NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Izgubicemo utakmicu zbog ofanzivnih skokova
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Toronto se ovdje baš ponudio Philly, ali we will see, prođe mi pola epouode GOT 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Naravno da hocete.Embiid se nije odlijepio od parketa u def.skoku cijelu cetvrtinu.Clutch je napisao/la:Izgubicemo utakmicu zbog ofanzivnih skokova
Pa to je bar svakodnevnica na ovom forumu.QUARTERBACK je napisao/la:jao sto se sere za broj suteva koje je uzeo kawhi, pa kad ce preuzeti odgovornost nego kad najvise treba, kad ne sutaju glavni igraci u najbitnijoj utakmici onda su picqe kriju se i daju drugima, a kad uzmu sve na sebe onda ide kontra prica![]()
forumasi ss.ba
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Vainglorious
- Kontakt:
Brate, ako za hardena kazem da ne valja sto uzme milion suteva sa 30% suta, mogu to i za kawhija reci. Ode u **** forsiranje. Shvatio bih ja da mu je ekipa totalna krampa, ali nike. Bilo bi efikasnije ukljuciti ih. Al to dolazi njegova mana do izrazaja - ne moze nista iskreirati za druge i asistirat.QUARTERBACK je napisao/la:jao sto se sere za broj suteva koje je uzeo kawhi, pa kad ce preuzeti odgovornost nego kad najvise treba, kad ne sutaju glavni igraci u najbitnijoj utakmici onda su picqe kriju se i daju drugima, a kad uzmu sve na sebe onda ide kontra prica![]()
forumasi ss.ba
- Vainglorious
- Kontakt:
Pa joele iskoristi missmatch sa kepecom lowryijem jadan nebio.
- BosniaBoston
- Kontakt:
opa
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ode Jimmy

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- QUARTERBACK
- Kontakt:
muda do poda
Jao Kawhi 

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Jimmy mudonjaaaaaaa kad je najpotrebnije brat povuce
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
-
- Kontakt:
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Vauuu....Svaka cast za Butlera.
Ali sada...treba se odbraniti...
Ali sada...treba se odbraniti...
Ako bude sad game winner nema me
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jao majstoreeee
#Punoljetstvo
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Hahahahahaha
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- branimir85
- Kontakt:
Aa jbte

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.