NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Daj @royce ne lozi ga, pomislit ce lik da fakat Jokic moze biti all time great
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 10 maj 2019, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
russ najbolji pg lige.kao da se mi ne sjecamo tvojih izjavaSarmelino je napisao/la:kyrie 2 pg lige
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Daj @royce ne lozi ga, pomislit ce lik da fakat Jokic moze biti all time great
@filipe
Halali
@filipe
Halali
Alem baba vangaalemsa je napisao/la:Daj @royce ne lozi ga, pomislit ce lik da fakat Jokic moze biti all time great

JHam je napisao/la:Alem baba vangaalemsa je napisao/la:Daj @royce ne lozi ga, pomislit ce lik da fakat Jokic moze biti all time great
pa mozda i ne moze,a mozda i moze,sve zavisi hoice li neko u all time great uvrstiti 21 ili 37 igraca
aahahahahahah sta kaze istina, i think its over ahahahahahahhaBosniaBoston je napisao/la:russ najbolji pg lige.kao da se mi ne sjecamo tvojih izjavaSarmelino je napisao/la:kyrie 2 pg lige
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Rakete dobile sudije, najs
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
apsolutno se slazem, harden ide u ovu drugu skupinu ako izbaci ove warriorseBosniaBoston je napisao/la:Postoje 3 skupine all-time greatova
1.skupina:velika sedmica(MJ,LBJ,Russell,Wilt,Jabbar,Bird,Magic)
2.skupina:borba za top 10(hakeem,kobe,duncan,shaq)
3.skupina:12-25(Durant,Malone,Nowitzki,Curry,Wade itd...)
Sumnjam da je harden top 25 GOAT ali eto ko zna
i nemojte me citirati durant ovo zmija ono, hardenov game7 protiv warriorsa vrijedi vise nego durantov prsten
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ove Warriorse, bez Duranta?harden je napisao/la:apsolutno se slazem, harden ide u ovu drugu skupinu ako izbaci ove warriorseBosniaBoston je napisao/la:Postoje 3 skupine all-time greatova
i nemojte me citirati durant ovo zmija ono, hardenov game7 protiv warriorsa vrijedi vise nego durantov prsten

pa u njihovom shizosvijetu ovo su jos uvijek oni 73:9 ratniciJHam je napisao/la:Ove Warriorse, bez Duranta?harden je napisao/la:apsolutno se slazem, harden ide u ovu drugu skupinu ako izbaci ove warriorseBosniaBoston je napisao/la:Postoje 3 skupine all-time greatova

Post je postao/la Torres_9, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih.
sreca pa ovo ne citam vec nekoliko mjeseci
sreca pa ovo ne citam vec nekoliko mjeseci
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jeste vise dosadni sa pljuvanjem Edwarda,ni mi njegovi simpatizeri udruzeno ne pljujemo bas toliko vaseg omiljenog igraca ko god on bio.Mozda se bocne curry par puta i to je to.Pustite nas da navijamo,cak i nas cija je omiljena ekipa ispala
#Punoljetstvo
sve zbog toga sto bayo ne gubi kuci

- Barbarossa
- Kontakt:
de ba BostonBosniaBoston je napisao/la:Postoje 3 skupine all-time greatova

Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Sta hos KD im uzeo 3 tekmeJHam je napisao/la:Ove Warriorse, bez Duranta?harden je napisao/la: apsolutno se slazem, harden ide u ovu drugu skupinu ako izbaci ove warriorse

Sta sad KD nije igrao 5 tekmi ove serije jel

Ne kazem ja da nije igrao, samo sto nema istu tezinu uzeti ove warriorse(ako veceras pobijedite naravno) i kad je tu KD. Da se on povrijedio na 3-0, pa se vratili s 3-0, mozda bi druga prica bila. Mislim, svako ima svoje misljenje, ali ako izjednacite na 3-3 sve i da oni dodijele sudije za sljedecu, mislim da ste vi ipak favoriti.alemsa je napisao/la:Sta hos KD im uzeo 3 tekmeJHam je napisao/la:Ove Warriorse, bez Duranta?harden je napisao/la: apsolutno se slazem, harden ide u ovu drugu skupinu ako izbaci ove warriorse
Sta sad KD nije igrao 5 tekmi ove serije jel
Znas koliko me to interesuje burazeru, k'o visak rize u Sjevernoj Koreji, daj ti meni da moji uzmu titulu a sto ces ti reci da nije igrao KD ili Hashim Tuchi libo me donja pipa. GSW onda ni jedna titula nije bila "cista" Love irving out, Zaza Pachulia (Kawhi), CP, koga libo.JHam je napisao/la: Ne kazem ja da nije igrao, samo sto nema istu tezinu uzeti ove warriorse(ako veceras pobijedite naravno) i kad je tu KD. Da se on povrijedio na 3-0, pa se vratili s 3-0, mozda bi druga prica bila. Mislim, svako ima svoje misljenje, ali ako izjednacite na 3-3 sve i da oni dodijele sudije za sljedecu, mislim da ste vi ipak favoriti.
Joel Embiid's flagrant foul from last night's game will not be rescinded, league **** told ESPN
Kakav knockout, nadam se da je dobro Marc Gasol
Soft lige u pizdu materinu
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Opet ti ubacujes rijeci ljudima...Ne valja ti to..Logicno da je titula "cista" kako ti kazes, al ako HOU izbaci GSW sad, svi ce govoriti "ma dobro, nije im igrao KD u bitnim utakmicama tu seriju", bolje bi bilo da kazu "Izbacio brada GSW u punoj snazi" pa jel? Mislim, znas i sam koliko ljudi jos uvijek govori LBJ-u za onu titulu "sudije supacki izbacili Green-a". Mislim **** se meni ni iz dzepa ni u dzep, al tako ti je kako ti je.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.