Brcanskamalta je napisao/la:Cuj onog iskompleksiranog mrzitelja svega Tuzlanskog.
Vi to nesto...ja ba.
Sloboda gubi od koga stigne i mozemo bogu zahvaliti sto smo opstanak ranije obezbijedili...Je li prvi put da nas dobije Krupa....Ako jest halali.
A ja halalim Azmiru sto je dao 100 000 Sarajevu....Halal mu vjera ocam...Reci mu pitaj ga i poselami ga puno...
Nije to nacin ali njegove pare boli me k.
Sve sto mogu reci je da ste se jeftino prodali.
Na stranu demagogija,dovoljno je vidjeti sta vasi navijaci misle o vasoj predstavi i ovom pokusaju izbacivanja TZ city-a iz lige i to sve u momentu dok plivate Azmiru 2 miliona maraka.Covjek vas fakticki moze ugasiti da zatrazi povrat sredstava al poganluk vam je jaci i od straha od gasenja.
Ova prica da je Azmir dao Sarajevu 100k za pobjedu je u rangu one da su vas iz lige onda izbacili Zeljo i Velez.Jednostavno tuzlanska mitomanija.
Juce se sa jedinom sigurnoscu nije moglo racunati da ce Sarajevo ili Zrinjski prodati,svi ostali su mogli ali ova dva tima se bore za prvo mjesto koje donosi direktno i indirektno kroz evropu nekoliko miliona maraka.I javi se Tuzlanski kozojeb i kaze da je Sarajevo prodalo za 100k tekmu jer kao imaju garanciju da ce dobiti u Gabeli ili protiv Zvijezde.

Imaju garanciju bas kao sto su imali garanciju i vec spremili slavlje i juce protiv TZ.
Ako nista nadam se da ste bar vi uzeli tih 100 k al poznavajuci vas,onaj vlasnik krupe vas zavrsio za 10 000..2000 Fukarama jer su naviknuti na sadaku i 8 hiljada igracima i strucnom stabu.