NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
-
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
Pa stavljali su ga u isti ranga sa Kanterom u obrani PnR, a meni mnogo bolje brani nego KANTER
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa nije losa, s obzirom na to kakva se katastrofa predvidjalaLillard je napisao/la:Znači tebi Jokić igra dobru obranu ovu seriju?Nail for Real je napisao/la:Koliko se pricalo o eksploatisanju Jokica u odbrani, bogami on dobro drzi svoje. Dzabe, igra se uspori i to mu svakako vise odgovara pri pozicioniranju. A i nije los u pick and roll odbrani isto.
Masina ce biti dugo godina.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dok kanter nije postao dodatno povrijeden,u prve 3 tekme postavljao 20-10 na 60% suta.Nema tu nista dobro da ti kanter te statistike postavljaNail for Real je napisao/la:Pa nije losa, s obzirom na to kakva se katastrofa predvidjalaLillard je napisao/la:Znači tebi Jokić igra dobru obranu ovu seriju?Nail for Real je napisao/la:Koliko se pricalo o eksploatisanju Jokica u odbrani, bogami on dobro drzi svoje. Dzabe, igra se uspori i to mu svakako vise odgovara pri pozicioniranju. A i nije los u pick and roll odbrani isto.
Masina ce biti dugo godina..
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Pa Kanter je top 5-6 centar, u napadačkom smislu pogotovo u post igri. Lik je pun lažnjaka i težak za čuvanje. Čudi me da si ovo izjavio. Aldrige je takodje top 4 igrač u post igri, pa nije bas da se naigrao. Vrlo je lose procente imao.
Zadnja izmjena: BIHpatriota, dana/u 10 maj 2019, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Desi @cile, pa kako da budem ozbiljan kad se 3 stranice raspravlja Brada vs Jokic, to je neozbiljno. Ozbiljan sam se kad situacija to zahtjeva.dscile je napisao/la:Udjem posle X dana na forum i moram reci da me ovaj Alem stvarno negativno iznenadjuje. Brate dragi, bio mi je jedan od najgotivnijih likova, ali sad kad citam upise isto ko dijete iz osnovne da pise.. Eto "Meh nothing special" sto onako mlada ekipa uzme drugo mjesto na zapadu i dodje na korak od finala konferencije. Pa to niko objektivan ne moze reci, ali mi se cini da i nije cilj da bude objektivan, nego da izazove reakciju.
A i strasno je koliko se Jokic i dalje podcjenjuje. Ja sam prvi pojeo **** sa mojim pisanjem o njemu, jos dok je bio u Megi.. Ali sad kad vise ne radi narativ da je neupotrebljiv u PO, kada se uspori tempo i zaigraju odbrane.. Krece prica kako je nabijac statistike, kako je to samo zato jer je igrao protiv Spursa i Portlanda, kako je dobar jer se igra kroz njega (kao da to nije zato jer je to najbolje za ekipu).. Pa eto i covjek mrtav ladan napisa kako mu se otvorilo zbog povreda na zapadu, a realnost je da je Denver imao ako ne najvece, onda je bio medju top 3 sa povredama ove sezone, gledajuci vaznost igraca koji su bili povrijedjeni i broj dana koji su odsustvovali.
I da, naravno da je Harden bolji od Jokica.. Ali bi valjalo da ljudi na forumu utuve u glavu da hvaljenje jednog igraca ne mora automatski povuci za sobom i omalovazavanje drugog.
"nothing special" u smislu da ih ne vidim kao legitimnu prijetnju.
Meni Jokic ne smeta ni kao insan, ni igrac a ni pojava, ali ga @ep uzdize previse.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa jeste ali i u te prve tri utakmice je bio načet.Sad u ove zadnje tri cudi me kako igra lik s onakvom povredom.Da je potpuno zdrav bio pa hajdBIHpatriota je napisao/la:Pa Kanter je top 5-6 centar, u napadačkom smislu pogotovo u post igri. Lik je pun lažnjaka i težak za čuvanje. Čudi me da si ovo izjavio. Aldrige je takodje top 4 igrač u post igri, pa nije bas da se naigrao. Vrlo je lose procente imao.
#Punoljetstvo
-
- Kontakt:
Kanter je teatralan lik, to oko povrede je čudno, jer se dobro tuče pod košem, a i baca se na zemlju za loptama tako da...preuveličnoBosniaBoston je napisao/la:Pa jeste ali i u te prve tri utakmice je bio načet.Sad u ove zadnje tri cudi me kako igra lik s onakvom povredom.Da je potpuno zdrav bio pa hajdBIHpatriota je napisao/la:Pa Kanter je top 5-6 centar, u napadačkom smislu pogotovo u post igri. Lik je pun lažnjaka i težak za čuvanje. Čudi me da si ovo izjavio. Aldrige je takodje top 4 igrač u post igri, pa nije bas da se naigrao. Vrlo je lose procente imao.
Ma znam brate.. Ovo sad oko tebe i tvojih upisa me podsjeca na situaciju sa Nezalaganjem od prije par godina kada su ga ljudi namjerno lozili, da bi na kraju i on poceo pisati bezveze upise (mislim na tadasnju situaciju). Vidim da tako i tebe JHam isto lozi, tj lozite se medjusobno, a obojica mozete dosta normalnije pisati.alemsa je napisao/la:Desi @cile, pa kako da budem ozbiljan kad se 3 stranice raspravlja Brada vs Jokic, to je neozbiljno. Ozbiljan sam se kad situacija to zahtjeva.dscile je napisao/la:Udjem posle X dana na forum i moram reci da me ovaj Alem stvarno negativno iznenadjuje. Brate dragi, bio mi je jedan od najgotivnijih likova, ali sad kad citam upise isto ko dijete iz osnovne da pise.. Eto "Meh nothing special" sto onako mlada ekipa uzme drugo mjesto na zapadu i dodje na korak od finala konferencije. Pa to niko objektivan ne moze reci, ali mi se cini da i nije cilj da bude objektivan, nego da izazove reakciju.
A i strasno je koliko se Jokic i dalje podcjenjuje. Ja sam prvi pojeo **** sa mojim pisanjem o njemu, jos dok je bio u Megi.. Ali sad kad vise ne radi narativ da je neupotrebljiv u PO, kada se uspori tempo i zaigraju odbrane.. Krece prica kako je nabijac statistike, kako je to samo zato jer je igrao protiv Spursa i Portlanda, kako je dobar jer se igra kroz njega (kao da to nije zato jer je to najbolje za ekipu).. Pa eto i covjek mrtav ladan napisa kako mu se otvorilo zbog povreda na zapadu, a realnost je da je Denver imao ako ne najvece, onda je bio medju top 3 sa povredama ove sezone, gledajuci vaznost igraca koji su bili povrijedjeni i broj dana koji su odsustvovali.
I da, naravno da je Harden bolji od Jokica.. Ali bi valjalo da ljudi na forumu utuve u glavu da hvaljenje jednog igraca ne mora automatski povuci za sobom i omalovazavanje drugog.
"nothing special" u smislu da ih ne vidim kao legitimnu prijetnju.
Meni Jokic ne smeta ni kao insan, ni igrac a ni pojava, ali ga @ep uzdize previse.
Ni ja ne mislim da bi bili legitimna prijetnja za Houston. Jednostavno im je los match up.. Ako dodje do toga, i da su svi zdravi, tu bih prognozirao mozda 2 pobjede za Denver. Ne vjerujem da bi palo bilo kakvo ciscenje, potukli bi se ovi iz Denvera dobro.. Pokazali su da imaju karakter kroz ove dvije serije, nebitno kako prodje sedma utakmica sa Portlandom.
Sto se tice Jokiceve odbrane, i dalje je to nista posebno, ali me opet iznenadio, narocito u direktnom duelu sa LMA kada mu ovaj nije mogao bukvalno nista 1 na 1. Mislio sam da ce biti losiji, ali se vidi da je voljni momenat dosta jaci. Nije uopste rupa kako se predvidjalo, a to sto ga Kanter ponekad natrpa i nije cudno.. Kakav god da je Kanter u odbrani, u napadu je dosta dobar.
A inace veceras imam osjecaj da bi mogao Klay poluditi i GSW rijesiti ovo prije sedme.
Ma to se cini kao da se palim burazeru, ali samo dobro prikrivam bombe. Fakat mislis da ja mislim da ce Brada biti odma iza Jordana ako prodje Gsw i uzme tituludscile je napisao/la:
Ma znam brate.. Ovo sad oko tebe i tvojih upisa me podsjeca na situaciju sa Nezalaganjem od prije par godina kada su ga ljudi namjerno lozili, da bi na kraju i on poceo pisati bezveze upise (mislim na tadasnju situaciju). Vidim da tako i tebe JHam isto lozi, tj lozite se medjusobno, a obojica mozete dosta normalnije pisati.
Ni ja ne mislim da bi bili legitimna prijetnja za Houston. Jednostavno im je los match up.. Ako dodje do toga, i da su svi zdravi, tu bih prognozirao mozda 2 pobjede za Denver. Ne vjerujem da bi palo bilo kakvo ciscenje, potukli bi se ovi iz Denvera dobro.. Pokazali su da imaju karakter kroz ove dvije serije, nebitno kako prodje sedma utakmica sa Portlandom.
Sto se tice Jokiceve odbrane, i dalje je to nista posebno, ali me opet iznenadio, narocito u direktnom duelu sa LMA kada mu ovaj nije mogao bukvalno nista 1 na 1. Mislio sam da ce biti losiji, ali se vidi da je voljni momenat dosta jaci. Nije uopste rupa kako se predvidjalo, a to sto ga Kanter ponekad natrpa i nije cudno.. Kakav god da je Kanter u odbrani, u napadu je dosta dobar.
A inace veceras imam osjecaj da bi mogao Klay poluditi i GSW rijesiti ovo prije sedme.

Nije Jokic los u odbrani kad je stanionisan, problem je protiv igraca poput Brade i malo brzeg C, jer ga izvlaci na perimeter, PnR ako oduzmu, Brada ce imat ISO na njemu, on nea sanse ikad. Previse je spor.
- Donnie Darko
- Kontakt:
ne bih da dovodim u pitanju povredu i intenzitet iste, ali on fakat jeste strašno teatralan, sve u vezi njega i pozitivno i negativno je pretjerano i uvećano x10. neko mu kaze "djesi brate" i zagrli ga kad dodje na trening, ovaj zasuče rukave odmah vadi žilet hoće krvni pakt napravit, smatra ga porodicom. lik već više porodica u nba ima nego što dwight howard ima djece.BIHpatriota je napisao/la:
Kanter je teatralan lik, to oko povrede je čudno, jer se dobro tuče pod košem, a i baca se na zemlju za loptama tako da...preuvelično
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sto je ironicno s obzirom da ga sopstvena familija sutnulaDonnie Darko je napisao/la:ne bih da dovodim u pitanju povredu i intenzitet iste, ali on fakat jeste strašno teatralan, sve u vezi njega i pozitivno i negativno je pretjerano i uvećano x10. neko mu kaze "djesi brate" i zagrli ga kad dodje na trening, ovaj zasuče rukave odmah vadi žilet hoće krvni pakt napravit, smatra ga porodicom. lik već više porodica u nba ima nego što dwight howard ima djece.BIHpatriota je napisao/la:
Kanter je teatralan lik, to oko povrede je čudno, jer se dobro tuče pod košem, a i baca se na zemlju za loptama tako da...preuvelično
#Punoljetstvo
-
- Kontakt:
Jednom je Kanter na nekoj utakmici bukvalno na stakama izasao iz terena, pa se vratio za 5 minuta i letio.
Jel nocas splash brothers rjesavaju alemov houston?
Nekako ocekujem da Steph nocas ubaci jednu 40 koseva i da zvace one zastitu

Može on bit šta god, al ta povreda je stvarna i govori ti to njegov stav na terenu. Pa frajer gotovo da ne koristi post igru, jer ne može ramenom zabijat se u Jokića. Koristio je protiv OKCa i u prve 2-3 utakmice protiv Denvera, ali kasnije ide sve na gore.BIHpatriota je napisao/la:Kanter je teatralan lik, to oko povrede je čudno, jer se dobro tuče pod košem, a i baca se na zemlju za loptama tako da...preuveličnoBosniaBoston je napisao/la:Pa jeste ali i u te prve tri utakmice je bio načet.Sad u ove zadnje tri cudi me kako igra lik s onakvom povredom.Da je potpuno zdrav bio pa hajdBIHpatriota je napisao/la:Pa Kanter je top 5-6 centar, u napadačkom smislu pogotovo u post igri. Lik je pun lažnjaka i težak za čuvanje. Čudi me da si ovo izjavio. Aldrige je takodje top 4 igrač u post igri, pa nije bas da se naigrao. Vrlo je lose procente imao.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
izvakat ce chokera vcrs i ispljunutronaldo99 je napisao/la:Jel nocas splash brothers rjesavaju alemov houston?
alemsa je napisao/la:Skontali smo, mislis da je Jokic bolji igrac od Brade, samo ti ofirno reci
Daj ga vamo slijedecu rundu aBd, da ga Brada zavrti
ti si napisao i ostao ziv,mislim valjda si ostao ziv,valjda ovo ne piše i dalje ista osoba,tesko je u to povjerovati poslije tog posta,citiram,
Samo je bitno 35.8, 7, 5 jos ako ih izbaci odma je alltime great nea konverzacije
i neko ko ovo napiše ima obraza nekome nešto prigovarati,cuj harden najbolji svih vremena
JHam je napisao/la:Tebi je i brada all time great i 5. Bek lige ikad, tako da me to sekunde ne sekira sto te Denver brine manje nego Utahalemsa je napisao/la:Mene Denver brine, manje nego UtahJHam je napisao/la:Alem vec nekidan poceo psovati i pljuvati Capelu, zna ako bude finale s Denverom da ce ga Jokic pojest pa da ima na sta da se vadi
@nez trenutnu seriju, opet ignorses, sta ne igra protiv gsw vrhunski?
cekaj,kako mu moze neko biti najbolji igrac ikad i tek 5. bek ikad???
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Realno , bez pretjerivanja , šta očekuješ ipak si najviše odgledao tekmi Houstona , vidio si kako su ovi reagovali bez Duranta pogotovo Green a i splash brothers .... koga ce Tucker cuvati ? Ako znamo da ce Loony igrati centra Green svoju omiljenu poziciju jel gubitak ostaviti Tuckera na Thomsonu kada ovaj svakako ne kreira nego ide kroz blokove ili ceka loptu mna otvorenom sutu nakon otvaranja .... Jel sad treba da Capela iskoristi Loonya kada nema help defendera u vidu krakataog Duranta ? hocemo li Harden vjerovati i koja je uloga Paula u svemu tome jer kao SG tanak je ili ga ranije vaditi pa ga ostaviti samog kada nema Hardena ?alemsa je napisao/la:-
Realno po meni bi trebala biti bas dobra tekma veceras ako se Houstom bas ne napali a ovi padnu pa da bude blowout , ali 90% predvidjam klanje nemoguce koseve tj bolji napad nego odbranu ...
Zadnja izmjena: Kobe Bryant, dana/u 10 maj 2019, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ma moze brada sve, ako ne moze u SG Top, pokusat ce u PG, kad ne mogne ni tamo haj morel SF.. Na kraju ce biti najbolji 6. igrac ikad...filip13 je napisao/la:JHam je napisao/la: Tebi je i brada all time great i 5. Bek lige ikad, tako da me to sekunde ne sekira sto te Denver brine manje nego Utah
cekaj,kako mu moze neko biti najbolji igrac ikad i tek 5. bek ikad???
ahahahah All time great ne znaci da je najbolji igrac svih vremena moj @filipefilip13 je napisao/la:
ti si napisao i ostao ziv,mislim valjda si ostao ziv,valjda ovo ne piše i dalje ista osoba,tesko je u to povjerovati poslije tog posta,citiram,
Samo je bitno 35.8, 7, 5 jos ako ih izbaci odma je alltime great nea konverzacije
i neko ko ovo napiše ima obraza nekome nešto prigovarati,cuj harden najbolji svih vremena

ocekujem blowout pobjedu Houston veceras, i onda tesku game 7 50-50. Curry igra dosta bolje bez KDKobe Bryant je napisao/la:Realno , bez pretjerivanja , šta očekuješ ipak si najviše odgledao tekmi Houstona , vidio si kako su ovi reagovali bez Duranta pogotovo Green a i splash brothers .... koga ce Tucker cuvati ? Ako znamo da ce Loony igrati centra Green svoju omiljenu poziciju jel gubitak ostaviti Tuckera na Thomsonu kada ovaj svakako ne kreira nego ide kroz blokove ili ceka loptu mna otvorenom sutu nakon otvaranja .... Jel sad treba da Capela iskoristi Loonya kada nema help defendera u vidu krakataog Duranta ? hocemo li Harden vjerovati i koja je uloga Paula u svemu tome jer kao SG tanak je ili ga ranije vaditi pa ga ostaviti samog kada nema Hardena ?alemsa je napisao/la:
Realno po meni bi trebala biti bas dobra tekma veceras ako se Houstom bas ne napali a ovi padnu pa da bude blowout , ali 90% predvidjam klanje nemoguce koseve tj bolji napad nego odbranu ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.