NBA Playoffs & Finals

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Ko ce biti MVP finala?

Steph Curry
48
35%
Klay Thompson
2
1%
Draymond Green
4
3%
KD
7
5%
Kawhi Leonard
62
45%
Pascal Siakam
9
7%
Kyle Lowry
3
2%
Neko drugi
2
1%

Ukupno glasova: 137

AtlaZ
Kontakt:

Re: NBA Playoffs & Finals

Post Postao/la AtlaZ » 13 maj 2019, 00:37

:kafa:
Zadnja izmjena: AtlaZ, dana/u 13 maj 2019, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.

Reds1234
Kontakt:

Post Postao/la Reds1234 » 13 maj 2019, 00:37

I ovdje se maloprije prozvalo Murraya role.igracem..daj ubijte se

AdkoHz
Kontakt:

Post Postao/la AdkoHz » 13 maj 2019, 00:37

Za koga ce navijati safija kari? :lol:
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019

BIHpatriota
Kontakt:

Post Postao/la BIHpatriota » 13 maj 2019, 00:37

Epidaurus je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Imaš publiku iza sebe, imaš tim, nosiš ih čitave godine. Igraš više nego dobru utakmicu (iako je trojka loša al zanemarićemo). I kad je prpa, praviš grešku predaje loptu Dameu u ruke, i poslije slobodna koja moraš pogodit oba, ili barem prvo pa poslije majmunisat, baciš ko DeAndre Jordan.
Choke nego šta.
Taman da je sam sebi koseve davao zadnja 4 napada niko mu rijeci ne bi smio prigovorit. On je ovu ekipu prvo odveo do drugog seeda, pa onda na prag WCFa u prvom PO u zivotu sa nerealnim partijama. Sa nivoom kakav u PO do sada nisu prikazali neki legitimni superstar igraci danasnjice.
Potpis. Najbolji sažeti komentar.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 13 maj 2019, 00:38

Dosad je bilo, kad Portland dobija dobija i Phila :mrgreen:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 13 maj 2019, 00:38

NEZALAGANJE je napisao/la:Hajmo svi koji pljuju Jokica predjite na teme vezane za neke druge sportove.Nije NBA za vas.
Previse ti kume svojatas ovu temu, i igras se portira i ultimativnog sveznalice. Pogotovo za covjeka, koji je 12 mjeseci ovdje tvrdio da glavni igrac njegove ekipe nije povrijedjen, pa onda da jeste, pa zatim pisao disertacije kako i nije tako dobar, kako nije za velike stvari, pa evo opet u skorije vrijeme je opet igracina.

Svako ima pravo na postove ovdje, kao i na sadrzaj istih. Ako ti to nije jasno, onda istrazi malo porijeklo i znacenje rijeci "forum". Nije ti ovo prvi put, da ti nekome govoris da ne pise ovdje... :arrow:

Niko ne spori da je covjek odigrao fenomenalan PO, pogotovo za prvi u karijeri. Ti si neznalica ako tvrdis da ova zadnja cetvrtina nije choke i da nije ostao bez zraka, upravo nasuprot tih partija koje vi ovdje, opravdano, uzdizete. ;)

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 13 maj 2019, 00:39

A **** majku kakav mentalitet vlada na ovom pdfu čudo jedno

Ko god izgubi a da nije bio drastično losiji od svog protivnika to se karakterise kao choke, pa tačno ovu riječ da banujes s ovog foruma pola likova bi prestalo pisat, Toronto Phila nije ni počelo a već likovi pisu o potencijalnom chokeu Toronta ako izgube :rol: :bow:

Hajmo sad Kawhi, nesto ne mogu nikako navijat protiv njega, zelim da ga vidim u finalu, iako mi je i Phila sasvim simpatična ekipa
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 13 maj 2019, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

AtlaZ
Kontakt:

Post Postao/la AtlaZ » 13 maj 2019, 00:39

Prodavali karte za WCF prije zadnje utakmice. REFUND! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: AtlaZ, dana/u 13 maj 2019, 00:40, ukupno mijenjano 2 puta.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 13 maj 2019, 00:39

JHam je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Liku prvi PO karijeri, odradi ga na nestvarnom, superstar nivou i dovede realno limitiranu ekipu na prag WCF, a ljudi ovdje jedva docekali da ga ismijavaju :rol: :rol: :rol:

Kakva psihoza sunce ti je.bem :facepalm:
Ovde imas mene koji navijam za Denver, imas Lillarda, Evil Geniusa il kako vec i mooozda jos jednog koji navija za Portland ostalo su djeca koja ili prate NBA od Nurkica i zbog Nurkica ili nacionalisticki nastrojeni maloumnici koji navijaju protiv Denvera zbog Jokica, ne kozes ni ocekivati od takvih konstruktivne komentare..
Ovaj bi se rjesavao Murraya, a lik odigrao seriju da bi mu odredjeni visestruki All Star igraci pozavidjeli.. CJ odigrao na Kobe like nivou da bi izbacili Denver, sreca pa je Lillard na vrijeme prestao sutati one s pola terena..
Po nekom mom misljenju ovaj Murray je dosta precijenjen igrac. Ok, ima utakmica kad ga nestvarno krene pa je u stanju sam dobit utakmicu al lik ima nerealne oscilacije. Sto je najgore, kad ga ne ide ti nemas nikakvu drugu korist od njega jer nije neki razigravac, a defanzivno je prilicno los. Mislim da bi potpis Kembe recimo uz pustanje Milsapa i trejd Murraya plus jos nekog za neku kvalitetnu cetvorku bio odlican posao za Nuggetse.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 13 maj 2019, 00:40

bodi123 je napisao/la:A **** majku kakav mentalitet vlada na ovom pdfu čudo jedno

Ko god izgubi a da nije bio drastično losiji od svog protivnika to se karakterise kao choke, pa tačno ovu riječ da banujes s ovog foruma pola likova bi prestalo pisat

Hajmo sad Kawhi, nesto ne mogu nikako navijat protiv njega, zelim da ga vidim u finalu, iako mi je i Phila sasvim simpatična ekipa
Nikad nije da je jedna ekipa jednostavno bolja od druge.Vazda neki choke :mrgreen:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 13 maj 2019, 00:41

MElloo je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:A **** majku kakav mentalitet vlada na ovom pdfu čudo jedno

Ko god izgubi a da nije bio drastično losiji od svog protivnika to se karakterise kao choke, pa tačno ovu riječ da banujes s ovog foruma pola likova bi prestalo pisat

Nikad nije da je jedna ekipa jednostavno bolja od druge.Vazda neki choke :mrgreen:
Pa bas, nemoguće je izgubit a da te neko nije nadigro, nadmudrio il jednostavio bio kvalitetniji od tebe, uvijek će znalci proglasit nekog za chokera, al dobro i ovaj pdf kao i većina na forumu je pao qrcu za usi, pa me nista ne čudi :)
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 13 maj 2019, 00:42

AtlaZ je napisao/la:

Prodavali karte za WCF prije zadnje utakmice. REFUND! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Svako ikad to radi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 13 maj 2019, 00:42

Pa to da vise nije imao snage i chooke nije isto je*em ga ja.

A iz aviona se vidjelo da dise na skrge.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 13 maj 2019, 00:43

Epidaurus je napisao/la:
JHam je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Liku prvi PO karijeri, odradi ga na nestvarnom, superstar nivou i dovede realno limitiranu ekipu na prag WCF, a ljudi ovdje jedva docekali da ga ismijavaju :rol: :rol: :rol:

Kakva psihoza sunce ti je.bem :facepalm:
Ovde imas mene koji navijam za Denver, imas Lillarda, Evil Geniusa il kako vec i mooozda jos jednog koji navija za Portland ostalo su djeca koja ili prate NBA od Nurkica i zbog Nurkica ili nacionalisticki nastrojeni maloumnici koji navijaju protiv Denvera zbog Jokica, ne kozes ni ocekivati od takvih konstruktivne komentare..
Ovaj bi se rjesavao Murraya, a lik odigrao seriju da bi mu odredjeni visestruki All Star igraci pozavidjeli.. CJ odigrao na Kobe like nivou da bi izbacili Denver, sreca pa je Lillard na vrijeme prestao sutati one s pola terena..
Po nekom mom misljenju ovaj Murray je dosta precijenjen igrac. Ok, ima utakmica kad ga nestvarno krene pa je u stanju sam dobit utakmicu al lik ima nerealne oscilacije. Sto je najgore, kad ga ne ide ti nemas nikakvu drugu korist od njega jer nije neki razigravac, a defanzivno je prilicno los. Mislim da bi potpis Kembe recimo uz pustanje Milsapa i trejd Murraya plus jos nekog za neku kvalitetnu cetvorku bio odlican posao za Nuggetse.
Ja ipak mislim da moze napredovati, momak ima taj neki mentalitet gdje sigurno nece ostati na ovom za sljedecu sezonu, ako nista smanjit ce dobroo oscilacije sto ce samo po sebi olaksati Jokicu igru u napadu. Millsap ce vjerovatno ostati ali na manjem ugovoru nadam se, a za Bartona i Plumleea ganjati nekog na 4/5 sto moze pogoditi s poludistance i odigrati odbranu, ako takav postoji za taj paket. Docekati MPJa i vidjeti sta moze Vanderbilt, vrijede ove dvije Game 7 vise nego 3 regularne sezone za ovako mladu ekipu

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 13 maj 2019, 00:43

Nek je vala Portland prosao, ako nista zbog nesrece koju su imali na raznim draftovima...

pravi kosarkaski grad, navijaci medju najboljim u NBA, bolje oni u finalu nego Denver

AirRamiz
Kontakt:

Post Postao/la AirRamiz » 13 maj 2019, 00:43

Reds1234 je napisao/la: Nurkic bitniji od Damea i Mccoluma?
Ne mora me niko nista pitat,al tesko mi je preskocit ovakvu idiotariju.
mamlaze ubij se.....kad ti zach lowe napise tu idiotariju , onda sutis...nurkicev impact je bio veci ovu sezonu od CJa....a sta bi bilo u PO niko ne zna

kome i ja govorim....dijete ispali da bi eduardo da silva bez povrede bio ponajbolji napadac svijeta :lol: :lol: :lol: eto u sta je njih HRT i glas koncila ubjedio

AtlaZ
Kontakt:

Post Postao/la AtlaZ » 13 maj 2019, 00:44

AirRamiz je napisao/la:
Reds1234 je napisao/la: Nurkic bitniji od Damea i Mccoluma?
Ne mora me niko nista pitat,al tesko mi je preskocit ovakvu idiotariju.
mamlaze ubij se.....kad ti zach lowe napise tu idiotariju , onda sutis...nurkicev impact je bio veci ovu sezonu od CJa....a sta bi bilo u PO niko ne zna

kome i ja govorim....dijete ispali da bi eduardo da silva bez povrede bio ponajbolji napadac svijeta :lol: :lol: :lol: eto u sta je njih HRT i glas koncila ubjedio
Sto gubis vrijeme i repliciras bolan. Frajko je zalutao.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 13 maj 2019, 00:45

Meni samo nije jasno što se evo ni CJ ne raduje. Prvo Lillard, sad i ovaj. Jel to neka gluma, neki qurac palac, šta
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 13 maj 2019, 00:45

Ko god izgubi a da nije bio drastično losiji od svog protivnika to se karakterise kao choke, pa tačno ovu riječ da banujes s ovog foruma pola likova bi prestalo pisat, Toronto Phila nije ni počelo a već likovi pisu o potencijalnom chokeu Toronta ako izgube :rol: :bow:

:thumbup:

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 13 maj 2019, 00:46

Hajmo Philla

Simmons TD 10/15/10
JoJo 25/15

I Jimmy 30+ sa 5 STL , 0 TO
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.