jel to zbog alema kazes?BernardBarnjak je napisao/la:Najcudnija publika u cijeloj NBA.
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Da. Toyota center vaza poluprazanBernardBarnjak je napisao/la:Najcudnija publika u cijeloj NBA.
Prepoznao je Osim13 Alema u publici.harden je napisao/la:jel to zbog alema kazes?BernardBarnjak je napisao/la:Najcudnija publika u cijeloj NBA.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Dray ima muda
Zar nije faul na sutu?
Zar nije faul na sutu?
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 11 maj 2019, 03:40, ukupno mijenjano 1 put.
koliko je igra gsw ljepsa i gledljivija bez snejka, ljepota za vidjeti, vracaju nas u one dvije sezone prije njega
logicno, s njim su bolji, al ovo je :ljepota:
logicno, s njim su bolji, al ovo je :ljepota:
pet puta vam skacu u napadu, svaka cast
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Rivers 
Looney!

Looney!
Bricks

- BernardBarnjak
- Kontakt:
harden je napisao/la:jel to zbog alema kazes?BernardBarnjak je napisao/la:Najcudnija publika u cijeloj NBA.
Ne. Nego generalno. Imao sam raspravu sa njim prije pola god u vezi ovoga kad nam je objasnjavao sto nikad nije puna dvorana. Nekako anemicni i kao da im je ovaj sport strani

Edit: Rivers come fly with me...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Klay ce igrati sve minute
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ovog Lonneya neko mora pokupiti u off sezoni.Decko fakticki igra za minimalac nakon isteka rookie ugovora.
- Nail for Real
- Kontakt:
Oklahoma Klay is coming.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Samo je Capela tesko precijenjen igrac. Drvo
Jest nema staChinaglia je napisao/la:koliko je igra gsw ljepsa i gledljivija bez snejka, ljepota za vidjeti, vracaju nas u one dvije sezone prije njega
logicno, s njim su bolji, al ovo je

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nene bas los. Nekad je i znao nesto odigrati a sad je potpuno beskoristan
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Plus ove ''zabave'' na TO, lik, selotejp traka, valjanje 

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jedna pametna stvar Kerra veceras.Vjerovatno je to i zbog povrede KDa,ali je prosirio rotaciju veceras.Svjezi i odmorni igraci mogu napraviti razliku kad je protivnik umoran,s druge strane.
ja mislim da je sam sebe pitao 'koji k ja ovdje radim' kad mu je ispala loptaSF6 je napisao/la:Nene bas los. Nekad je i znao nesto odigrati a sad je potpuno beskoristan
lik mrtav, bez zivota totalno
Najveci FA prioritet Warriorsa na ljetoNEZALAGANJE je napisao/la:Ovog Lonneya neko mora pokupiti u off sezoni.Decko fakticki igra za minimalac nakon isteka rookie ugovora.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.