Eto kad baš insistiraš,pokušaću biti neno#4 i dati kratki pregled,ali znam da sam osuđen na propast.Ipak su tvoje analize "cap".
Prvo poluvrijeme odigrali loše,drugo je bilo solidno.
Radić-ovakvih igrača je puno Sarajevo,nema šuta,slabo i nesigurno vođenje lopte,ako nešto uradi to je eventualno iz ulaza,pucao 5-6 penala 50% ili čak ispod
Pašalić-čitavo vrijeme protestvuje i gunđa,prigovara suigračima čak i kada su očigledno njegove greške ,izigrava veliku zvijezdu i kapitena.Mislim da unosi razdor u ekipi,nema igrača večeras u ekipi koji je ulazio na parket a da mu Pašalić nije prigovorio.Bio među najlošijima,izvukao se sa dvije vezane trice pet minuta do kraja koje su i prelomile utakmicu.
Hot-malo igrao ,pogodio dva bacanja,promašio tricu ali dečko mi na parketu izgleda jako hrabar,bez kompleksa
Hodžić-igrao samo prvo poluvrijeme,ne ustručava se ući pod koš,dva dobra ulaza,nakon što je na trećem dobio bananu nije se pojavljivao u igri,drugo poluvrijeme presjedio na klupi(neko reče zbog povrede),ostao nedorečen
Čamdžić- Rola od 5-6 min u drugom poluvremenu kada je na kecu zamijenio Muhu bila je dobra,u par navrata probio i poentirao iz ulaza.Mora bolje
Batina-prvo poluvrijeme katastrofa,fula obruč sam sa tri metra,u drugom solidan i nešto je popravio opšti dojam
Krušlin-igrač utakmice,dobar ulaz,šut vrlo solidan,u jednom periodu drugog poluvremena
igrao simultanku.Tada je i pogodio tri trice
Đurasović-osim na samom početku utakmice kada je pogodio dvije trice u nastavku odigrao loše,imao izgubljenih lopti,fulao zicere,večeras jedan od slabijih.Nekako mi izgleda nezainteresovan.Ako ovako nastavi mogao bi karijeru nastaviti, odakle je i došao,u Leotaru
Buza-Odigrao max 7-8 minuta u toku čitave utakmice,u napadu vrlo kvalitetno,zaradio 5 ličnih grešaka brzo.Na neki način ga i Dejo žrtvovao u odbrani,kada su Zimić i Mujić bili vani, branio je peticu.Ovaj momak treba dobiti definitivno veću minutažu i siguran sam da će je opravdati.Jedan od onih koji bi mogao postati važna karika.
Demić-nije ulazio
Rahimić-zbog povrede nije igrao
Mujić-borio se,treba mu mase,teško izlazio na kraj sa Andelijom u odbrani.
ZIMIĆ-kao naša uprava,kad se misli da ne može gore on dokaže da ipak može odigrati još gore.Definitivno najlošiji igrač tima a bogami i utakmice.Sve ono što ga "krasi" u ovoj je utakmici poduplao.Takvu sinhronizaciju pokreta ni Milka Babović ne bi uspjela opisati.
Parežanin-ne ulijeva sigurnost,u par navrat jako niska postava na parketu no na našu sreću Čelik nije te kvalitete da bi to mogao iskoristiti