NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
Kawhi je legenda. Pitaju ga kako je bilo igrati pred ovom publikom iz Toronta, on kaže mrtav hladan:"It was great, when we got leads they screamed defense." 

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mora da se zaje.bavas?Pa on je vec 2017 igrao PO na vrhunskom nivou i normalno je da ce dodatno napredovati kako ulazi u prajm.BuffonGigi je napisao/la:Opet ponavljam, koliko je Kawhi napravio iskorak u Raptorsima to je cudo jedno. Od vrhunskog sistemskog igraca, do clutch mudonje, da je otisao i ranije ko zna sta bi sad bilo.
Govoriti kako bi se ovako razvio da je ranije dosao u TOR je licemjerno i s namjerom podbadanja.Da nije bilo razvojnog staffa SA,Popa i Velike trojke,uz njegov rad,NIKAD ne bi postao ovo sto je danas.
Dosao je u ligu kao dobar defanzivac i skakac,te igrao PF na koledzu.To je bilo to.Ekipa ga je postepeno uvodila i povecavala mu odgovornost,a od 2015. se i definitivno okrenula njemu kao prvoj opciji.
P.S.I sto mi je najsmijesnije,likovi koji su ga do juce omalovazavali,dok je bio u SA(zbog ocigledne mrznje prema toj fransizi),sada svr.savaju na njega.Licemjerstvo at its best.

KK_Bosna je napisao/la:jbg, ispade najgori 2nd seed svih vremena

- BosniaBoston
- Kontakt:
Evo u zadnjih 11 godina imaju jos 3 2.seeda koji nisu premasili uspjeh denvera
2011 lakers
2010 mavs
2008 hornets
2011 lakers
2010 mavs
2008 hornets
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Skip Bayless javno (i naš @nezealaganje u sebi ) na aparatima od sinoć 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nemam ja sta druze biti.Ja ne navijam za igraca,poput nekih.
Veliki igrac,sve najbolje,respekt,ali on je decko koji je "minirao" moju fransizu,nakon svega sto je ucinjeno za njega i ne mogu ga voliti.Vrlo prosto.
Veliki igrac,sve najbolje,respekt,ali on je decko koji je "minirao" moju fransizu,nakon svega sto je ucinjeno za njega i ne mogu ga voliti.Vrlo prosto.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sutite dobro ste prosli,vama je ako nista kawhi minirao.Nama je to uradio LeBronov trojanski konj i to na 3 puta brutalniji nacinNEZALAGANJE je napisao/la:Nemam ja sta druze biti.Ja ne navijam za igraca,poput nekih.
#Punoljetstvo
- BernardBarnjak
- Kontakt:
idma75 je napisao/la:zadnji put igrali Jail BlazersiBernardBarnjak je napisao/la:The End.
Nakon 19 god Portland igra finale konferencije. Cestitke!
Upravo to sam i rekao.

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trrba preci za igraca... Ako dobijaju prcas ako gube svalis na saigrace..NEZALAGANJE je napisao/la:Nemam ja sta druze biti.Ja ne navijam za igraca,poput nekih.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Utorak WEST FINALS- GAME 1, Portland at GSW.
Srijeda EAST FINALS- GAME 1, Toronto at Milwaukee.
Srijeda EAST FINALS- GAME 1, Toronto at Milwaukee.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Šalim se ba , pa naravno ni meni nije lahko kada je bio veto za CP3 u prime pa je to sve s*ebalo i svlacioncu i sve od tada ne funkcionise kao i soft Howard .... kao i sada ova saga prvo oko Davisa kao i sada ovo porodica Buss, Magic Rembisi ...., ali kod je vas je tajno i misterija nikad se nije ni saznala prava istina , kod nas sve javnoNEZALAGANJE je napisao/la:Nemam ja sta druze biti.Ja ne navijam za igraca,poput nekih.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

- akisarajevo92
- Kontakt:
Al fakat ovako jbt.Donnie Darko je napisao/la:ovo je bukvalno kad film snimaju, i bude neki game winner na kraju, udari u obruč jednom, svi se ušute, drugi put, slow motion, i onda ulazi![]()
najbolji game winner ikad majke mi

Kako ne volit ovog lika Kawhija, navijam svim srcem da odvede Toronto do titule

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- akisarajevo92
- Kontakt:
Mi jos ne znamo sta se zapravo tu desilo. Ljudi koji su pristali na ovaj trade su minirali nasu fransizu. O Kawhiju se previse laznih vijesti izbacilo.NEZALAGANJE je napisao/la:Nemam ja sta druze biti.Ja ne navijam za igraca,poput nekih.
I znam, znam, ja koji ne podrzavam slijepo sve sto urade PATFO nisam pravi navijac. Ko sto ne mozes biti Bosnjak ako ne podrzavas slijepo SDA.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Ma u Sas bi mu ondje rekli da navuce igrace na sebe pa da doda nekom lesinaru da zvizne "good shot"NEZALAGANJE je napisao/la:Mora da se zaje.bavas?Pa on je vec 2017 igrao PO na vrhunskom nivou i normalno je da ce dodatno napredovati kako ulazi u prajm.BuffonGigi je napisao/la:Opet ponavljam, koliko je Kawhi napravio iskorak u Raptorsima to je cudo jedno. Od vrhunskog sistemskog igraca, do clutch mudonje, da je otisao i ranije ko zna sta bi sad bilo.
Govoriti kako bi se ovako razvio da je ranije dosao u TOR je licemjerno i s namjerom podbadanja.Da nije bilo razvojnog staffa SA,Popa i Velike trojke,uz njegov rad,NIKAD ne bi postao ovo sto je danas.
Dosao je u ligu kao dobar defanzivac i skakac,te igrao PF na koledzu.To je bilo to.Ekipa ga je postepeno uvodila i povecavala mu odgovornost,a od 2015. se i definitivno okrenula njemu kao prvoj opciji.
P.S.I sto mi je najsmijesnije,likovi koji su ga do juce omalovazavali,dok je bio u SA(zbog ocigledne mrznje prema toj fransizi),sada svr.savaju na njega.Licemjerstvo at its best.

NEZALAGANJE je napisao/la:Mora da se zaje.bavas?Pa on je vec 2017 igrao PO na vrhunskom nivou i normalno je da ce dodatno napredovati kako ulazi u prajm.BuffonGigi je napisao/la:Opet ponavljam, koliko je Kawhi napravio iskorak u Raptorsima to je cudo jedno. Od vrhunskog sistemskog igraca, do clutch mudonje, da je otisao i ranije ko zna sta bi sad bilo.
Je li ovo onda znaci da je James najbolji/najefikasniji ever

Zadnja izmjena: lumani, dana/u 13 maj 2019, 13:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam jel tko ubra korake kod zadnjeg kosa?
Nea to veze, matchup je veoma bitan u nba. Dallas kad je ispao od Gsw 2007. Gsw im bio najgori matchup u ligi, koji kod da je Gsw zavrsio izbacio bi Dallas kad god bi se sreli, a ujedno je Gsw mogao samo Dallas dobit nikog vise. A Dallas bi izbacio.dosta boljih ekipa od njih samo da nisu na njih udarili. Tako da to ne znaci da je Dallas neki najgori prvi seed.BosniaBoston je napisao/la:Evo u zadnjih 11 godina imaju jos 3 2.seeda koji nisu premasili uspjeh denvera
2011 lakers
2010 mavs
2008 hornets

@reds
Koraci su bili ali koga libo u onoj situaciji, nece ih zvati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.