NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Goaltending cist McColluma
Kakve poluekipe ,sta je ovo
- josipmusa2
- Kontakt:
Cj izvaljuje mu*a cijeli playoff, lilard jednu tricu da iz 20 pokšaja forum poludi, ti yebem pravdu
U sta gledas? Drzi Jokica fantasticnoBernardBarnjak je napisao/la:Kanter je za klupe.
Max Allegri
Tri zadnja napada im CJ ne dobija loptu. Dame forsira iako nista pogodit ne moze.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Umorili seBrokula je napisao/la:Jel ovo kletva ili izjavaClutch je napisao/la:Crkli i jedni i drugi
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Pa ne cudi da je ostao bez snage obzirom da koliko nosi ekipu na svojim ledjima. Veceras jedini nesto odigrao u Nuggetsima.BosniaBoston je napisao/la:Chokea ti najbolji centar ligeEpidaurus je napisao/la:Dvije maloumne ekipe
Kako jednolični napadi Denvera, daj Jokicu i nek radi nesto u svakom napadu ove cetvrtine
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Ovo je ocaj

Ovo ce dobiti ko bude pametniji, sad Craig koji igra sjajnu tekmu ma sjajan PO, uze tricu tako glupu

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Vracam 3 put, udarila lopta prvo u tablu u milisecundi
Prije tiga Jokic na blocku Lillarda se nije vratio u teren nakon sto je bio vanka, trebala bit lopta za por
Prije tiga Jokic na blocku Lillarda se nije vratio u teren nakon sto je bio vanka, trebala bit lopta za por
Cj kakav blok
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma zezam te malo.Dobro je sutao u 1.poluvremenu,kasnije umor dosao po svojeEpidaurus je napisao/la:Pa ne cudi da je ostao bez snage obzirom da koliko nosi ekipu na svojim ledjima. Veceras jedini nesto odigrao u Nuggetsima.BosniaBoston je napisao/la:Chokea ti najbolji centar ligeEpidaurus je napisao/la:Dvije maloumne ekipe
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ruke se u drvo pretvorile,samo nek je napeto 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
najgori ovi šta pametuju da su ovo loše ekipe ajde yebo vas košarka koju gledate, onda postoje 2 dobre ekipe u ligi ako je ova serija loša.
CJ igra nestvarno!! Ne sviđa mi se Kanter unutra, vraćaj Collinsa.
CJ igra nestvarno!! Ne sviđa mi se Kanter unutra, vraćaj Collinsa.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma čist goaltending vidjelo se odmaalemsa je napisao/la:Vracam 3 put, udarila lopta prvo u tablu u milisecundi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Dal ce Denver chokeat ? Kako igraju 4/4 mrka kapa hehe Volio bi da dobiju jer mi se cini da bi GSW pomeo Blazzerse glatko.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Čist nije, sumnjiv itekakoalemsa je napisao/la:Goaltending cist McColluma
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Stotts nije slucaino dobijao nagrade za tenera lige
Ovi luzeri ce izgubit G7 kuci od Portlanda bez Juke, a uzeli nas s velikim Demarom i magom Popovichem.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.