Prva liga FBiH - 2018/19
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH - 2018/19
Delegiranje za ovo kolo me bas iznenadilo. U Bihacu sam ocekivao nekog covjek od zadatka saveza tipa Bajrektarevic, Poprzenivic, Bandic ili Stojic. Topuzovic za sada nema neke velike skandale sto govori ili da je Olimpic zavrsio Jedinstvo mimo sudija, ili da su Duric i Dominikovic odlucili da se do kraja odigra posteno 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ma riješeno drugar vjeruj mi. Negdje će im u narednim kolima vratit te bodove.sta će jedinstvo realno, los sastav skroz. Ovo su objerucke prihvatiliesprit24 je napisao/la:Delegiranje za ovo kolo me bas iznenadilo. U Bihacu sam ocekivao nekog covjek od zadatka saveza tipa Bajrektarevic, Poprzenivic, Bandic ili Stojic. Topuzovic za sada nema neke velike skandale sto govori ili da je Olimpic zavrsio Jedinstvo mimo sudija, ili da su Duric i Dominikovic odlucili da se do kraja odigra posteno
- TupacShakur
- Kontakt:
Koga prenose danas?
- Bazinga12345
- Kontakt:
Rudar - Vitez, barem tako pise na City TV.TupacShakur je napisao/la:Koga prenose danas?
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Akobogda dogodine u Drugu liguOsim13 je napisao/la:Olimpić smrdi, pozdrav svima
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
LjumanM95 je napisao/la:Akobogda dogodine u Drugu liguOsim13 je napisao/la:Olimpić smrdi, pozdrav svima

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
InshAllah brate, svakako nikome neće nedostajatiLjumanM95 je napisao/la:Akobogda dogodine u Drugu liguOsim13 je napisao/la:Olimpić smrdi, pozdrav svima

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Olimpic ko Galata danas
Velezovci sve je u vasim rukama, nadam se da necete dopustiti ovoj gamadi da udju u pl.

Velezovci sve je u vasim rukama, nadam se da necete dopustiti ovoj gamadi da udju u pl.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Danas nisu kupili sudiji ali jesu tekmu ovo sudija svirao penal pa morali pustit 2 gol ali to me ne cudi od Jedinstva nije im prvi put 

MUSVDG
- legenda reala
- Kontakt:
Standardno za Veležovce juče Jedinstvo zakon braća danas će biti **** pustili Olimpic
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Znate ono kad čojk dobije rak tobe jarabi
E to je Olimpićak u fudbalu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- josipmusa2
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Znate ono kad čojk dobije rak tobe jarabi
Nakon što se istraga završi

Nije prodano kad treba i Jedinstvu, a i igrali su za Velez. Zabi ga frajer glavom, fujEnigma je napisao/la:Danas nisu kupili sudiji ali jesu tekmu ovo sudija svirao penal pa morali pustit 2 gol ali to me ne cudi od Jedinstva nije im prvi put
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Prija dva mjeseca jaran mi govori da je Olimpik završio sve do kraja, volio bih da izvise i da ih Velež ugasi ove sezone.
Biscani igrali za Velez, sudija za Velez, SIPA na mjestu "cekala penal", a Olimpik opet nekako kriv. 

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Do kraja prvenstva da u ovu federalnu ligu stave Tottenham,Liverpool,Ajax,Barcelonu,tesko da bi mogli vukovima s Otoke bod otkinut

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- legenda reala
- Kontakt:
Ma sad ćete biti najgori, već je počela propaganda finih mostaraca po Fb, sve što njima ne odgovara je namješteno prodato i sl.harden je napisao/la:Nije prodano kad treba i Jedinstvu, a i igrali su za Velez. Zabi ga frajer glavom, fujEnigma je napisao/la:Danas nisu kupili sudiji ali jesu tekmu ovo sudija svirao penal pa morali pustit 2 gol ali to me ne cudi od Jedinstva nije im prvi put
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne brini sljedecu u gostima dobijate Zvjezdu da namirite ova tri bodaharden je napisao/la:Nije prodano kad treba i Jedinstvu, a i igrali su za Velez. Zabi ga frajer glavom, fujEnigma je napisao/la:Danas nisu kupili sudiji ali jesu tekmu ovo sudija svirao penal pa morali pustit 2 gol ali to me ne cudi od Jedinstva nije im prvi put
MUSVDG
Je li te stid uopšte?redbull93 je napisao/la:Olimpic ko Galata danas![]()

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.