Imam ja smislenih postova samo ih niko ne je.beJHam je napisao/la:Vise smisla imaju filipovi postovi od vecine vas koji samo trolateBosniaBoston je napisao/la:Ljulj sergio nekom kaze da je bot,nema 2 posta da se sastoje sa vise od 4 rijeci
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jest bio je talentovanijiReds1234 je napisao/la:Nisam nacionalista puca mi **** zato,nego mi je zalosno koliko ste zatucani pojedinci.Nurkic nije bi bolji ni bitniji igrac od CJ,ako to kazem onda sam nacionalista.BosniaBoston je napisao/la:Nurkic je idalje 2.najbitniji igrac portlanda iako je CJ ovu odigrao zvjerski,duga je sezona.Ovaj reds je inace nacionalista,tvrdi dzeko nije top napadac a eduardo **** da silva jeste
Nema to veze odakle je ko,Eduardo je bio masu talentiraniji nogometas od Dzeke,ozljeda je ucinila svoje pa nebi dalje.Top napadaca ima svega 4,5 tu Dzeko ne spada..

#Punoljetstvo
BosniaBoston će doživit moždani tipkajući na forumu. Ohladi malo dijete drago
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Green i Leonard za sada ubijaju defanzivno.
I onda ja nacionalista..BosniaBoston je napisao/la:Jest bio je talentovanijiReds1234 je napisao/la:Nisam nacionalista puca mi **** zato,nego mi je zalosno koliko ste zatucani pojedinci.Nurkic nije bi bolji ni bitniji igrac od CJ,ako to kazem onda sam nacionalista.BosniaBoston je napisao/la:Nurkic je idalje 2.najbitniji igrac portlanda iako je CJ ovu odigrao zvjerski,duga je sezona.Ovaj reds je inace nacionalista,tvrdi dzeko nije top napadac a eduardo **** da silva jeste
Nema to veze odakle je ko,Eduardo je bio masu talentiraniji nogometas od Dzeke,ozljeda je ucinila svoje pa nebi dalje.Top napadaca ima svega 4,5 tu Dzeko ne spada..U 2 lige petice osvojio zlatnu kopacku,upisao preko 100 asistencija,odveo romu do 1/2 LP ma jok nije top napadac.Poklopi se po usima majke ti
Pa ovaj bi da rodenu mater da dokaze da je ovaj top napadac.
Dobar je igrac,ali nije top..kazem ima svega 4,5 top napadaca
Bio je tehnicki superiorniji,bolji finisher,igrac finese,kudikamo bolji 1 vs 1..sve je to palo ozljedom.
Naravno da se Dzeko vise ostvario,ovoga je unistilja ozljeda..govorim.o talentu
Al nebitno necu ovde o tome..
Green ubi u odbrani, hajmo malo o tekmi
Tuberan choker
Tuberan choker
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Fantasticni Raptorsi defanzivno al opet previse promasenih otvorenih suteva ofanzivno . Valjda nadodju.
Lets go Raptors!
Lets go Raptors!
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- BosniaBoston
- Kontakt:
@Reds statisticki spada u top ali eto necemo vise diskutovati
Toronto vjerovatno dobija,imaju dosta pencilina.Samo da lowry ne uzme stvari u svoje ruke
Toronto vjerovatno dobija,imaju dosta pencilina.Samo da lowry ne uzme stvari u svoje ruke
#Punoljetstvo
Spada statisticki tamo i Lukaku..pa eto neko ko pogleda utakmicu tu i tamo vidi da to nema veze sa istinom..BosniaBoston je napisao/la:@Reds statisticki spada u top ali eto necemo vise diskutovati
I Aubameyang tamospada statisticki,pa opet neko ko pogleda utakmicu svati da nije ni blizu.
Kako loše šutiraju
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma hajd pusti to.Necemo jedni drugom nametati misljenje.Reds1234 je napisao/la:Spada statisticki tamo i Lukaku..pa eto neko ko pogleda utakmicu tu i tamo vidi da to nema veze sa istinom..BosniaBoston je napisao/la:@Reds statisticki spada u top ali eto necemo vise diskutovati
I Aubameyang tamospada statisticki,pa opet neko ko pogleda utakmicu svati da nije ni blizu.
Toronto-Phila strasno low scoring
#Punoljetstvo
Raptorsi ocajni ofanzivno al Sixersi uspijevaju biti jos losiji...
Bit ce da je nervoza.
Bit ce da je nervoza.
- branimir85
- Kontakt:
skratile se ruke,Pao vs Oly u najavi iz najbolji dana 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
20% suta iz igre obje ekipe 
Siakam baca šporete sa poludistance u 3 sekundi napada, glupi potezi

Siakam baca šporete sa poludistance u 3 sekundi napada, glupi potezi
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
5 izgubljenih lopti, 5 dopustenih ofanzivnih skokova, samo 2 slobodna bacanja, 26% sut iz igre
Solidan zaostatak
Solidan zaostatak

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Gdje su ljubitelji sad? Evo PO košarke, rezultat bi rekao. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Trica jbote 

Ode Lowry, Torontu se šanse povećavaju
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.