Mora da se zaje.bavas?Pa on je vec 2017 igrao PO na vrhunskom nivou i normalno je da ce dodatno napredovati kako ulazi u prajm.

Govoriti kako bi se ovako razvio da je ranije dosao u TOR je licemjerno i s namjerom podbadanja.Da nije bilo razvojnog staffa SA,Popa i Velike trojke,uz njegov rad,NIKAD ne bi postao ovo sto je danas.
Dosao je u ligu kao dobar defanzivac i skakac,te igrao PF na koledzu.To je bilo to.Ekipa ga je postepeno uvodila i povecavala mu odgovornost,a od 2015. se i definitivno okrenula njemu kao prvoj opciji.

P.S.I sto mi je najsmijesnije,likovi koji su ga do juce omalovazavali,dok je bio u SA(zbog ocigledne mrznje prema toj fransizi),sada svr.savaju na njega.Licemjerstvo at its best. ;)
Ma u Sas bi mu ondje rekli da navuce igrace na sebe pa da doda nekom lesinaru da zvizne "good shot" :kafa: U Torontu je pravi superstar :kafa:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 13 maj 2019, 12:53

NEZALAGANJE je napisao/la:

Je li ovo onda znaci da je James najbolji/najefikasniji ever :?:
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 13 maj 2019, 13:10, ukupno mijenjano 1 put.

Reds1234
Kontakt:

Post Postao/la Reds1234 » 13 maj 2019, 12:56

Ne znam jel tko ubra korake kod zadnjeg kosa?

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 13 maj 2019, 12:58

BosniaBoston je napisao/la:Evo u zadnjih 11 godina imaju jos 3 2.seeda koji nisu premasili uspjeh denvera
2011 lakers
2010 mavs
2008 hornets
Nea to veze, matchup je veoma bitan u nba. Dallas kad je ispao od Gsw 2007. Gsw im bio najgori matchup u ligi, koji kod da je Gsw zavrsio izbacio bi Dallas kad god bi se sreli, a ujedno je Gsw mogao samo Dallas dobit nikog vise. A Dallas bi izbacio.dosta boljih ekipa od njih samo da nisu na njih udarili. Tako da to ne znaci da je Dallas neki najgori prvi seed. :kafa:

@reds

Koraci su bili ali koga libo u onoj situaciji, nece ih zvati

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.