FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 31 okt 2010, 21:25

Bayern u kupu ide u goste Stuttgartu. Utakmice kupa se igraju 21. i 22. decembra.
Hajde da se i Švaba rijesimo, pa da rahat igramo. :lol:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 okt 2010, 21:52

JetSet_Hantraga je napisao/la:Bayern u kupu ide u goste Stuttgartu. Utakmice kupa se igraju 21. i 22. decembra.
Uh kad ih opeku stare rane i ona petarda od prije nekoliko sezona. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 31 okt 2010, 22:56

JetSet_Hantraga je napisao/la:Bayern u kupu ide u goste Stuttgartu. Utakmice kupa se igraju 21. i 22. decembra.
Mogu se s tobom složiti, jer nekih velikih imena i nema među ovih 15 ekipa (ne računajući našeg Bayu :D , Šalketa ne računam, jer su i oni u krizi) S obzirom da im u ligi trenutno ne ide, ali sa Švabama nam nikad nije bilo veselo igrati. Jeste, bila ja ta utakmica prije 2 godine kad smo ih potopili, ali su nam utakmice prije 2 sezone sa Švabama titulu oduzeli :?
Sent from my Philips Smart TV.

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 31 okt 2010, 23:10

Oni trenutno nisu u formi, ali do utakmice imaju vremena da se poprave. Ocekujem da ce se do tada podici, jer imaju finu ekipu. Naravno, kakvi god oni bili, Bayo je bolji. :D

Hoeneß kritikuje Van Gaala. Kaze da je s njim jako tesko pricati, da ne zeli prihvatiti bilo kakav savjet. Takodjer ga kritikuje zbog zapostavljanja nekih igraca. Je li na pomolu sukob izmedju Gaala i uprave? :?
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 31 okt 2010, 23:23

Nasa je uprava kriticna, ali kakve Vi pokemone imate u upravi to nema niko. Onaj filozof nakon svake utakmice trazi kameru i mikrofon da on nesta kaze (KHR), a "paprika" je prije bio genij, a sada s nekim glupim izjavama sam sebe degradira. Pa sta on hoce? "Paprika" mora obezbijediti ono sto van Gaal trazi, ukoliko ne bude uspjeha van Gaal ce snositi posljedice. Poznato je da se "paprika" voli mjesati u rad trenera, ali ga je General odhebao a izgleda isto radi i van Gaal. Sve dok covjek ima uspjeha nije njegovo da lupa gluposti po medijima. Imam osjecaj da bi isti prvom prilikom kritikovao van Gaala sto je u igru ubacio tog "zapostavljenog" igraca kada bi nesta krenulo u pogresnom pravcu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 01 nov 2010, 00:01

JetSet_Hantraga je napisao/la: Hoeneß kritikuje Van Gaala. Kaze da je s njim jako tesko pricati, da ne zeli prihvatiti bilo kakav savjet. Takodjer ga kritikuje zbog zapostavljanja nekih igraca. Je li na pomolu sukob izmedju Gaala i uprave? :?
Nisam baš u toku, ali me čudi što do sada Uli nije reagovao. Baš mi nešto tiho u zadnje vrijeme. :D
Bez obzira što se pobjednik unaprijed zna, naravno, ako dođe do sukoba, ja sam na Gaalovoj strani.
Ma Uli, dosta je i tebe, ti si prekuco ovu stvar (zamalo ne rekoh temu :D ), traži nove izazove.
Vom Jäger zum Gejagten

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 01 nov 2010, 00:12

S obzirom da je kup utakmica sa Švabama 21. ili 22. decembra, biće to odmah poslije zadnjeg kola BL-a koji igramo, pogodite s kim, sa Švabama 19.12.
U kupu smo se s njima sastajali 7 puta i Bayo je pobjeđivao 6 puta (1 pobjeda na njihovoj strani). Idemo crveno-bijeli 8-)

secer2
Kontakt:

Post Postao/la secer2 » 01 nov 2010, 11:17

primopredaja robe je uspjesno izvrsena 8-) te mi je drago da sam potrefio omerov ukus.
doktore, tvoj dres je takodje kod omera i on ce se potruditi da isti dospije u ruke osobe koja ga je narucila, tj. naseg doc-a. ;)
osim toga, kurir me izvjestava da je buduci nosilac suskavca, tj. nas omer, vrlo naocita osoba(manekenske gradje) koja ce na najbolji nacin reprezentirati nas voljeni klub 8-)

sto se tice baje; nadam se da ce ispasti u kupu i to ubjedljivim rezultatom kako bi vrla uprava otjerala gerinog miljenika, inace tvrdoglavog nesposobnjakovica - halu 8-) :lol:
na zalost, zadnju bayinu utakmcu nisam ni ledao i to iz prostog razloga-yebena tv ne prenosi utakmice najboljeg kluba(izgleda da sirim narodnim masama nije zanimljivo gledati bayino izivljavanje na zrtvama koje mu se serviraju).
bio bih zahvalan ako bi me neko uputio kako da gledam uakmice lp, ali i utakice prvenstva dok senalazim u ajljepsoj nasoj.
pps
bh internet je ogavan :evil:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 01 nov 2010, 11:41

secer2 je napisao/la: pps
bh internet je ogavan :evil:
:lol:
To uglavnom svi znamo.
Utakmice Bundeslige prenosi Eurosport2, ima ga vjerovatno na svakoj kablovskoj i jos se nije desilo da nisu prenosili naseg Bayu.
Liga prvaka je na FTV i BHT1. Nisam jos upratio koje ce utakmice prenositi. Nadam se samo da ne bude Partizan. No, bez obzira na to, SAT.1 prenosi Cluj-Bayern, pa je tako zadovoljen kriterij za ovu sedmicu. ;)
#divovi

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 01 nov 2010, 12:10

u emisiji sky-a "sky 90" hoeness je po malo kritikovao van gaala rekavsi da je tvrdoglav i tesko prihvata kritike te takodjer da je 4-5 igraca koji sada igraju a prije nisu mnoge prilike dobijali trebalo vise ohrabljivat kako ne bi pali u psiholosku rupu....hoeness je naravno uvijek davao podrsku gomezu i ostalim igracima koji nisu dovoljno igrali pa je razumljiva i ova njegova izjava...a dosta sam puta govorio o tome da je van gaal jako tvrdoglav i ide glavom kroz zid.....inace novi šok nas je pogodio olić će izostati pola godine zbog nove povrede i ide na operaciju u USA....problemima s povredama nikad kraja
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 01 nov 2010, 14:08

effe_sa je napisao/la:u emisiji sky-a "sky 90" hoeness je po malo kritikovao van gaala rekavsi da je tvrdoglav i tesko prihvata kritike te takodjer da je 4-5 igraca koji sada igraju a prije nisu mnoge prilike dobijali trebalo vise ohrabljivat kako ne bi pali u psiholosku rupu....hoeness je naravno uvijek davao podrsku gomezu i ostalim igracima koji nisu dovoljno igrali pa je razumljiva i ova njegova izjava...a dosta sam puta govorio o tome da je van gaal jako tvrdoglav i ide glavom kroz zid.....inace novi šok nas je pogodio olić će izostati pola godine zbog nove povrede i ide na operaciju u USA....problemima s povredama nikad kraja
A jest Vas nagazilo ove sezone. :shock:

Ovo će vjerovatno ponovo aktuelizirati transfer Džeke u Bayu, a valjda će Kobasičar i KHR konačno malo odriješiti kesu i dovest ga.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 01 nov 2010, 17:10

secer2 je napisao/la:primopredaja robe je uspjesno izvrsena te mi je drago da sam potrefio omerov ukus.
doktore, tvoj dres je takodje kod omera i on ce se potruditi da isti dospije u ruke osobe koja ga je narucila, tj. naseg doc-a
Ni Hanka neće imati veći osmjeh od mene :D Šećo, nadam se da ću imati prilike da ti se (barem jednom) odužim 8-)
secer2 je napisao/la:bh internet je ogavan
Zavisi koji paket koristiš... Ja nemam kablovsku, ali koristim dobar internet paket i svaku utakmicu preko interneta odgledam. Linkove u zadnje vrijeme postavljam...
effe_sa je napisao/la:inace novi šok nas je pogodio olić će izostati pola godine zbog nove povrede i ide na operaciju u USA....problemima s povredama nikad kraja
U pitanju je hronična povreda Olića koju on vuče već duži period i koja je došla u najgore moguće vrijeme. Dosad ju je nadomještavao jačanjem nožnih mišića i psihološkim ignorisanjem i planirao je uraditi operaciju krajem sezone, ali džebi ga, ne pitaš nevolju kad će doći.
Ako je išta utješno, operisaće ga najbolji doktor toga područja i ja ga očekujem da zaigra u četvrtfinalnim utakmicama LP-a :D :D :D

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 01 nov 2010, 17:24

Hare_BvB je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:u emisiji sky-a "sky 90" hoeness je po malo kritikovao van gaala rekavsi da je tvrdoglav i tesko prihvata kritike te takodjer da je 4-5 igraca koji sada igraju a prije nisu mnoge prilike dobijali trebalo vise ohrabljivat kako ne bi pali u psiholosku rupu....hoeness je naravno uvijek davao podrsku gomezu i ostalim igracima koji nisu dovoljno igrali pa je razumljiva i ova njegova izjava...a dosta sam puta govorio o tome da je van gaal jako tvrdoglav i ide glavom kroz zid.....inace novi šok nas je pogodio olić će izostati pola godine zbog nove povrede i ide na operaciju u USA....problemima s povredama nikad kraja
A jest Vas nagazilo ove sezone. :shock:

Ovo će vjerovatno ponovo aktuelizirati transfer Džeke u Bayu, a valjda će Kobasičar i KHR konačno malo odriješiti kesu i dovest ga.
pa jest nas pravo nagazilo...a sto se odrijesivanja kese tice ne ocekujem to bas...bit ce vjerovatno neki pojacanja, jedan bek za lijevu poziciju ce vjerovatno doci, mozda sad i napadac....ne treba zaboravit da je bayern za proslu sezonu zestoko investirao (oko 74 miliona eura), a u sezoni 2007/08 bilo je cak oko 88 miliona eura investicija...znaci bayernova uprava je mogla biti kritikovana za manje investicije, sada vise ne sada su uvijek medju prvih deset klubova i po investicijama (izuzevsi ovu sezonu kada nisu nista ulozili)....da klub ne bi isao u dugove kod ogromnih transfera se mora razmisljat (a bayernova uprava to i cini)...ne treba zaboravit da ove sezone ni chelse, ni ManU skoro nista nisu investirali...situacija i na trzistu nije laka...bayern je samo napravio gresku sto za lijevu poziciju nije doveo pojacanje, a van gaal to nije htio iako je uprava bila spremna izdvojit novac....jos jedna bitna stvar u svemu je : geld schiesst keine tore:)

relacija hoeness-van gaal je zaostrena i sad mora posredovat rummenige koji ce sazvat sastanak ove trojke kako bi se nesuglasice izgladile
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 01 nov 2010, 18:34

Ivica Olić teško ozlijeđen: Prijeti mu duga pauza!

Hrvatski reprezentativac i napadač Bayerna morat će na operaciju...Ivica Olić, 31-godišnji hrvatski nogometni reprezentativac i član minhenskog Bayerna, pauzirat će od nogometa idućih šest mjeseci. Razlog je odlazak na operaciju.Probleme s lijevim koljenom Olić ima od ranije, a sam je izjavio za njemački Kicker da se mislio od svega oporaviti tijekom ljeta.'Očigledno nisam uspio. Imao sam velike planove za ovu sezonu, ali ova operacija će me definitivno unazaditi', rekao je hrvatski nogometaš.

Neće vas pa neće :lol: :roll:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 01 nov 2010, 23:35

geronimo je napisao/la:
JetSet_Hantraga je napisao/la: Hoeneß kritikuje Van Gaala. Kaze da je s njim jako tesko pricati, da ne zeli prihvatiti bilo kakav savjet. Takodjer ga kritikuje zbog zapostavljanja nekih igraca. Je li na pomolu sukob izmedju Gaala i uprave? :?
Nisam baš u toku, ali me čudi što do sada Uli nije reagovao. Baš mi nešto tiho u zadnje vrijeme. :D
Bez obzira što se pobjednik unaprijed zna, naravno, ako dođe do sukoba, ja sam na Gaalovoj strani.
Ma Uli, dosta je i tebe, ti si prekuco ovu stvar (zamalo ne rekoh temu :D ), traži nove izazove.
sta mislis da ti gero preuzmes ulievo mjesto :D :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 02 nov 2010, 00:03

Sutra u Cluj putujemo sa 15 igrača. U prošlom okršaju s njima, imali smo u igri 16 igrača. 2 su otpala (Olić i Badstuber), dok nam se u ekipu vratio Alaba :D
Dobro je pa imamo sve pozicije pokrivene :?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 nov 2010, 05:19

geronimo je napisao/la:
I ja kazem,nek se napokon okrene famijalrnom poslu i pravi kobasice i krvavice.
Bayo bi isti moment progledao.A usput nek povede i burazera iz Vucje jazbine.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 02 nov 2010, 09:24

ma ne dirajte mi ulija....ma, ma , ma uli je glavni i sviju ce razbit :D :D :D :D :D :D uli hoeness godinama gradi ovaj klub , kao igrac imao sjajne uspjehe, kao menadzer bio odlican i sad je to i kao predsjednik....uli tu godinama i sada dodje jedan tvrdokorni , jedan tvrdokozac, jedan galonja, glavonja i misli da je svu pamet svijeta pokupio....tymo i gomez su 2 vrhunska igraca, a njih dvojica tek sad nakon nesto vise godine u klubu dobivaju pravu priliku...ja jos jednom ponavljam smatram ja van gaala dobrim trenerom i cesto mi bude drag, al iznervira me nekad....i ove sezone me zaista par puta iznervirao, iako je prosle ponekad u pocetku....npr. ovo sam sto puta ponovio al cu opet koja budala moras biti da igraca nakon postignutog gola u poluvremenu zamijenis (gomez)....moras biti jos toliko lud da u pranjicu vidis boljeg stratega od tymoshchuka (a nekoliko puta je pranjic dobivao prednost u odnosu na tymu prosle sezone).....onda vidi se da je van gaal veliki egoista najvise forsira igrace koje je on otkrio ili bolje receno napravio velike igrace od njih....moras jos lud biti pa vidjet u brafheidu neku vrstu pojacanja za bayern, a za tog covjeka je upitno dal ima dovoljno kvaliteta da igra u kolnu npr.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 nov 2010, 13:56

secer2 je napisao/la:primopredaja robe je uspjesno izvrsena 8-) te mi je drago da sam potrefio omerov ukus.
doktore, tvoj dres je takodje kod omera i on ce se potruditi da isti dospije u ruke osobe koja ga je narucila, tj. naseg doc-a. ;)
Da, upravo tako. Moji kriteriji su apsolutno zadovoljeni. 8-)
Sa doktorom cu se u vrlo kratkom vremenskom periodu dogovoriti oko predaje, odnosno preuzimanja dresa. :)
osim toga, kurir me izvjestava da je buduci nosilac suskavca, tj. nas omer, vrlo naocita osoba(manekenske gradje) koja ce na najbolji nacin reprezentirati nas voljeni klub 8-)
Ovo obavezno. Ovakva stvar se smatra svetinjom.

Jos jednom velika hvala i u moje i u Adnanovo ime. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Klare

Post Postao/la Klare » 02 nov 2010, 14:41

IZDRŽI ULI :!: :!: :!:
Uz tebe i KHR smo mi koji cijenimo šta si ti u zadnjih 30 godina pridonijeo Bayernu. A oni kojima se ne sviđa, neka izađu na ulice pa nek protestvuju. Tebi Uli, takvoj veličini da se suprotstavlja sada neki Gaal, ne ne ne može to tako, pokaži mu ko je glavni, pokaži mu ko je jači, šta misli da je on više, brate mili dosta si i čekao da mu u lice sve izneseš.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.