FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

BosanacGorstak
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la BosanacGorstak » 10 maj 2019, 22:45

drakensang je napisao/la:
dynamodresden1 je napisao/la:
drakensang je napisao/la:stvar je u sendvicima i besplatnim gostovanjima koje azmirko placa doticnom. za slobodu navijat ipak trebas imat ljubavi, i ne trazit nikakvu korist od iste, dok da bi navijao za projekte poput sloge, moras dobit sendvic sokic i mozda jos za kafe od velike sise.

Cinjenice, ljutili se vi ili ne. Bar sto se tice ovog glasnogovornika, bit ce ljudi koji ce se poistovjetit sa slogom kao bosanacgorstak onaj
Hahaha brzo zaboravljaju 5 milja od predsjednika ,ipak jeftino prodata ljubav,a i gostovanja kad nemaju obezbjedjene kabanice ne idu ,divizija trenutno je ispred njih hahahaha
ma na stranu sto je par mazluma poput jogeta primilo kes ispred grupe, to je dokaz da su dotakli samo dno. al opet, kad tad ce se iskristalizirat kroz 2 3 4 5 godina generacija koja ce vremenom jacat i nece zavisit od toga ko je na celu kluba, nego ce skupljat za buseve i ic na gostovanja. a to realno divizija nikad nece moc ni sanjat, jer tuzla je sloboda, kakva god da je :)
Zasto to Divizija nikad nece moci ni sanjat.Kao prvo Azmir kad je osnivao klub i dao mu naziv Tuzla,vrlo dobro je znao da ce nekad u buducnosti ljudi iz TZ gledati sa simpatijama na tim koji je iz TZ i koji nosi ime grada.TZ city samo treba nekoliko konstantnih sezona u ligi,i ako bi uboli nekada izlazak u Evropu sigurno bi pobrali mnogo simpatija sirom TK a i sire.Prednost Tz city je i taj neki Bosnjacki background jer Tuzla kao i Sloboda ali i sama ideja tog kluba predstavlja ideju ljevice u nekom smislu.Ljudi su podjeljeni na te neke nase hajmo reci podjele "komunjare" i "muslimani"(sto je u sustini smijesno,ali je svakako nasa realnost) i ovi prvi su pretezno sinonim za Slobodu a ovi drugi ce vremenom naci svoje mjesto u drugom hajmo reci taboru :mrgreen: Osim toga Tz city ima i jedan dobar potencijal kod te recemo "raseljene" baze stanovnistva iz Podrinja koji su sirom TK ali i BiH,Evrope i dalje.Taj "Cvijet Srebrenice" na grbu ce sigurno biti ta neka spona koja ce povezivati ljude iz Podrinja ali i one porijeklom iz Podrinja sa tim klubom.
Stvar koja bi takodje mogla dosta uticati da se u buducnosti ljudi opredjele za TZ city je i to sto mladje generacije koje stasaju,djeca koja odrastaju u omladinskom pogonu tog kluba,koja se ne sjecaju vremena Slobode iz proslosti i tih tekmi u bivsoj Jugi,njih nista nece vezati za taj klub i oni ce svoja opredjeljenja tek donositi.Ovo nije proces koji ce se desiti u jednu ili dvije godine,ali je svakako proces koji ce se desavati ako klub ostane u elitnom takmicenju u BiH.Da ne govorim o zasicenju ljudi u Tz kojim je puna glava kriminala,lopovluka i borbe za opstanak od strane Slobode.

Tako da se nebi slozio s tobom da Divizija nema buducnost.Klub ali i navijaci mogu imati odlicnu buducnost ali sve ovo pod uvjetom da rezultati kluba isprate sve ovo.U koliko budemo tavorili na dnu tabele,pa malo ispadnes pa malo udjes,onda ce sigurno biti scenario koji ti kazes.

Sad je sve na Azmiru.Mislim da bi trebalo bar 10 godina da Azmir ostane uz ovaj projekat,da ukljuci neke poznate bivse igrace u njega,da eventualno ulozi pare u stadion i slicno i udario bi trajne temelje o podjeli Tuzle na dva kluba.Ovo je jos uvijek pionir projekt,al u sta ce izaci vidjet cemo.
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

tuzla075
Kontakt:

Post Postao/la tuzla075 » 10 maj 2019, 23:17

Ja sam navijac Slobode i drago mi je da i Tuzlasiti bude premijer ligas i radujem se svakom njihovom uspjehu ali nemoj te dozvoliti ovome tuzlasitizu 2017 da sere po ovome portalu i da truje odnose izmedju vas i nas Slobodasa.

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 10 maj 2019, 23:39

tuzla075 je napisao/la:Ja sam navijac Slobode i drago mi je da i Tuzlasiti bude premijer ligas i radujem se svakom njihovom uspjehu ali nemoj te dozvoliti ovome tuzlasitizu 2017 da sere po ovome portalu i da truje odnose izmedju vas i nas Slobodasa.
Ma ovdje na forumu je pretezno zajebancija i sitno podbadanje medju navijacima TZ city i Slobode.U realnosti osim par poremecaja od strane nekih navijaca Slobode koji su dolazili ovdje na temu i vrijedali ljude i slicno,medju navijacima ali i generalno simpatizerima nema nikakvih problema. Nije to sad neko rivalstvo da covjek kaze "aman zaman",nije realno ni bilo dovoljno vremena da se takvo nesto stvori nego se sve svodi na prepucavanja par pojedinaca ovdje a na terenu dosta ljudi prati i jedan i drugi klub sto se tice gledalaca u TZ.Ono sto je najtuznije u svemu tome sto ni jedna ekipa ove sezone ne odigra nista zapazeno u ligi.

Dosta puta sam govorio da licno nemam nista protiv Slobode,nebi volio da ispadnu i najbolje bi za ovaj grad i klubove bilo da su oba tima u gornjem dijelu tabele i da Tuzla dobije 3 kvalitetne utakmice sa mnogo gledalaca godisnje.Ja mogu razumjeti sa te neke "ultra" i slicnih fazona percepciju da neko zeli "zlo" svom rivalu u gradu,ali uvijek treba drzati do neke ljudskosti i ne udarati previse nisko,posebno vrijedati odredjenu Bosnjacku populaciju iz raznih dijelova drzave.

Al et i te upaljene glave ce se uskoro ohladiti,valjda Senad u svojoj firmi podigne satnice za 2-3 bona pa malo im splahnu frustracije i pocnu racionalnije i normalnije pisati.@Dvokorak,1010,Penaltiky..generalno nekad momke i razumijem,poslije 10 sati na mjesalici jednostavno istreses frustracije na gradskom rivalu :kafa:
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 10 maj 2019, 23:43

Sto se tice tekme sa Sarajevom,iskreno im zelim ono sto im i Varesanovic zeli.Neka osvoje titulu jer su najkvalitetniji ove sezone ali neka je ne osvoje u Banovicima.Sve u svemu ocekujem prije svega jednu otvorenu i dobru tekmu i sto se tice mene,bio bi licno zadovoljan i sa jednim bodom s obzirom kako smo dosad prolazili u sudaru s njima.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 11 maj 2019, 05:36

10.5.2019.

Nurkić majicom s imenima bosanskih ratnih heroja razbijesnio srbijanske medije, 'Informer' ga nazvao 'balijom'

Jusuf Nurkić ponovno je došao pogledati svoje zdrave suigrače od treće četvrtine nadalje, i opet je pomoglo. Portland Trail Blazersi pobijedili su Denver 119:108 i izborili odlučujuću utakmicu polufinala Zapada, koja se igra u subotu.

"Želio sam da vide moje lice, da znaju da sam uz njih. Publika je bila sjajna, volio bih da sam mogao igrati. Zovu me Zvijer s razlogom", rekao je Nurkić nakon utakmice u prvom medijskom istupu nakon ozljede koja mu je okončala sezonu.

I Damian Lillard je prepričao kako mu je Bosanska Zvijer rekla da bi htjela igrati, što je Nurkića dodatno urezalo u srca Portlandovih navijača.

Međutim, nisu svi bili sretni njegovom pojavom. Točnije, njegovim izborom odjeće. BiH je jučer slavila Dan pobjede, koji se odnosi na Drugi svjetski rat, odnosno pobjedu nad fašizmom. A Nurkić se pojavio u majici s imenima bosanskih ratnih heroja iz posljednjeg rata za neovisnost, stradalih početkom devedesetih.

Na društvenim mrežama javili su se ogorčeni Srbi jer su "ti ratni heroji ubijali nedužne srpske žene i djecu". Pogotovo im je zasmetala činjenica da je to učinio na utakmici protiv Nikole Jokića, Srbina, prijatelja i bivšeg suigrača, kao i miješanje sporta i politike.

Nurkićev potez okarakterisan je kao patriotski u većem dijelu BiH, no s druge strane je, u Srbiji, izazvao burne reakcije.

"Skandalozna provokacija Jusufa Nurkića: Pred Jokićem majicom veličao vojnike koji su ratovali protiv Srba!", naslov je srbijanskog Telegrafa, koji je napisao sljedeće:
"On je obukao je majicu sa imenima poginulih vojnika iz ratova devedesetih, koji u bošnjačkoj javnosti imaju status heroja. Zanimljivo je da na početku utakmice nije pokazivao majicu jer je imao preko duks, ali je tokom meča skinuo"

slika

Jokiću nije smetalo, barem ništa nije rekao. Štoviše, na press-konferenciji nakon utakmice, ničim izazvan, rekao je kako mu je drago što je vidio da se Bosanska Zvijer dobro oporavlja.

"Rivali smo u ovoj seriji, ali imao je tešku ozljedu i zaista mi je drago što je tako brzo počeo samostalno hodati", poručio je Jokić,

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 11 maj 2019, 06:50

tuzla075 je napisao/la:Ja sam navijac Slobode i drago mi je da i Tuzlasiti bude premijer ligas i radujem se svakom njihovom uspjehu ali nemoj te dozvoliti ovome tuzlasitizu 2017 da sere po ovome portalu i da truje odnose izmedju vas i nas Slobodasa.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"tuzla075" Što se ne oglasi na ovaj post?

27. decembar 2017. ·
Zastrašujući komentar na portalu "sportsport.ba" podforum FK Sloboda Tuzla......Autor pod nadimkom"Chinaglia" naklonjen "Tuzlanskoj opciji" i protivnik nedužnih ljudi,protjeranih iz Podrinja,ovako je reagovao povodom osnivanja navijačke grupe FK Sloga-koja se zove "Divizija".Ovom bolesniku posebno smeta Srebrenički cvijet.
-----------------------------------------------------------------------------------
Chinaglia je napisao/la:slika
koliko je ovo jadno i kako ovo bilo ko moze podrzat jebt, pogledajte ta mjesta na transovima, ako se ovo moze nazvati transovima, srebrenicki cvijet haha... sam naziv grupe "Divizija", asocira na nesto vojnicko, znaci grupa tesko bosnjacka, ne u onom originalnom smislu, da je cine sve Bosnjaci, vec u onom kulturoloskom, negativnom
u dogledno vrijeme ce pocet pjevat pjesme generalima itd
e protiv ovoga sam ja i ne zelim da Tuzla postane ovakva, a mogla bi postati, ako to dozvolimo... zbog toga Tuzlu nikada necu nazivat bosnjackim gradom, vec bosanskohercegovackim, za sve njene gradjane, bez obzira na etnicku i religijsku pripadnost... kada kazete da je Tuzla bosnjacki grad, to za mene znaci da ovaj grad pripada Bosnjacima, kao Banja Luka Srbima, Mostar Hrvatima i Bosnjacima, kako ko gleda
ne zelim da budemo kao drugi, jer nikada to nismo bili, uvijek smo bili probosanski orjentisan grad, za primjer svima i takvi bismo trebali ostati... svaki gradjanin Tuzle, bez obzira na etnicku i religijsku pripadnosti, treba da voli svoj grad Tuzlu, svoje sugradjane i svoju drzavu Bosnu i Hercegovinu
ovo sto Husic radi je prejadno i bar kod mene izaziva sve veci i veci animozitet prema njemu i prema tim ljudima, covjek je onaj teski Bosnjo (ne Bosnjak) u dusi, kakve prezirem, politicar 1/1... mozda ti burazeru pomazes drugim ljudima i sve je to super, ali ja takve ljude ne volim
ja zelim jednu drugu Bosnu i Hercegovinu, gdje se ne djelimo na ove i one, da svi volimo i postojemo ovu drzavu, kako je to nekada davno bilo, sve do 19 vijeka... ne zelim da Bosna i Hercegovina bude etnicki cisto bosnjacka

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 11 maj 2019, 10:49

Majko mila oni iza ove raspale Slobode na tabeli i nesto se brinu za nas. :D
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 11 maj 2019, 10:52

</3
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 11 maj 2019, 14:11

koji si ti bolesnik rakadžijo zbog takvih ko sto si ti volio bih da ispadnete nemam nista protiv azmira i podrinjaca al imam protiv tebe fujjjj smradu jedan da znas da cu ti post pokazat jasminu
fukare

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 maj 2019, 14:20

Idemo Tuzlaci...može se do bobe valjda, majka mu stara :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 11 maj 2019, 19:08

Jel krenula izgradnja stadiona od 40 mil?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

slogash

Post Postao/la slogash » 11 maj 2019, 19:18

Penaltiky je napisao/la:Jel krenula izgradnja stadiona od 40 mil?
Sutra idu temelji.

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 11 maj 2019, 20:27

..............11.05.2019.Premijer liga BiH, 31. kolo sezona 2018/19

slika

.............................................. FK TUZLA CITY - FK SARAJEVO 1:0

Gradski stadion Banovići.Vrijeme ugodno i povoljno za igru.
Teren vrlo dobar.Gledalaca 4 000.
Sudija:Grbić Zoran - Prijedor
Prvi međašni: Ibrišimbegović Senad - Travnik
Drugi međašni:Macić Amer - Mostar
4.Sudija:Bjelica Vladimir -Sarajevo
Kontrolor suđenja:Osmić Muhamed - Maglaj
Delegat:Borić Radenko - Milići
Bezbjednost:Osmanović Adi - Sarajevo

Žuti kartoni: Fejzić,Stjepanović,Nukić(6),Trumić.-Tuzla
..............:Mujačić,Handžić(3).-Sarajevo

Strelci: 1:0 Hasanović 60'

IGRAČ UTAKMICE: SVI IGRAČI TUZLA CITYa
..................................................

Tuzla City: Fejzić,-Efendić,Širanović,Kojić,Bevab,-Stjepanović,Hasanović(Mitrović),-Nukić(Murga),Trumić(Čomor),Crnkić - Ubiparip.( Trener Varešanović)

FK Sarajevo: Kovačević, Lazić, Velkoski, Šišić(Rahmanović), Mujakić, Bekić(Šofranc), Crepulja(Kapić), Mustafić, Handžić, Dupovac, Tatar.(Trener Musemić)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

......................[video][/video]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PREMIJER LIGA BIH P.L.BiH-PO BERGEROVIM TABLICAMA-

31. KOLO PL BIH 11.05.19.17:00

FK Sloboda - FK Krupa 1:2
NK Čelik - HŠK Zrinjski 0:1
FK Tuzla City - FK Sarajevo1:0
FK Zvijezda- 09 - NK GOŠK2:1
FK Radnik - FK Željezničar 0:1
FK Mladost - NK Široki 1:0

TABELA

1.FK Sarajevo....................31... 19... 7... 5.....62:20..64
2.HŠK Zrinjski................... 31... 18... 7... 6.....41:21..61
3.NK Široki ...................... 31... 12... 14.. 5.....34:21..50
4.FK Željezničar.................31....13... 8... 10....39:30..47
5.FK Radnik ..................... 31.....9....14.. 8.....27:24..41
6.NK Čelik........................31.... 10... 9... 12...27:47..39
7.FK Sloboda.....................31.... 10... 8... 13...22:29. 38
8.FK Zvijezda - 09.............. 31.... 9.... 10.. 12...33:41..37
9.FK Mladost .................... 31.... 10... 7....14...32:44..37
10.FK Tuzla City................. 31.... 9.... 9... 13...31:36..36
11.FK Krupa......................31.....7.... 9... 15...35:45..30
12.NK GOŠK...................... 31.... 5.... 8... 18...23:48..23

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------
32. KOLO PL BIH 18.05.19

FK Sloboda - FK Mladost
FK Krupa - NK GOŠK
FK Željezničar - NK Čelik
HŠK Zrinjski - FK Tuzla City
FK Sarajevo - FK Zvijezda 09
NK Široki - FK Radnik

--------------------------------------------------------------------------------------------

33. KOLO PL BIH 25.05.19.

FK Mladost - FK Krupa
FK Tuzla City - FK Željezničar
FK Zvijezda 09 - HŠK Zrinjski
NK Čelik - NK Široki
NK GOŠK- FK Sarajevo
FK Radnik - FK Sloboda

----------------------------------------------------------------------------------------------------

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

..........

..........

..........

.........

.........

.........

..................

................................

-------------------------------

..............................

..................
Zadnja izmjena: tuzlacity2017, dana/u 18 maj 2019, 23:40, ukupno mijenjano 9 puta.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 maj 2019, 20:34

Cestitke Tuzli na izborenom opstanku....srcano su odigrali nema šta....bili bolji i zasluženo pobijedili...nadam se da sisoje nece zaboravit ovo današnje izdanje ćarsijskih manekena pa im stići nekad vratit....prilika će sigurno biti i to po svoj prilici vec naredne sezone.....samo da huawei ne pokvari planove

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 11 maj 2019, 20:37

staragarda je napisao/la:Cestitke Tuzli na izborenom opstanku....srcano su odigrali nema šta....bili bolji i zasluženo pobijedili...nadam se da sisoje nece zaboravit ovo današnje izdanje ćarsijskih manekena pa im stići nekad vratit....prilika će sigurno biti i to po svoj prilici vec naredne sezone.....samo da huawei ne pokvari planove
a ti kazes nama rade kompleksi :lol: :lol: :lol:
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 maj 2019, 20:38

Poslije rapsodije na Tušnju mene bi bilo stid uopšte pisati po forumu makar 7 dana...al eto....vama je valjda lakše jer se vodite faraonovim obrazom....što se tice stadiona kako vas je Tuzla stigla u broju trofeja tako će vas prrkucati i što se stadiona tice....uzivaj u šipovima

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 11 maj 2019, 20:41

:silent:
staragarda je napisao/la:
Poslije rapsodije na Tušnju mene bi bilo stid uopšte pisati po forumu makar 7 dana...al eto....vama je valjda lakše jer se vodite faraonovim obrazom....što se tice stadiona kako vas je Tuzla stigla u broju trofeja tako će vas prrkucati i što se stadiona tice....uzivaj u šipovima
Šta spominješ obraz navijaš za besplatan topli obrok i kafu na Gaspromu.

Da je današnji poraz Slobode vas gurnuo dole bilo bi mi još draže.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 11 maj 2019, 22:03

Musemić: Ne smije se to dešavati, ne znam koliko puta da kažem igračima...

Sarajevo poraženo u Banovićima
Fudbaleri Sarajeva u Banovićima ipak nisu proslavili titulu prvaka.

S. Mlaćo
11.05.19. 19:27

https://sportsport.ba/fudbal/musemic-ne ... ima/318381

Bordo tim je poražen od Tuzla Cityja 1:0, te će sada imati priliku da titulu proslavi pred svojim navijačima narednog vikenda na Koševu.

Husref Musemić nakon meča dao je svoje viđenje za SportSport.ba.

"Kada nemate voljni momenat ne možete ništa napraviti. Tuzla je to imala i pobjeda je mogla biti ubjedljivija. Ne znam po koji put to trebam reći igračima. Ako želimo da budemo ozbiljni ovakve stvari se ne smiju dešavati. To je fudbal, dešava se", kazao je Musemić.

"Nadam se da ćemo nećemo propustiti priliku za titulu. Toliko smo dugo prvi, a prije toga imamo revanš Kupa u Širokom Brijegu. Ovo će biti lijep šamar za nas i dobra opomena".

Navijači Sarajeva su Musemića nagradili ovacijama.

"Meni je žao zbog navijača što nismo slavili. Ja ću se potruditi što je do mene da to uradimo u subotu"
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Husref Musemić: City nas je zasluženo dobio, neki igrači nisu iskoristili svoju šansu

Trener FK Sarajevo
Husref Musemić čestitao je Tuzli na pobjedi protiv njegovog tima.

M. Šljivak
11.05.19. 19:01

slika

Husref Musemić: City nas je zasluženo dobio, neki igrači nisu iskoristili svoju šansu
Ističe trener Sarajeva da je danas domaćin zasluženo upisao tri boda i da nije zadovoljan njego

"Zaslužena pobjeda Cityja. Moji igrači nisu bili na nivou na kojem su trebali. Određeni igrači nisu iskoristili svoju šansu. Ako pobijedimo sljedeću onda smo definitivno prvaci", rekao je Musemić.
Zadnja izmjena: tuzlacity2017, dana/u 11 maj 2019, 22:32, ukupno mijenjano 3 puta.

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 11 maj 2019, 22:06

Varešanović: Nemam snage, isto kao da sam igrao

Tuzla City pobijedio Sarajevo
Minimalnom pobjedom nad Sarajevom Tuzla City je osigurala opstanak u Premijer ligi.

A. Čaušević
11.05.19. 19:32

https://sportsport.ba/fudbal/varesanovi ... rao/318383
Trener tuzlanskog premijerligaša Mirza Varešanović je čestitao svojim momcima na pobjedi protiv kako kaže najbolje ekipe lige koja će zasluženo osvojiti titulu prvaka.

"Moram biti prezadovoljan jer smo ovom pobjedom osigurali opstanak što je bio cilj, imali smo nesreću da smo najvžaniju utakmicu igrali protiv najbolje ekipe kojoj od srca čestitam osvajanje titule", rekao je Varešanović te dodao:

"Čestitam svojim momcima, ostavili su posljednji atom snage i dva kola prije snage osigurali opstanak sigurno ćemo slavili, ali nemam snage, utakmica me toliko istrošila, isto kao da sam igrao."

Podsjetimo, Tuzla City je slavila sa 1:0, a jedini gol na meču djelo je Mirsada Hasanovića.

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 11 maj 2019, 22:08

Allah vas nagradio!
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Rimes87 i 2 gosta.