NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
Hoce li u PHI konacno nauciti da nema reachati kod Kawhia!? 

Embid i odbrana na Siakamu

Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Tačno mi je radi ovog "Jšunke" drago što ispadoše. Smorio je objašnjavajući kako i zašto će Denver da pregazi Portland, kako će ovo, kako će ono. I onda prc, sad odjednom kao ispali očekivano, il' šta ti ja znam.
Ja koliko ovdje prepotentnih likova ima, za nepovjerovati. Sve iskusni košarkaški treneri, stručnjaci, analitičari - kako god to ko želio zvati. Pojedinci bi još da zabrane nekakve uvode ko će šta, i kada da piše. Svoj forum napravite, pa na njemu glumite neka božanstva koliko vam volja.

Ja koliko ovdje prepotentnih likova ima, za nepovjerovati. Sve iskusni košarkaški treneri, stručnjaci, analitičari - kako god to ko želio zvati. Pojedinci bi još da zabrane nekakve uvode ko će šta, i kada da piše. Svoj forum napravite, pa na njemu glumite neka božanstva koliko vam volja.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Jace ruke od LeBronaNEZALAGANJE je napisao/la:Hoce li u PHI konacno nauciti da nema reachati kod Kawhia!?

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Posebno je na tome radio u ljeto 2016.Obicno igraci sa dugim rukama nemaju snagu.On je i to rijesio.Epidaurus je napisao/la:Jace ruke od LeBronaNEZALAGANJE je napisao/la:Hoce li u PHI konacno nauciti da nema reachati kod Kawhia!?
Dadose mu 5p na takve pokusaje i cijelu seriju to pokusavaju i ne kontaju da ne ide.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kako je nekako mrtvacka atmosfera. komentatorima nije ni do cega,publika se ne cuje,tekma nije nesto
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- QUARTERBACK
- Kontakt:
bas bi bilo gotivno da do kraja bude egal utakmica, da se niko ne odlijepi previse, obje ekipe simpaticne i igraju dobru kosarku..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
I da nauce da se Siakam uvijek vrati "desno"! 

Joj Marca 

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Jesu ovi iza koša istrenirani, kako brzo mlate onim 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ne izgledaju Raptorsi dobro uopste. Ne sluti na dobro...
Zadnja izmjena: Mago, dana/u 13 maj 2019, 01:53, ukupno mijenjano 1 put.
- Barbarossa
- Kontakt:
vraća se Philla
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jako se izaslo.Samo pametno treba.Za sada je ovo dobro.Clutch je napisao/la:Srca imaju
- Nail for Real
- Kontakt:
Sta si se u.sro je.bote, imate Leonarda, drzite to u egalu do kraja i on ce rijesit'Mago je napisao/la:Ne izgledaju Raptorsi dobro uopste. Ne sluti na dobro...

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Lijepo su se prilagodili na vise razigravanja iz posta i generalno strpljivije igre i citanja na ovu agresivnu odbranu TorontaNEZALAGANJE je napisao/la:Jako se izaslo.Samo pametno treba.Za sada je ovo dobro.Clutch je napisao/la:Srca imaju
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
I on los. Bas lose izgledaju. Valjda se dozovu. Vakat je.Nail for Real je napisao/la:Sta si se u.sro je.bote, imate Leonarda, drzite to u egalu do kraja i on ce rijesit'Mago je napisao/la:Ne izgledaju Raptorsi dobro uopste. Ne sluti na dobro....
Lowry obična vreća govana, ima bar 15 kila viska frajer i on bi kao htio igrat ozbiljnu PO kosarku
Mark bas odlično igra odbranu na Embiidu cijelu seriju, osim ove greske za 3 bacanja sve ostalo je i večeras vrhunski odradio
Mora ovo Kawhi sam rjesavat, inače je zijan Phila je raznovrsnija ofanzivno 10 puta

Mark bas odlično igra odbranu na Embiidu cijelu seriju, osim ove greske za 3 bacanja sve ostalo je i večeras vrhunski odradio
Mora ovo Kawhi sam rjesavat, inače je zijan Phila je raznovrsnija ofanzivno 10 puta
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.