KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Dylan Dog
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la Dylan Dog » 25 okt 2010, 01:01

Nek Bosna vrati Lancea Williamsa i Sasu Vasiljevica te dovede Opacka i to je dovoljno za nasu ligu :D ..mah,u ovakvoj Bosni imam osjecaj da bi i Tomislav Tomovic sada bio jedan od istaknutijih igraca :evil:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 25 okt 2010, 01:02

Pa zar je i do toga doslo da se gubi u Mostaru :) Mogu mislit onda kako ce biti protiv velikog Brotnja :mrgreen:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

playerbobo
Kontakt:

Post Postao/la playerbobo » 25 okt 2010, 02:19

neno#4 je napisao/la:
playerbobo je napisao/la:To znaci da ga vi ne znate iskoristiti :D ,inace razvalili su vas Sakic 88god. i Simonovic .play.a Suci su izbacili i Hajrica i Perajicu sa 5 penala..i opet niste dobili...Ja ti u najboljoj namjeri kazem da trebat epotjerati par igraca...da sad ne navodim imena,ja ne znam koji su to kriteriji bili kad ste ih uzimali...recimo znam da vam se nudio Vranjes ljetos.i ona je za ove vase sutere izmislio kosarku.
Ovako, da se dogovorimo ubuduce...
Sto se tice Bosne, nemoj pricati nesto sto ne znas...
Vranjes je bio dogovoren da se igrala NLB liga...

Igrao bi za nas...

Sto se tice Hajrica, Hajric je molio nas da potpise na tri mjeseca, kod nas, nije Bosna htjela....
Sejo je imao jednu veliku porodicnu tragediju...

A ja tebi u najboljoj namjeri kazem, da u ovom trenutku treba otjerati Radica, Kruslina, Zimica, Pasalica, Batinu...Sve nabrojane, ali....
Kao prvo.Vranjes nije prosa jer nije mu menage bio neko iz uprave,pa su dosli ovi iz Dubrovnika a znas ti dobro preko koga su dosli.

Kao drugo:Znam ja sve sta je Hajric imao problema,a to sto vas je molio njegov menager ne znaci da vas je molio Hajric,jer se od prvog danznalo da nece tamo igrati.

Kao trece:Opacak ti nece nikad zaigrati za Bosnu,u BIH moze samo za Celik i Siroki,Tomovic bi vam super dosao...,u Zrinjskom koliko znam nije potpisao jer mu se rodilo dijete pa je ostao sa familijom.Za sve ostale nemate para..Slazem se sa vecinom koje si naveo za otpis.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 okt 2010, 11:50

neno#4 je napisao/la:Ljudi, idemo pricati o kosarci, sta je bilo kako je bilo, ne treba nikoga da interesuje....
Ko je koga napravio, ko je ovakav ili onakav....
Ono sto je evidentno kod nas da smo samo dobro prosli sa Hodzicem , ovo sve ostalo ce cini mi se tanko biti...
Pa taj Zrinjski uopste nije neka ekipa, Hajric koji je kod nas gotovo uvijek ispomoc, nam zabije jucer bruku..
A ja se kladim da je Sejo igrao za nas jucer, da bi dao jedno 7-8 poena, sigurno ne vise..
pa ja sam i pricao o kosarci i onda dođe neko kome puno toga treba objasniti a jos se on pri tom i pravi glup jer nemoguce je da osoba koja zna upaliti racunar moze onako biti tako glup. ja se povlacim iz svake dalje diskusije o nacionalnosti igraca da me ovi desnicari opet ne pocnu peglati.
hajd dobro je od 5 pojacanja su uboli jednog igraca prosle sezone im je bio slabili prosjek recimo negdje 1 od 10 :D
šteta za seju sto nije kod nas ali sta je tu je ja mislim da ce se valjda do docembra skontati da ne ide ovako i da ce ovih 4-5 igraca koji nisu potrebni dobiti otkaze i nek se tu dovedu 2 solidna igraca dobro je.
You are someone else I am still right here

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 25 okt 2010, 13:10

playerbobo je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
playerbobo je napisao/la:To znaci da ga vi ne znate iskoristiti :D ,inace razvalili su vas Sakic 88god. i Simonovic .play.a Suci su izbacili i Hajrica i Perajicu sa 5 penala..i opet niste dobili...Ja ti u najboljoj namjeri kazem da trebat epotjerati par igraca...da sad ne navodim imena,ja ne znam koji su to kriteriji bili kad ste ih uzimali...recimo znam da vam se nudio Vranjes ljetos.i ona je za ove vase sutere izmislio kosarku.
Ovako, da se dogovorimo ubuduce...
Sto se tice Bosne, nemoj pricati nesto sto ne znas...
Vranjes je bio dogovoren da se igrala NLB liga...

Igrao bi za nas...

Sto se tice Hajrica, Hajric je molio nas da potpise na tri mjeseca, kod nas, nije Bosna htjela....
Sejo je imao jednu veliku porodicnu tragediju...

A ja tebi u najboljoj namjeri kazem, da u ovom trenutku treba otjerati Radica, Kruslina, Zimica, Pasalica, Batinu...Sve nabrojane, ali....
Kao prvo.Vranjes nije prosa jer nije mu menage bio neko iz uprave,pa su dosli ovi iz Dubrovnika a znas ti dobro preko koga su dosli.

Kao drugo:Znam ja sve sta je Hajric imao problema,a to sto vas je molio njegov menager ne znaci da vas je molio Hajric,jer se od prvog danznalo da nece tamo igrati.

Kao trece:Opacak ti nece nikad zaigrati za Bosnu,u BIH moze samo za Celik i Siroki,Tomovic bi vam super dosao...,u Zrinjskom koliko znam nije potpisao jer mu se rodilo dijete pa je ostao sa familijom.Za sve ostale nemate para..Slazem se sa vecinom koje si naveo za otpis.
Znas li ti o cemu pricas za Vranjesa, molim te lijepo?!!

Vranjes ne da nije prosao, Vranjes bi bio kod nas ali se nije igrala NLB liga....Procitaj malo sta ti se napise....

Hajric je bio voljan da se vrati na tri mjeseca, ali ga Bosna nije htjela....Zasto, kako, to je problem Bosne, ja samo iznosim kako je bilo.....

Kao trece, gdje sam ja spominjao Opacka molim te :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A Tomu smo imali u najboljim danima, mada je on i sad ovakav kakav je bolji od Muhe i Radica...
Zadnja izmjena: neno#4, dana/u 25 okt 2010, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

laki
Kontakt:

Post Postao/la laki » 25 okt 2010, 13:17

auuu...gore ne moze! dosta od mene.... !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 okt 2010, 13:22

laki je napisao/la:auuu...gore ne moze! dosta od mene.... !
moze

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 25 okt 2010, 13:33

Pa nasa Uprava svakom sezonom i svakim danom moze gore, zasto da im ne vjerujemo da jos moze gore 8-) 8-) 8-) 8-)

Ja se licno ne bih zacudio da se iduce godine borimo za opstanak u Ligi 13(ili kako ce vec da se zove)...

Ostalo je samo ime.....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 okt 2010, 13:45

i naredno kolo gostovanje... pokvario se semafor u maloj dvorani hahaha

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 26 okt 2010, 19:59

fera je napisao/la:i naredno kolo gostovanje... pokvario se semafor u maloj dvorani hahaha
Nama je uspjeh da se uopšte takmičimo,manje je bitno gdje igramo,da li smo domaćini ili gosti.Klub postoji ali samo na papiru.Strašno zvuči ali je nažalost istina.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 okt 2010, 20:02

Mislim da cemo se ove sezone boriti za opstanak....

Ako se ne raspadnemo do kraja kalendarske godine..

Dosta je vise zamazivanja ociju, mladi ce dobiti sansu...

Buza 4-5 minuta u Mostaru, mali Ali Demic nije bio u rosteru...

Dno dna....

Ostalo je samo ime.....

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 26 okt 2010, 23:19

Zbog kvara na semaforu u maloj dvorani KSC Skenderija, KK Bosna će narednu utakmicu Lige 13 protiv Brotnja igrati u Čitluku umjesto na domaćem terenu.

Dabamaiden
Kontakt:

Post Postao/la Dabamaiden » 27 okt 2010, 02:55

Kakav crni kvar...jos nisu napravili semafor za nova pravila: 14 sekundi...provjereno...

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 27 okt 2010, 11:38

Samo da ne ispadnemo iz lige...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 okt 2010, 12:25

BernardBarnjak je napisao/la:Samo da ne ispadnemo iz lige...
ja ne vidim nikakvu razliku između bosne sad i bosne u A1 ligi... ako nista bar se zna kako se liga zove :D

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 27 okt 2010, 12:28

Dabamaiden je napisao/la:Kakav crni kvar...jos nisu napravili semafor za nova pravila: 14 sekundi...provjereno...
Pa to je pisalo jucer u Avazu ;) ;)

Nemaju novca da kupe prekidac za semafor u maloj dvorani, a novi semafor kosta 6400 eura, ili tako nesto...

Ostalo je samo ime.....

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 27 okt 2010, 16:17

neno#4 je napisao/la:
Dabamaiden je napisao/la:Kakav crni kvar...jos nisu napravili semafor za nova pravila: 14 sekundi...provjereno...

Nemaju novca da kupe prekidac za semafor u maloj dvorani, a novi semafor kosta 6400 eura, ili tako nesto...
Pa jeli ovo stvarno istina , nesto nemogu vjerovati da je problem u onoj maloj kutijici koja kosta vjerojatno 100-200 €, ta netreba novi semafor kupovati i kako ste uopce protiv Nancya igrali, jer i ta tekma je bila po novim pravilima.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 27 okt 2010, 16:48

kksiroki je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:

Pa jeli ovo stvarno istina , nesto nemogu vjerovati da je problem u onoj maloj kutijici koja kosta vjerojatno 100-200 €, ta netreba novi semafor kupovati i kako ste uopce protiv Nancya igrali, jer i ta tekma je bila po novim pravilima.

Bilo naruceno i dogovreno za nancy po cjeni od ne znam koliko eura i onda nakon utakmice ovi digli cjenu na 1640 eura i vraceno to je to ...
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 31 okt 2010, 17:00

Kolika nezainteresovanost i letargija vlada u nasim redovima dovoljno i ovo govori...

Dobili smo tekmu u Citluku, a niko nista :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,,

Ostalo je samo ime.....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 okt 2010, 20:30

neno#4 je napisao/la:Kolika nezainteresovanost i letargija vlada u nasim redovima dovoljno i ovo govori...

Dobili smo tekmu u Citluku, a niko nista :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,,
sta cu postala mi ova euroliga nezanimljiva kad je bosna osvaja 10 puta u nizu....

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.