Momak se iftari uz ovcavinu i sudzuk.Tekashi je napisao/la:Momak je trafika
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Momciluk
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sve je to OK, ali sta radi Dulja u Arsenalu? Eto ga skroz desno.KrajisnikBosnjak je napisao/la:
Eno ga, nije mu ništa.![]()

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Tezgari, honorarno igra za Dortmund i Arsenal.emir79 je napisao/la:Sve je to OK, ali sta radi Dulja u Arsenalu? Eto ga skroz desno.KrajisnikBosnjak je napisao/la:
Eno ga, nije mu ništa.![]()
![]()
![]()
![]()
Yebi ga, nije kakva plata u Dresdenu.
Osim13 je napisao/la:Valjda preživi večeras bez povrede

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Idemo 

Morel jedan centarsut da valja
sačuvo ga je za tampere .... ako bude uopšte igro
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Steta. 

Solidna partija, nedostajalo je boljih centaršuteva al' je prilično dobro zatvarao stranu sa Monrealom i kasnije sam protiv Pedra odnosno Williana.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nije tacno nego se sehuri uz ovcevinu, sudzuk i stelju, tako da ne ozedni...Pivopija je napisao/la:Momak se iftari uz ovcavinu i sudzuk.Tekashi je napisao/la:Momak je trafika
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Po Arsenalovim navijacima najgori na terenu sinoc. Troopz kaze da je ubjedljivo najgori bio. DT mu dade 0 za ocjenu. Ako je Seo bio najgori sta onda tek reci za onog nevidljivog Ozila. Ja i zaboravio da je on uopste igrao. Emery me podsjeti kad ga je zamijenio u 2. pv.
Sead Kolašinac neće konkurisati za utakmice reprezentacije protiv Finske 8. juna i Italije 11. juna.
Pouzdani defanzivac, nakon izgubljenog finala Evropske lige u kojem je njegovo Aarsenal poražen od Chelseaja sa 4:1, otkazao je dolazak na reprezentativno okupljanje, saznaju ****.
On se javio selektoru Prosinečkom i rekao da neće doći na okupljanje koje je zakazano za sutra u 12 sati na Ilidži.
Pouzdani defanzivac, nakon izgubljenog finala Evropske lige u kojem je njegovo Aarsenal poražen od Chelseaja sa 4:1, otkazao je dolazak na reprezentativno okupljanje, saznaju ****.
On se javio selektoru Prosinečkom i rekao da neće doći na okupljanje koje je zakazano za sutra u 12 sati na Ilidži.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Osim13 je napisao/la:Valjda preživi večeras bez povrede

Šta kae momčiluk, trafika, jede ovčetinu za doručak

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Goalgetter
- Kontakt:
Nek ide u **** vise. Odigra 2 tekme za repku u godini.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Garant nije povrijedjen ali saznat cemo sve u narednih par dana...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: BlackRiver1987, DanijelTZ, kakarut, Quartararo, Zglavkar i 54 gosta.