Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Palii motorrr !!!!Mig_Mig je napisao/la:Kosarka je sporedna stvar u zivotu, ne treba se sekirat zbog toga. Daj ljudi nek neko zove 911 ahhahah hahaha. Ubit ce se oca mi...
Daj jos Zazu nekako da podmetne nogu haha.. neces manijace neceesssNEZALAGANJE je napisao/la:Palii motorrr !!!!Mig_Mig je napisao/la:Kosarka je sporedna stvar u zivotu, ne treba se sekirat zbog toga. Daj ljudi nek neko zove 911 ahhahah hahaha. Ubit ce se oca mi...![]()
Ustvari gledat cu tradeaj Morey ovo iz ekipe potpisi mi nekog ko zna pobjedit i onda cu vrlo rado pogledatcamparinho je napisao/la:Bravo GSW ja ove vise nikad u zivotu necu pgledat sto ce mi stres ovaj u zivotu pa ovo je nevjerovatno koliko mozes lose odigrati. Currya ko stavi u istu recenicu poslije ovog sa Hardenom je idiot i nema vise od toga
Da ti odmah kazem.Brada slijedeci RS moze imati i 50p u prosjeku,NIKAD,ali NIKAD nece biti ni blizu najbolji igrac lige.Ma ni top 3!!alemsa je napisao/la:Serenada, nea sta, serite po Raketama zasluzuju sve kritikeserenada po glavi
Bravo. Puno ga se kritikuje, dokazao.lik vise puta da je trenercina.NEZALAGANJE je napisao/la:E hajmo sad strucnjaci.Nije ovo samo Klay i Curry,ovo su FANTASTICNE rotacije i game plan Kerra!!
Sta ce ti ista protiv brade haha. MVPNEZALAGANJE je napisao/la:E hajmo sad strucnjaci.Nije ovo samo Klay i Curry,ovo su FANTASTICNE rotacije i game plan Kerra!!
NEZALAGANJE je napisao/la:Da ti odmah kazem.Brada slijedeci RS moze imati i 50p u prosjeku,NIKAD,ali NIKAD nece biti ni blizu najbolji igrac lige.Ma ni top 3!!alemsa je napisao/la:Serenada, nea sta, serite po Raketama zasluzuju sve kritikeserenada po glavi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.