NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Da li ovo Curry igra za kladionicu 

- Nail for Real
- Kontakt:
Al' ovi se ponovo u.srali. Koliko izgubljenih dosad su imali, koliko ofanzivnih skokova dopustise, a i ne sutiraju nesto bogzna...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Drugo pol.

Hajmo Steph, **** im mamu!

Hajmo Steph, **** im mamu!
- Vainglorious
- Kontakt:
Ma ne rekoh to u njegovu odbranu, jer nema njemu opravdanja. Cisto primjecujem ocigledno, sa curryijem na parketu, gs je u utakmici samo zahvaljujuci udvajanju stepha. Na konto toga toliki missmatchevi i ofanzivni skokovi. A ironija je da je lik toliko van ritma, da bi rakete imale +10 samo da su igrali 1 na 1 odbranu na njemu.NEZALAGANJE je napisao/la:Daj ba,pusti tu pricu.Evo duplaju i Klaya pa frajer trpa.Nema opravdanja,ne za ovu losu tekmu,vec uzasnu seriju uopste.Vainglorious je napisao/la:Al tacno i ovako los, steph drzi dubse u rezultatskom egalu. Bukvalno ga svaki napad udvajaju, i ostavljaju lagane poene nekome od ostalih. Imam osjecaj da je bolje ici 1 na 1 s njim, svakako je totalno van ritma.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Slažem se za dupliranje, ali mora se priznati da su ga isjekli nozem ovim faulima, nikako u ritam da uđe, ali mogla bi to biti prednost u drugom poluvremenu, odmora Steph može puno značiti. A ima istine i u tome da je puno puta igrač sam kad ga dupliraju, drugi profitiraju ali ne može se na to vaditi ako ovako katastrofalno odigra do kraja.NEZALAGANJE je napisao/la:Daj ba,pusti tu pricu.Evo duplaju i Klaya pa frajer trpa.Nema opravdanja,ne za ovu losu tekmu,vec uzasnu seriju uopste.Vainglorious je napisao/la:Al tacno i ovako los, steph drzi dubse u rezultatskom egalu. Bukvalno ga svaki napad udvajaju, i ostavljaju lagane poene nekome od ostalih. Imam osjecaj da je bolje ici 1 na 1 s njim, svakako je totalno van ritma.
Sa druge strane, ovi ne mogu kući protiv 2 igrača takoreći.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Billups je muzika za moje usi. Pierce
gtfo!

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma isjekao je on sebe sam faulovima.Zato i napisah odmah na pocetku da je nedopustivo da igrac takve magnitude svaku tekmu nadje sebe u istim problemima zbog svoje nediscipline.Tracy3McGrady je napisao/la:Slažem se za dupliranje, ali mora se priznati da su ga isjekli nozem ovim faulima, nikako u ritam da uđe, ali mogla bi to biti prednost u drugom poluvremenu, odmora Steph može puno značiti. A ima istine i u tome da je puno puta igrač sam kad ga dupliraju, drugi profitiraju ali ne može se na to vaditi ako ovako katastrofalno odigra do kraja.NEZALAGANJE je napisao/la:Daj ba,pusti tu pricu.Evo duplaju i Klaya pa frajer trpa.Nema opravdanja,ne za ovu losu tekmu,vec uzasnu seriju uopste.Vainglorious je napisao/la:Al tacno i ovako los, steph drzi dubse u rezultatskom egalu. Bukvalno ga svaki napad udvajaju, i ostavljaju lagane poene nekome od ostalih. Imam osjecaj da je bolje ici 1 na 1 s njim, svakako je totalno van ritma.
Sa druge strane, ovi ne mogu kući protiv 2 igrača takoreći.
Pa ove dvije ekipe su podjednake brat bratu. Kreni od pozicije 1 do pozicije 5. A nije da Houston ima toliko bolju klupu, imaju samo Riversa, Nene beskoristan, Shumpert se pojavi svake prestupne godine.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
- Vainglorious
- Kontakt:
A bas. Bas zbog ovoga nisam jedan od onih koji predviđa raspad dubsa nakon odlaska KD. Koliko god on nosi kao generacijski igrac sa strasnim skillsetom, utoliko ogranicava i gusi ekipu da igra timski i maksimizira svaciji doprinos. Slicna stvar je sa irvingom i keltima, samo neuspjesno sto pokazuje razliku izmedju kd i kyriea. A dio capa koji ide na duranta ce otici na kvalitetnije role playere koji ce moci odgovoriti zadatku ovakve kosarke dubsa, koju toliko volimo vidjet.SF6 je napisao/la:Prava kosarkaVainglorious je napisao/la:Rezime prvog poluvremena: Kerr se sjetio da ima tekicu sa gameplanom bez duranta... i funkcionise, iako je steph katastrofalan.
Bez zajebancije. Kako bi Gobert ili Nurkic legli Rocketsima
Harden Juka pnr
Nezaustavljivo.
Harden Juka pnr

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Oni ni bez KDa nemaju capa,samo MLE.Vainglorious je napisao/la:A bas. Bas zbog ovoga nisam jedan od onih koji predviđa raspad dubsa nakon odlaska KD. Koliko god on nosi kao generacijski igrac sa strasnim skillsetom, utoliko ogranicava i gusi ekipu da igra timski i maksimizira svaciji doprinos. Slicna stvar je sa irvingom i keltima, samo neuspjesno sto pokazuje razliku izmedju kd i kyriea. A dio capa koji ide na duranta ce otici na kvalitetnije role playere koji ce moci odgovoriti zadatku ovakve kosarke dubsa, koju toliko volimo vidjet.SF6 je napisao/la:Prava kosarkaVainglorious je napisao/la:Rezime prvog poluvremena: Kerr se sjetio da ima tekicu sa gameplanom bez duranta... i funkcionise, iako je steph katastrofalan.

- Vainglorious
- Kontakt:
Ironija je da ne biTekashi je napisao/la:Bez zajebancije. Kako bi Gobert ili Nurkic legli Rocketsima
Harden Juka pnr

Capela je drvo i alleyoop igrac. Zamisli Nurkica i Hardena u pnr. Sex jbtVainglorious je napisao/la:Ironija je da ne biTekashi je napisao/la:Bez zajebancije. Kako bi Gobert ili Nurkic legli Rocketsima
Harden Juka pnrZa ovo sto rakete igraju bolje pase ovakav capela. Sve prednosti goberta i nurkica u odnosu na capelu bi ostale nevidljive, barem ofanzivno. U defanzivi bi sigurno dobili na rim protectionu.
- Vainglorious
- Kontakt:
A iskreno, ovo rekoh bez neke analize, nisam bas u potpunosti upoznat sa capom dubsa. Znam svakako da ce morati klaya i greena masno doplatiti, i da ce im i to sjebat cap, ali ocekujem da imaju MLE za bar dva fina igraca koji ce biti spremni igrat za manje od onog sto zasluzuju. Ne mislim na rodju niti taj kalibar igraca, al ne sumnjam da ce se pristojno zakrpiti.NEZALAGANJE je napisao/la: Oni ni bez KDa nemaju capa,samo MLE.Zato se kaze da je odlaskom KDa njihova era zavrsena.Ne kao ozbiljnog PO tima,vec kao tima sampionskog kalibra.
Evo ga
Iggy puca trojke i pogadja.
Steph totalno van ritma
Iggy puca trojke i pogadja.

Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 11 maj 2019, 04:36, ukupno mijenjano 1 put.
Imale su sudije odluka koje su išle na ruku GSW-u, kako ovo nije faul ?
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Koji su ovo amateri Bog te vidio, pa ovog nema ni u nasoj ligi. Umjesto da odes na +5 budala te zakine i jos ti dosudi tehnicku 

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Ma nije faul lol. Boxout!
Realno ovo nije faul. Vrhunski boxout Greena
Realno ovo nije faul. Vrhunski boxout Greena
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 11 maj 2019, 04:39, ukupno mijenjano 1 put.
sudije odlucne u namjeri da produze seriju, vidi faula greena hahahaha

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Haj ne se.rite o sudjenju.Sude odlicno veceras.Koja greska se mora desiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.