Hajde da se i Švaba rijesimo, pa da rahat igramo.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Uh kad ih opeku stare rane i ona petarda od prije nekoliko sezona.JetSet_Hantraga je napisao/la:Bayern u kupu ide u goste Stuttgartu. Utakmice kupa se igraju 21. i 22. decembra.
Mogu se s tobom složiti, jer nekih velikih imena i nema među ovih 15 ekipa (ne računajući našeg BayuJetSet_Hantraga je napisao/la:Bayern u kupu ide u goste Stuttgartu. Utakmice kupa se igraju 21. i 22. decembra.
Nisam baš u toku, ali me čudi što do sada Uli nije reagovao. Baš mi nešto tiho u zadnje vrijeme.JetSet_Hantraga je napisao/la: Hoeneß kritikuje Van Gaala. Kaze da je s njim jako tesko pricati, da ne zeli prihvatiti bilo kakav savjet. Takodjer ga kritikuje zbog zapostavljanja nekih igraca. Je li na pomolu sukob izmedju Gaala i uprave?
secer2 je napisao/la: pps
bh internet je ogavan
A jest Vas nagazilo ove sezone.effe_sa je napisao/la:u emisiji sky-a "sky 90" hoeness je po malo kritikovao van gaala rekavsi da je tvrdoglav i tesko prihvata kritike te takodjer da je 4-5 igraca koji sada igraju a prije nisu mnoge prilike dobijali trebalo vise ohrabljivat kako ne bi pali u psiholosku rupu....hoeness je naravno uvijek davao podrsku gomezu i ostalim igracima koji nisu dovoljno igrali pa je razumljiva i ova njegova izjava...a dosta sam puta govorio o tome da je van gaal jako tvrdoglav i ide glavom kroz zid.....inace novi šok nas je pogodio olić će izostati pola godine zbog nove povrede i ide na operaciju u USA....problemima s povredama nikad kraja
Ni Hanka neće imati veći osmjeh od menesecer2 je napisao/la:primopredaja robe je uspjesno izvrsena te mi je drago da sam potrefio omerov ukus.
doktore, tvoj dres je takodje kod omera i on ce se potruditi da isti dospije u ruke osobe koja ga je narucila, tj. naseg doc-a
Zavisi koji paket koristiš... Ja nemam kablovsku, ali koristim dobar internet paket i svaku utakmicu preko interneta odgledam. Linkove u zadnje vrijeme postavljam...secer2 je napisao/la:bh internet je ogavan
U pitanju je hronična povreda Olića koju on vuče već duži period i koja je došla u najgore moguće vrijeme. Dosad ju je nadomještavao jačanjem nožnih mišića i psihološkim ignorisanjem i planirao je uraditi operaciju krajem sezone, ali džebi ga, ne pitaš nevolju kad će doći.effe_sa je napisao/la:inace novi šok nas je pogodio olić će izostati pola godine zbog nove povrede i ide na operaciju u USA....problemima s povredama nikad kraja
pa jest nas pravo nagazilo...a sto se odrijesivanja kese tice ne ocekujem to bas...bit ce vjerovatno neki pojacanja, jedan bek za lijevu poziciju ce vjerovatno doci, mozda sad i napadac....ne treba zaboravit da je bayern za proslu sezonu zestoko investirao (oko 74 miliona eura), a u sezoni 2007/08 bilo je cak oko 88 miliona eura investicija...znaci bayernova uprava je mogla biti kritikovana za manje investicije, sada vise ne sada su uvijek medju prvih deset klubova i po investicijama (izuzevsi ovu sezonu kada nisu nista ulozili)....da klub ne bi isao u dugove kod ogromnih transfera se mora razmisljat (a bayernova uprava to i cini)...ne treba zaboravit da ove sezone ni chelse, ni ManU skoro nista nisu investirali...situacija i na trzistu nije laka...bayern je samo napravio gresku sto za lijevu poziciju nije doveo pojacanje, a van gaal to nije htio iako je uprava bila spremna izdvojit novac....jos jedna bitna stvar u svemu je : geld schiesst keine tore:)Hare_BvB je napisao/la:A jest Vas nagazilo ove sezone.effe_sa je napisao/la:u emisiji sky-a "sky 90" hoeness je po malo kritikovao van gaala rekavsi da je tvrdoglav i tesko prihvata kritike te takodjer da je 4-5 igraca koji sada igraju a prije nisu mnoge prilike dobijali trebalo vise ohrabljivat kako ne bi pali u psiholosku rupu....hoeness je naravno uvijek davao podrsku gomezu i ostalim igracima koji nisu dovoljno igrali pa je razumljiva i ova njegova izjava...a dosta sam puta govorio o tome da je van gaal jako tvrdoglav i ide glavom kroz zid.....inace novi šok nas je pogodio olić će izostati pola godine zbog nove povrede i ide na operaciju u USA....problemima s povredama nikad kraja![]()
Ovo će vjerovatno ponovo aktuelizirati transfer Džeke u Bayu, a valjda će Kobasičar i KHR konačno malo odriješiti kesu i dovest ga.
sta mislis da ti gero preuzmes ulievo mjestogeronimo je napisao/la:Nisam baš u toku, ali me čudi što do sada Uli nije reagovao. Baš mi nešto tiho u zadnje vrijeme.JetSet_Hantraga je napisao/la: Hoeneß kritikuje Van Gaala. Kaze da je s njim jako tesko pricati, da ne zeli prihvatiti bilo kakav savjet. Takodjer ga kritikuje zbog zapostavljanja nekih igraca. Je li na pomolu sukob izmedju Gaala i uprave?
Bez obzira što se pobjednik unaprijed zna, naravno, ako dođe do sukoba, ja sam na Gaalovoj strani.
Ma Uli, dosta je i tebe, ti si prekuco ovu stvar (zamalo ne rekoh temu), traži nove izazove.
I ja kazem,nek se napokon okrene famijalrnom poslu i pravi kobasice i krvavice.geronimo je napisao/la:Nisam baš u toku, ali me čudi što do sada Uli nije reagovao. Baš mi nešto tiho u zadnje vrijeme.JetSet_Hantraga je napisao/la: Hoeneß kritikuje Van Gaala. Kaze da je s njim jako tesko pricati, da ne zeli prihvatiti bilo kakav savjet. Takodjer ga kritikuje zbog zapostavljanja nekih igraca. Je li na pomolu sukob izmedju Gaala i uprave?
Bez obzira što se pobjednik unaprijed zna, naravno, ako dođe do sukoba, ja sam na Gaalovoj strani.
Ma Uli, dosta je i tebe, ti si prekuco ovu stvar (zamalo ne rekoh temu), traži nove izazove.
Da, upravo tako. Moji kriteriji su apsolutno zadovoljeni.secer2 je napisao/la:primopredaja robe je uspjesno izvrsenate mi je drago da sam potrefio omerov ukus.
doktore, tvoj dres je takodje kod omera i on ce se potruditi da isti dospije u ruke osobe koja ga je narucila, tj. naseg doc-a.![]()
Ovo obavezno. Ovakva stvar se smatra svetinjom.osim toga, kurir me izvjestava da je buduci nosilac suskavca, tj. nas omer, vrlo naocita osoba(manekenske gradje) koja ce na najbolji nacin reprezentirati nas voljeni klub
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.