FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima li neko dobru sliku pehara prvaka PL?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- SedrenikHz
- Kontakt:
SRETNO SVIMAA da svi hairli odemo i hairli se vratimo 

železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
U Živinicama se negdje skrene za Banoviće?BordoSarajevo je napisao/la:Vrijeme ljudi idealno, hajmo invazija, hajmo svi svi svi

ZZ
Na križaljci, kod Nurkić pumpe.moj uzor-S.G je napisao/la:U Živinicama se negdje skrene za Banoviće?BordoSarajevo je napisao/la:Vrijeme ljudi idealno, hajmo invazija, hajmo svi svi svi

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Kakva je cesta odatle do Banovića? Ima li stacionih gdjeLjumanM95 je napisao/la:Na križaljci, kod Nurkić pumpe.moj uzor-S.G je napisao/la:U Živinicama se negdje skrene za Banoviće?BordoSarajevo je napisao/la:Vrijeme ljudi idealno, hajmo invazija, hajmo svi svi svi

ZZ
Cesta je prosjek, k'o i većina naših. Nema, ali se pazi na ulazu u Banoviće (na Oskovoj) tu često znaju biti.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Jako dobra al se treba paziti jakih krivina, nedaj Boze da ko zaglavi u Oskovi

stream juniora. Lagano zagrijavanje pred utakmicu.

- Burberry46
- Kontakt:
-
- Kontakt:
...ma jok, u Ribnicimoj uzor-S.G je napisao/la:U Živinicama se negdje skrene za Banoviće?BordoSarajevo je napisao/la:Vrijeme ljudi idealno, hajmo invazija, hajmo svi svi svi

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dolaziš?LjumanM95 je napisao/la:
Idemo do titule, uz vas sam danas
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Predaj se štrumfe izgubio si boj
nikada više ti ne pričaj o njoj
Normala, zaželio sam se Premijer lige, a i da se vidi uživo igra šampiona.
Prošli put je bilo isto ovako lijepo vrijeme, a dobili ste ovdje, pa eto ako nešto znači.
Prošli put je bilo isto ovako lijepo vrijeme, a dobili ste ovdje, pa eto ako nešto znači.

Ajde da prekinem malo prepucavanje na temu himne i kažem nešto drugo mada nije tema: Kovačević, Mihojević, pa Sadiku i sad u zadnjoj sezoni Mujakić... Cimirot i Dupovac i evo čujemo Kapić ide u Padeborn... Možda ima i još neko da sam ga zaboravio.
Trebalo bi nekom dodijeliti ulogu vođenja postprodajnih aktivnosti a idealno bi bilo da to bude zaduženje sportskog direktora... Za deset godina ovi momci će biti na zalasku fudbalske karijere a svi redom imaju dobre izglede za napraviti natprosječno dobre karijere gledajući kvalitet premier lige.
Trebao bi neko iz kluba da vodi o njima računa i da im da do znanja da imaju svoj dom i da im se dom zove FK Sarajevo. Ta investicija će se višestruko isplatiti sa svakim transferom kojeg naprave a kad budu u kasnoj fazi fudbalske karijere će se (moći) vratiti u FK Sarajevo i nama omogućiti da imamo dobar spoj mladosti i iskustva.
Trebalo bi nekom dodijeliti ulogu vođenja postprodajnih aktivnosti a idealno bi bilo da to bude zaduženje sportskog direktora... Za deset godina ovi momci će biti na zalasku fudbalske karijere a svi redom imaju dobre izglede za napraviti natprosječno dobre karijere gledajući kvalitet premier lige.
Trebao bi neko iz kluba da vodi o njima računa i da im da do znanja da imaju svoj dom i da im se dom zove FK Sarajevo. Ta investicija će se višestruko isplatiti sa svakim transferom kojeg naprave a kad budu u kasnoj fazi fudbalske karijere će se (moći) vratiti u FK Sarajevo i nama omogućiti da imamo dobar spoj mladosti i iskustva.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Daleko smo od punog sastava, ne vjerujem da će igra biti nešto dobra.LjumanM95 je napisao/la:Normala, zaželio sam se Premijer lige, a i da se vidi uživo igra šampiona.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
lol dobraFoSte95 je napisao/la:Predaj se štrumfe izgubio si boj
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Kovacevic
Resic Lazic Mujakic Bekic
Crepulja Kapic
Sisic Krle cruz
Handzic
Ja bi ovako.
Resic Lazic Mujakic Bekic
Crepulja Kapic
Sisic Krle cruz
Handzic
Ja bi ovako.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Pobjediti danas, ako je ikako moguće, kakva odgađanja slavlja, kakvi bakrači.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Da li je moguce Mustedanagica posuditi za sledjecu sezonu od Sparte. Posto je i sad na posudbi u Slovackoj?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ma i bod je mjera, neće ni Zrinjski uzet u Zenici. I onda proslavimo titulu naredne sedmice na Kosevu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic, ronaldo99, Strosmajer, Tatamata1946 i 26 gostiju.