NBA Playoffs & Finals

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Ko ce biti MVP finala?

Steph Curry
48
35%
Klay Thompson
2
1%
Draymond Green
4
3%
KD
7
5%
Kawhi Leonard
62
45%
Pascal Siakam
9
7%
Kyle Lowry
3
2%
Neko drugi
2
1%

Ukupno glasova: 137

alemsa
Kontakt:

Re: NBA Playoffs & Finals

Post Postao/la alemsa » 10 maj 2019, 21:19

JHam je napisao/la:
filip13 je napisao/la:
JHam je napisao/la: Tebi je i brada all time great i 5. Bek lige ikad, tako da me to sekunde ne sekira sto te Denver brine manje nego Utah

cekaj,kako mu moze neko biti najbolji igrac ikad i tek 5. bek ikad???
Ma moze brada sve, ako ne moze u SG Top, pokusat ce u PG, kad ne mogne ni tamo haj morel SF.. Na kraju ce biti najbolji 6. igrac ikad...
i ti ne znas sta je all time great jebte, pa nije ni cudo sto se poredi Brada i Jokic :urnebes:

Kobe ti je all time great, Duncan, Jabbar, Hakeem, Bird, Magic itd. svatas

filip13

Post Postao/la filip13 » 10 maj 2019, 21:22

BosniaBoston je napisao/la:Konkurencija na 5.beku su Stockton,Steph,Robertson i Wade.MJ,Magic i Kobe su sigurni.Kakav drexler aleme

west,thomas

ali,to ionako nije za raspravu na ovoj temi
Zadnja izmjena: filip13, dana/u 10 maj 2019, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 10 maj 2019, 21:25

Postoje 3 skupine all-time greatova
1.skupina:velika sedmica(MJ,LBJ,Russell,Wilt,Jabbar,Bird,Magic)
2.skupina:borba za top 10(hakeem,kobe,duncan,shaq)
3.skupina:12-25(Durant,Malone,Nowitzki,Curry,Wade itd...)
Sumnjam da je harden top 25 GOAT ali eto ko zna
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 10 maj 2019, 21:26

wtf :urnebes:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 10 maj 2019, 21:27

Znas kad ces njega moci porediti s tim igracima?

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 maj 2019, 21:29

JHam je napisao/la:Znas kad ces njega moci porediti s tim igracima?
A fakat nisi znao, jebte ja konto ti furas @filipa :kafa: kad bolje pogleda, ti ozbiljan
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 10 maj 2019, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.

filip13

Post Postao/la filip13 » 10 maj 2019, 21:29

NEZALAGANJE je napisao/la:
alemsa je napisao/la:
Brokula je napisao/la:Al odakle dođe poređenje Jokića i Hardena, pa ljudi su nebo i zemlja na parketu. To kad bi poredio stopera i krilnog napadača
A odakle je doslo?Ko ih poredi i gdje je napisan ijedan post o njihovom poredjenju? Samo je iznesen fakt da Jokic igra PO seriju kakvu Harden NIKADA nije odigrao u svojoj dosadasnjoj karijeri.

To @alemu smeta,pa je okrenuo pricu kako neko poredi Jokica i Hardena. :roll:
Jeste evo trenutnu seriju protiv gsw. Zasto konstatno to ignorises
Jel tebi treba crtati fakat?? Jel citas sta pisem??
Cak i ako Harden igra dobru seriju za GSom(za mene je odigrao dobre 2-3 utakmice i ne igra cijelu seriju dobro,ali hajde),to ne mijenja cinjenicu da Jokic i dalje igra BOLJU seriju od Hardena gledajuci sveukupnu statistiku koju ti je i @JHam postavio nekoliko stranica unazad.

@Brokula Isto tako je je to i najmladja ekipa koja je prvi put u POu i igraju protiv 2 ekipe koje su itekako PO iskusne.Od igraca do trenera.I opet treba da prodju.[/quote]

pazi,raspravljas se sa likom koji tvrdi da ako rocketsi prodju warriotrse harden automatski postaje najbolji kosarkas ikad,pa ti sad vidi ima li koristi dalje nastaviti

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 maj 2019, 21:30

Gledaj ovo @filipu i objasnis sta je all time great, coj'k i dalje misli da all time great znaci najbolji igrac svih vremena. Ti si meni tito filipe

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 10 maj 2019, 21:35

alemsa je napisao/la:
JHam je napisao/la:Znas kad ces njega moci porediti s tim igracima?
A fakat nisi znao, jebte ja konto ti furas @filipa :kafa: kad bolje pogleda, ti ozbiljan
Znas li kad?

filip13

Post Postao/la filip13 » 10 maj 2019, 21:36

Donnie Darko je napisao/la:
BIHpatriota je napisao/la:
Kanter je teatralan lik, to oko povrede je čudno, jer se dobro tuče pod košem, a i baca se na zemlju za loptama tako da...preuvelično
ne bih da dovodim u pitanju povredu i intenzitet iste, ali on fakat jeste strašno teatralan, sve u vezi njega i pozitivno i negativno je pretjerano i uvećano x10. neko mu kaze "djesi brate" i zagrli ga kad dodje na trening, ovaj zasuče rukave odmah vadi žilet hoće krvni pakt napravit, smatra ga porodicom. lik već više porodica u nba ima nego što dwight howard ima djece.
:lol: :lol:

filip13

Post Postao/la filip13 » 10 maj 2019, 21:37

alemsa je napisao/la:
filip13 je napisao/la:

ti si napisao i ostao ziv,mislim valjda si ostao ziv,valjda ovo ne piše i dalje ista osoba,tesko je u to povjerovati poslije tog posta,citiram,

Samo je bitno 35.8, 7, 5 jos ako ih izbaci odma je alltime great nea konverzacije

i neko ko ovo napiše ima obraza nekome nešto prigovarati,cuj harden najbolji svih vremena
ahahahah All time great ne znaci da je najbolji igrac svih vremena moj @filipe :rol:

Kobe Bryant je napisao/la:
alemsa je napisao/la:
Realno , bez pretjerivanja , šta očekuješ ipak si najviše odgledao tekmi Houstona , vidio si kako su ovi reagovali bez Duranta pogotovo Green a i splash brothers .... koga ce Tucker cuvati ? Ako znamo da ce Loony igrati centra Green svoju omiljenu poziciju jel gubitak ostaviti Tuckera na Thomsonu kada ovaj svakako ne kreira nego ide kroz blokove ili ceka loptu mna otvorenom sutu nakon otvaranja .... Jel sad treba da Capela iskoristi Loonya kada nema help defendera u vidu krakataog Duranta ? hocemo li Harden vjerovati i koja je uloga Paula u svemu tome jer kao SG tanak je ili ga ranije vaditi pa ga ostaviti samog kada nema Hardena ?
Realno po meni bi trebala biti bas dobra tekma veceras ako se Houstom bas ne napali a ovi padnu pa da bude blowout , ali 90% predvidjam klanje nemoguce koseve tj bolji napad nego odbranu ...
ocekujem blowout pobjedu Houston veceras, i onda tesku game 7 50-50. Curry igra dosta bolje bez KD
all time great znači tačno šta???

filip13

Post Postao/la filip13 » 10 maj 2019, 21:39

alemsa je napisao/la:
JHam je napisao/la:
filip13 je napisao/la: Tebi je i brada all time great i 5. Bek lige ikad, tako da me to sekunde ne sekira sto te Denver brine manje nego Utah

cekaj,kako mu moze neko biti najbolji igrac ikad i tek 5. bek ikad???
Ma moze brada sve, ako ne moze u SG Top, pokusat ce u PG, kad ne mogne ni tamo haj morel SF.. Na kraju ce biti najbolji 6. igrac ikad...
i ti ne znas sta je all time great jebte, pa nije ni cudo sto se poredi Brada i Jokic :urnebes:

Kobe ti je all time great, Duncan, Jabbar, Hakeem, Bird, Magic itd. svatas[/quote]

ti iozgleda ne shvatas da je to proizvoljno,to sto si ti nabrojao ovih par igraca neko ce dodati nekih 6 drugih,i tako u nedogled

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 10 maj 2019, 21:40

@filip13 Igrac koji je ostavio
-ili vjecan trag po stilu igre
-ogroman broj rekorda
-ogroman broj individualnih i timskih dostignuca
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 maj 2019, 21:40

Jel mene ovaj @filip fura ili frajeru fali pola mozga? fakat bez zajebancije

filip13

Post Postao/la filip13 » 10 maj 2019, 21:41

alemsa je napisao/la:Gledaj ovo @filipu i objasnis sta je all time great, coj'k i dalje misli da all time great znaci najbolji igrac svih vremena. Ti si meni tito filipe

znam

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 10 maj 2019, 21:42

Ostavit ce covjek vjecni trag po flopanju, Jokic kao jedan od najboljih asistenata na centarskoj poziciji ako ovako nastavi, ljepota

filip13

Post Postao/la filip13 » 10 maj 2019, 21:43

BosniaBoston je napisao/la:@filip13 Igrac koji je ostavio
-ili vjecan trag po stilu igre
-ogroman broj rekorda
-ogroman broj individualnih i timskih dostignuca

ok,takvih onda ima koliko ko hoce da smatra igraca u all time great,znaci sve je stvar ukusa,simpatija

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 10 maj 2019, 21:43

JHam je napisao/la:Ostavit ce covjek vjecni trag po flopanju, Jokic kao jedan od najboljih asistenata na centarskoj poziciji ako ovako nastavi, ljepota
Pa eto utjecao je na sudijske kriterije
#Punoljetstvo

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 10 maj 2019, 21:44

kyrie 2 pg lige
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

filip13

Post Postao/la filip13 » 10 maj 2019, 21:44

alemsa je napisao/la:Jel mene ovaj @filip fura ili frajeru fali pola mozga? fakat bez zajebancije

je li ti ne znas nista drugo nego vrijedjati???

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.