FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa zna se ko je iza tih nikova, sve na isti fazon, ali ko im ebe mater mogu samo lajati okolo i to jos malo. Zao mi prave koja upadne tamo u dobro razvijenu masineriju tastatura navijaca. Dok se ovi dogovore na skrivenim forumima i temama kako ce nastupati covjek se pogubi. Kakva je to bolest. Samo da bude jos licenca da se odradi i Europa, da dodje tih para s kojim se moraju pokrpiti rupe koje su ostavili, dovede par finih igraca, uveze dobrih rezultata i eto euforije medju navijacima. Tada ce i nestati botovi, ali ne treba zaboraviti ko je radio na unistavanju kluba u teskim vremenima.
Cuva Bog Zelju svog!
Fuck you lobotomci, uspjeli niste!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Dokoljenko
- Kontakt:
SarajevskaHunta je napisao/la: !!!
Zeljeznicar za zivot cijeli!
Zadnja izmjena: Dokoljenko, dana/u 11 maj 2019, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Ovaj ga i pretjera odma. Treba ostati dostojanstven, dosta je fine raje tamo, ali pored botova je tesko doci do izrazaja. Jel jos postoji ona viber grupa da se prekidaju utakmice ? Nek me ubaci neko.
Cuva Bog Zelju svog!
- Dokoljenko
- Kontakt:
Samo da napomenem, proslo kolo Zec "odbio" da igra beka. Pa bila prica Amar "mekan", rade igraci sta hoce. Trebao je otjerat Zeca, dati mu ispisnicu ali "nema muda"
Ko je dao go za pobjedu?
Sto ti je trener.
Ko je dao go za pobjedu?
Sto ti je trener.

- SarajevskaHunta
- Kontakt:
@dokoljenko ispravio
SVI PLAVE AVATER !!!! SVI SVI !!!!!!!

SVI PLAVE AVATER !!!! SVI SVI !!!!!!!
- Dokoljenko
- Kontakt:
SarajevskaHunta je napisao/la:@dokoljenko ispravio![]()
SVI PLAVE AVATARE !!!! SVI SVI !!!!!!!
Vidi teme, svi u plavom.

Zeljeznicar za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
Željovci na drugom forumu nisu dobri u glavu nikako , imam osjecaj da jedan forumaš piše sa deset profila , tacno se vidi da pišu iz nekog interesa
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Samo smo isforsirali izraz “ponjamke” i “pokenjam” danas haahhaha. IDEMO ZELJKANE!!!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- plavousrcu
- Kontakt:
Hajdar zadnjih par sto je igrao mene odusevio. Nije znalac i kritikovao sam ga, ali moram da pohvalim kad se zasluzi.
Suspendovali bi oni i Zeca pa otisli Radniku s jednim i po krilom. Zbog takvih stvari se i jesmo borili za Europu. Dobra stvar je sto nema vise toga, sad postoji covjek koji rijesava takve stvari. Mislim da ce Amar jos koji trofej donjeti u dolinu cupova i podebljati svoje ime u historiji kluba. Jos malo i 100 godina kako je osnovan ovaj pokret. Stoljece jarane.
Cuva Bog Zelju svog!
- Dokoljenko
- Kontakt:
O podebljanom bi svi trebali jako dobro razmisliti, kako cemo uci u slavljenicku godinu. Samo zajedno mozemo stati u kraj dusmanima, samo zajedno mozemo ostvariti nase ciljeve. Svi kao jedan!HongKong je napisao/la:Suspendovali bi oni i Zeca pa otisli Radniku s jednim i po krilom. Zbog takvih stvari se i jesmo borili za Europu. Dobra stvar je sto nema vise toga, sad postoji covjek koji rijesava takve stvari. Mislim da ce Amar jos koji trofej donjeti u dolinu cupova i podebljati svoje ime u historiji kluba. Jos malo i 100 godina kako je osnovan ovaj pokret. Stoljece jarane.
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!
- plavousrcu
- Kontakt:
Najbolja stvar je sto svi mi a pogotovo Ublehasovi placenici mozemo samo palamuditi i glumiti znalce. Ima onajkoji zna i njegova je zadnja.HongKong je napisao/la:Suspendovali bi oni i Zeca pa otisli Radniku s jednim i po krilom. Zbog takvih stvari se i jesmo borili za Europu. Dobra stvar je sto nema vise toga, sad postoji covjek koji rijesava takve stvari. Mislim da ce Amar jos koji trofej donjeti u dolinu cupova i podebljati svoje ime u historiji kluba. Jos malo i 100 godina kako je osnovan ovaj pokret. Stoljece jarane.
Kad izgubimo prelistaj komentare na fb, pa ce skontati koje elegant. I odmah ces sve povezati, ko, sta, kako, zbog cega.REGISTROVANI je napisao/la:Željovci na drugom forumu nisu dobri u glavu nikako , imam osjecaj da jedan forumaš piše sa deset profila , tacno se vidi da pišu iz nekog interesa
Interes je samo u igri, to nisu nikakvi navijaci. Pola njih ne ide na utakmice. Ono nije forum navijaca. On je sve glupan do glupana.
I ja lupam nekad gluposti, al ja pisem kao navijac bez ikakvog interesa i to je razlika.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Kad gledam Split kad je Hajduk slavio 100 godina koja je ono perverzija. Nama je sve bitnije od Zelje, ko je u upravi, ko je sportski direktor, ko je trener, ko je u omladinskom pogonu, jel rostilja, kakvo je vrijeme, kakve su stolice, ako ne bude ovo necu ici, ako ne bude ono necu ici **** takve navijace. Treba nama dosta kulture navijacke. Trebamo svi postaviti tako stvari, prvo uprave i razni odbori, treneri, igraci i navijaci. Nije malo 100 godina, koliko se drzava izmijenjalo u tom periodu, prvi sampion Republike BiH 1946. Sampion Jugoslavije, finalist kupa marsala, 1/4 i 1/2 kupa uefa, najvise titula i kupova u samostalnoj BiH, toliko velikih ljudi je proslo kroz klub, toliko velikih utakmica, pobjeda, poraza i onda se neko pravi mutav i glumi nesto kao da zbog njega postoji klub. Treba svakome biti cast sto moze biti dio ovog. Svaka uprava da se postavi tako, svaki trener i svaki igrac i na kraju navijac koji dodje na stadion. Mogo je klub bez svih njih(nas) tolike godine, moze i dalje sigurno. Ovih par godina unazad nas je dosta unazadilo u tom poimanju kluba, pljuvanje po svakome ko nije bio podoban, po mnogim legendama kluba, trofejima, pobjedama...Ne treba nastaviti tim stopama, meni se iskreno nije svidjalo kako se radilo, ali sam isao na utakmice. Dobili smo novu tribinu, novi teren, sredili stadion i na tome treba cestitati svima koji su doprinjeli na bilo koji nacin. Ne treba raditi ono sto su oni radili i sto ih je ogadilo raji. Bilo proslo, ukazati na greske koje su se pravile, ispraviti neke stvari, zatvoriti dugovanja koja su ostala da se otplati stadion jer ce ostati Zelji zauvijek, izgurati da se pokrije istok, pametnije raditi u tom famoznom sportskom segmentu i vratiti onaj izgubljeni osjecaj Zeljovcima. To bi najvise popisalo najvece neprijatelje kluba, lobotomce koji upravaljaju internet botovima pljujuci po klubu za koji kao navijaju.
Zeljo je nas, a mi smo svi Manijaci Zeljini.
Brko ce nam titulom cestitati stoti rodjedan
Zeljo je nas, a mi smo svi Manijaci Zeljini.

Brko ce nam titulom cestitati stoti rodjedan

Cuva Bog Zelju svog!
- Dokoljenko
- Kontakt:
Imamo jos jednu utakmicu do kraja. Vise od svega bi me obradovalo da vidim pune tribine i cujem pjesmu devedeset minuta.
Mi smo Zeljini Zeljo je nas!
Mi smo Zeljini Zeljo je nas!
Imamo šanse da budemo i 3.na kraju a imamo *lagane* utakmice al i Široki ima lagane
Cilj ispunjen,uštedili blizu pola miliona,Stana,Bogi i Dado ostvarili cilj.
Aferim
Ajmo biti treći,ne poraženu ekipu,sveli na minimum.
Grande Amar!
Aferim
Ajmo biti treći,ne poraženu ekipu,sveli na minimum.
Grande Amar!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Sinisu treba istrpiti ovsj period jer def je van forme totalno. Tesko da mozemo dovesti boljeg beka.
Stana je odigrao jako dobro. Sve je bolji iz utakmice u utakmicu. Moze odgovoriti jako korektno zadatcima koje dobije, a pri tome je disciplinovan i nije šarlatan sto je jako bitno.
Bogi vise ne moze biti opcija za iducu sezonu, mislim da je dosta. Treba nam brzi stoper.
Vezni red je isto upitan. Ide Šaban, dobro bi nam dosao Blagojevic. Vjerovatno ide Krpic, potrebna su nam dva napadaca za iducu sezonu.
Zajmovic mislim da ne treba vise biti u klubu. Klepac je na posudbi, ni od njega nema nista.
Imat ce posla al vjerujem da Amar ima igrace koji ce nam biti od koristi za evropu i iducu sedmicu.
Stana je odigrao jako dobro. Sve je bolji iz utakmice u utakmicu. Moze odgovoriti jako korektno zadatcima koje dobije, a pri tome je disciplinovan i nije šarlatan sto je jako bitno.
Bogi vise ne moze biti opcija za iducu sezonu, mislim da je dosta. Treba nam brzi stoper.
Vezni red je isto upitan. Ide Šaban, dobro bi nam dosao Blagojevic. Vjerovatno ide Krpic, potrebna su nam dva napadaca za iducu sezonu.
Zajmovic mislim da ne treba vise biti u klubu. Klepac je na posudbi, ni od njega nema nista.
Imat ce posla al vjerujem da Amar ima igrace koji ce nam biti od koristi za evropu i iducu sedmicu.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ja bih ostavio Sinisu bar jos jednu sezonu, ali ne vjerujem da ce ga Amar ostaviti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: bvsic, KimJongEsmer, strucnjak9 i 71 gost.