NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
Kobe zgadio isti broj prstena imaju duncan i kobe.Neka neka fanovi “najvece fransize” svojatavajte tude igrace,mozda cete se bolje osjecati u tmurnim danima,odnosno godinama 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Samo se referiram na tvoj post gdje poredjenje s Kobeom dozivljavas kao omalovazavanje Kawhija.NEZALAGANJE je napisao/la: Kakav si ti licemjer,to je nevidjeno.Kad sam pisao prije 2 godine da je Kawhi ofanzivna elita,ti si ovdje ismijavao i mene i taj stav,da bi ga sad poredio sa igracem koji ti je najdrazi.Prvo to da rijesimo.
A to da li ce i hoce li trpati,cemo ostaviti da se desi.![]()
I opet cu reci,slobodno ga vi fanovi LAL poredite sa Kobem,ali Kobe NIKAD nije imao ovako efikasnu igru.
Da, Kobe nije bio ovoliko efikasan. Drugacija era kosarke i drugaciji sistem. Kawhi je fenomenalan scorer, jako tezak za zaustavit al kao kreator je ispodprosjecan. Razlika izmedju njega i Kobea po tom pitanju je u svjetlosnim godinama.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Kao prvo ne bi doslo do ovdje, tako dasljivo je napisao/la:Da su Derozan i Lowry bili glavni ovdje sad bi hladno bilo 20 razlike za philu i onda opet iduca godina je nasa

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
suze od blanta buraz nema nikog u svlaciounici
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne pjenim ja sine nista,ne navijam za igraca,vec za ekipu.
Drago mi da malo srece i vi navijaci LAL vidite u nekome.Zadnjih 6 god je to uglavnom Steph,mozda sad pocnete bacati dr.kicu na Kawhia.
Drago mi da malo srece i vi navijaci LAL vidite u nekome.Zadnjih 6 god je to uglavnom Steph,mozda sad pocnete bacati dr.kicu na Kawhia.

Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 13 maj 2019, 03:49, ukupno mijenjano 1 put.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Daj ba NEZALAGANJE nemoj se provaljivati, jesi li zaboravio ili se pravis budala, pa San Antonio je vazio za uvijek jednu od najboljih defanzivnih ekipa, pa šta je sve vama radio i koje je brojke imao u PO protiv vas, a eto imas WCF 2009 I 2010 protiv Denvera I Phoenix nije tesko pronaći, stvarno ti je ovo najgori post od kad si forumu, ne mogu vjerovati koja glupostNEZALAGANJE je napisao/la:
I opet cu reci,slobodno ga vi fanovi LAL poredite sa Kobem,ali Kobe NIKAD nije imao ovako efikasnu igru.

- Donnie Darko
- Kontakt:
mislim da je ovo šut koji je ostavio kawhia u torontu, ostali više sreće drugi put, živi bili pa vidjeli 
i nezalaganje je definitivno upravu

i nezalaganje je definitivno upravu
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 13 maj 2019, 03:48, ukupno mijenjano 1 put.
Toronto ce izbaciti Buckse.
-
- Kontakt:
JAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
@aleme de za našeg brata jednu meksikanku i pina coladu nije mu dobro
@aleme de za našeg brata jednu meksikanku i pina coladu nije mu dobro
1921
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kawhi je adrian dantley sa sutem za 3 i boljom odbranom,stariji znaju o kome govorim
#Punoljetstvo
-
- Kontakt:
Al kad fanovi sasa phxa den i sličnih počnu pljuvati kobija kur.ac momentalno do brade dođe. Nabio babuka vječne komplekse
1921
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Uopste ja ne omalovazavam Kobea.To si ti umislio.Fazon je sto su,pri dolasku u SA,Pop i cijeli staff Kawhiu davali klipove Jordana da gleda.Zatim razgovori sa Pippenom o odbrani i Jordanu itd.Nadalje,Kobe je kopirao svoju igru prema kome? Prema Jordanu.Sve jasno plus Kawhi ima Jordanovu efikasnost i zato ga poredim sa njim.Epidaurus je napisao/la:Samo se referiram na tvoj post gdje poredjenje s Kobeom dozivljavas kao omalovazavanje Kawhija.NEZALAGANJE je napisao/la: Kakav si ti licemjer,to je nevidjeno.Kad sam pisao prije 2 godine da je Kawhi ofanzivna elita,ti si ovdje ismijavao i mene i taj stav,da bi ga sad poredio sa igracem koji ti je najdrazi.Prvo to da rijesimo.
A to da li ce i hoce li trpati,cemo ostaviti da se desi.![]()
Da, Kobe nije bio ovoliko efikasan. Drugacija era kosarke i drugaciji sistem. Kawhi je fenomenalan scorer, jako tezak za zaustavit al kao kreator je ispodprosjecan. Razlika izmedju njega i Kobea po tom pitanju je u svjetlosnim godinama.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kobe da je igrao za neki small market cune bi izgradio 30% legacya koji trenutno ima.Bio bi zdravija i defanzivno bolja verzija mcgradya
#Punoljetstvo
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Za NEZALAGANJE da se podsjeti da ne idem 2001 2002, jos su bili favoriti :
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A jel ti citas postove? Sta znaci rijec efikasan? Hajde otidji pogledaj koliko je procentualno sutirao Kobe u karijeri,koliko Jordan,a koliko sutira Kawhi,pa da diskutujemo.Moze?Kobe Bryant je napisao/la:Daj ba NEZALAGANJE nemoj se provaljivati, jesi li zaboravio ili se pravis budala, pa San Antonio je vazio za uvijek jednu od najboljih defanzivnih ekipa, pa šta je sve vama radio i koje je brojke imao u PO protiv vas, a eto imas WCF 2009 I 2010 protiv Denvera I Phoenix nije tesko pronaći, stvarno ti je ovo najgori post od kad si forumu, ne mogu vjerovati koja glupostNEZALAGANJE je napisao/la:
To postavljanje klipova je smijesno,jer poredis kruske i jabuke.
NE PRICAM O NASTUPIMA,VEC O EFIKASNOSTI.
- Donnie Darko
- Kontakt:
To je to, isto pomislih. Još i Kawhi čučnuo tamo gleda, ono kamera malo na njeg, malo na loptu.Donnie Darko je napisao/la:ovo je bukvalno kad film snimaju, i bude neki game winner na kraju, udari u obruč jednom, svi se ušute, drugi put, slow motion, i onda ulazi
Kako hladnokrvno.
Embiid plače haha, nek je vala nek se pojede.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Zanemarit cemo sto je Kobe svjetlosnim godinama bolji kreator i dribler od Kawhija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.