A Dame nije pa lik je tipican primjer haklera.sljivo je napisao/la:Jbg Denver ima jednog igrača i 11 indijanaca a ovi dvojicu i 10 indijanaca, i to je ta razlika.
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Liku prvi PO karijeri, odradi ga na nestvarnom, superstar nivou i dovede realno limitiranu ekipu na prag WCF, a ljudi ovdje jedva docekali da ga ismijavaju

Kakva psihoza sunce ti je.bem

- LlullSergio
- Kontakt:
Da Denver razmisli dobro poslije ovog PO ima li smisla drzati razne Bartone,Morrise,Murraya i Milsape.
Makar nekog se ne bi bilo lose rijesiti i dovesti pristojne suigrace Jokicu.
CJ
Nije mi nesto drag,ali cestitke za ovu mid range disertaciju.
Makar nekog se ne bi bilo lose rijesiti i dovesti pristojne suigrace Jokicu.
CJ

Nije mi nesto drag,ali cestitke za ovu mid range disertaciju.
- josipmusa2
- Kontakt:
Joj kad tuberana sunce sprži dok gume prevrće, a još ga njegovi krenu gazit kad ih ispali za SP, Bit će divno vrijeme za trolanje napaćenih srbendi
1-2-3 Cancun!
WCF bez drugog najbitnije igraca tima i backup centra koji igra s jednim ramenom! Aaah!!!

WCF bez drugog najbitnije igraca tima i backup centra koji igra s jednim ramenom! Aaah!!!
Da, ogromno iskustvo, igrat ce oni duboko u playoffu jos dugi niz godinaAzpi je napisao/la:Al bas, osim milsapa svima prvi PO, jos ovakva tekma, jbg desi se, vazno je da se ne ponavlja svake godineClutch je napisao/la:E jbg Nikola
Dobro ljudi jest se svasta pisalo al ovo mu je prvi playoff i prvo suocavanje sa ovako krucijalnim trenucima, give him a break
Mada usrali jesu, i sefa i stanicu

Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 13 maj 2019, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Frajko hladan kao led
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sreća Blazersa pa su dali CJu loptu na kraju.
Top serija, koja je potpuno opravdala visoka očekivanja
Svaka čast Denveru na ovoj sezoni, nisu još spremni ali jedva čekam da ih vidim sljedeće godine, godinu dana iskusnije
Top serija, koja je potpuno opravdala visoka očekivanja

Svaka čast Denveru na ovoj sezoni, nisu još spremni ali jedva čekam da ih vidim sljedeće godine, godinu dana iskusnije

josipmusa2 je napisao/la:Joj kad tuberana sunce sprži dok gume prevrće, a još ga njegovi krenu gazit kad ih ispali za SP, Bit će divno vrijeme za trolanje napaćenih srbendi

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jest tesko bilo odvest na prag protiv ovakvih ekipcina.Spursi koji na silu ne idu u rebuilding i Porrland maltene bez centarske rotscijeEpidaurus je napisao/la:Liku prvi PO karijeri, odradi ga na nestvarnom, superstar nivou i dovede realno limitiranu ekipu na prag WCF, a ljudi ovdje jedva docekali da ga ismijavaju![]()
![]()
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 13 maj 2019, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"I said coach give me the ball, he can't check me"
Bez Juke WCF, nakon 20 godina

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Svaka cast Portlandu, nakon metle prosle godine izvukli su lekcije i ovaj PO igraju odlicno. Vidit cemo koliko mogu protiv GSW. Steta za Juku, znacio bi on jos vise ovoj ekipi da je na terenu
Jedan grad, jedna ljubav!
Cestitke Portlandu, super serija u kompletu. Ide ovo u 6 u WCF.
Koji qurac sa hejtanjem Jokića ovoliko
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nije chokeAshburtonG je napisao/la:Bravo momci. Cak i ovako osakaceni su bolja ekipa od Nuggetsa. Kakav choke Jokica.
CJ!
Tip jednostavno nije toliko dobar.
A sad ozbiljno trebat ce ovo ljeto.proradit na tijelu i masi.
Moze on glumit nekog medu brundu koji iz mijesta rijesava sve,al to je glupost.Nema kordinacije,spore reakcije u obrani..samo zato jer je krmak.
Zadnji put kad su igrali WCF bila jedna od boljih serija ikad.
Let's talk about SIX baby!
CestitkeLillard je napisao/la:"I said coach give me the ball, he can't check me"![]()

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nestvarna serija i opcenito post season...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sad bi nezalagnje rekao da je fail ako iduće sezone ne dođu do finala Zapada minimalnoClutch je napisao/la:Da, ogromno iskustvo, igrat ce oni duboko u playoffu jos dugi niz godinaAzpi je napisao/la:Al bas, osim milsapa svima prvi PO, jos ovakva tekma, jbg desi se, vazno je da se ne ponavlja svake godineClutch je napisao/la:E jbg Nikola
Dobro ljudi jest se svasta pisalo al ovo mu je prvi playoff i prvo suocavanje sa ovako krucijalnim trenucima, give him a break
Mada usrali jesu, i sefa i stanicu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
nama je trebala metla od pelikana da bi dosli tu gdje smo sad, bas kao sto je jokicu i denveru trebala ova lekcija. mlada su ekipa, njihovo vrijeme tek dolazi i sigurno ce biti bitan faktor na zapadu. ali ne vecerasAshburtonG je napisao/la:Bravo momci. Cak i ovako osakaceni su bolja ekipa od Nuggetsa. Kakav choke Jokica.
CJ!

Lillard je napisao/la:"I said coach give me the ball, he can't check me"![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.