arapinho1 je napisao/la:Evo da se i ja javim.Ja navijam za Giantse,ali ne igraju ove sedmice tako da nemam sta napisat
EDIT:Gdje gledate tekme?Na kojem kanalu
samo ne stream
Većinom stream, što se mene tiče
Moderator/ica: rio_Ferdy88
arapinho1 je napisao/la:Evo da se i ja javim.Ja navijam za Giantse,ali ne igraju ove sedmice tako da nemam sta napisat
samo ne stream
mozel link za Patriote sad ce mi pocet a nisam bas upucen u te streamove pa ne znam koje su straniceTaktičar je napisao/la:arapinho1 je napisao/la:Evo da se i ja javim.Ja navijam za Giantse,ali ne igraju ove sedmice tako da nemam sta napisat
samo ne stream
nađi na ovoj str. http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sportsSlatinash_7 je napisao/la:mozel link za Patriote sad ce mi pocet a nisam bas upucen u te streamove pa ne znam koje su straniceTaktičar je napisao/la:arapinho1 je napisao/la:Evo da se i ja javim.Ja navijam za Giantse,ali ne igraju ove sedmice tako da nemam sta napisat
samo ne stream
Probaj prvo na atdhe.netSlatinash_7 je napisao/la:mozel link za Patriote sad ce mi pocet a nisam bas upucen u te streamove pa ne znam koje su straniceTaktičar je napisao/la:arapinho1 je napisao/la:Evo da se i ja javim.Ja navijam za Giantse,ali ne igraju ove sedmice tako da nemam sta napisat
samo ne stream
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.