NBA Playoffs & Finals

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Ko ce biti MVP finala?

Steph Curry
48
35%
Klay Thompson
2
1%
Draymond Green
4
3%
KD
7
5%
Kawhi Leonard
62
45%
Pascal Siakam
9
7%
Kyle Lowry
3
2%
Neko drugi
2
1%

Ukupno glasova: 137

bombaysaphire
Kontakt:

Re: NBA Playoffs & Finals

Post Postao/la bombaysaphire » 10 maj 2019, 18:51

Epidaurus je napisao/la:
Brokula je napisao/la:Nezalaganje bolan, ekipa mu kao drugi seed, a igra obje serije 7. tekmu protiv ekipa koje bi Harden pomeo vjerovatno, max u 5.

Portland centra nema,šta očekivat? Kao da Enes nije najgori centar u ligi, već je i povrijeđen
Idu u 7. utakmicu jer Denver bez njega na parketu izgleda ko OKK Sparsi, apsolutni raspad. Nedavno je neko postavio one net ratinge svih ovih bitnih igraca Denvera bez Jokica na terenu i to je blago receno strava i uzas.

Pa ko je kriv za to što bez njega ne mogu meda? Gospodin trener, koji je sve podredio Jokiću ( sa razlogom ) , ali nije napravio plan B, šta kad se zaustavi Jokić ili kad je na klupi?

To za sada ide , jer je Jokić nezaustavljiv , ima statistiku vrh , ali Denver je sa Portlandom na 3:3 , plus nikad godi Spursi su im uzeli dvije pobjede.

Ovisnost o jednom igraču , koju samo možete vidjeti u Barceloni sa Messiem.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 10 maj 2019, 18:54

Ili ova ovisnost HOU o Hardenu i njegovim izolacijama,koji ima historijski USG%. ;)

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 maj 2019, 18:57

NEZALAGANJE je napisao/la:Ili ova ovisnost HOU o Hardenu i njegovim izolacijama,koji ima historijski USG%. ;)
Koji ekipe mimo gsw dere u 5 :s tim.stilom :kafa: a ovaj u 7 sa spursima :kafa:

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 10 maj 2019, 18:59

Epidaurus je napisao/la:Za LeBrona stvari koje sam pisao ove sezone su svakako hiperbolisane maksimalno zbog zalaganja koje je pokazao. Nikad ga GOATom nisam smatrao nit cu (pogotovo nakon ove sezone). I dalje stojim pri tome da bih ga trejdao zbog bezobrazluka al nikad nigdje mu nisam osporio u top 5 status ikad.

Inace ne vidim poentu da se ozbiljno shvata covjeka kojem je Klay role player od kojeg su bolji oj.ebina Lance il volume scorer CJ :kafa:
Dobro se sjecam da si pisao da je GOAT nakon onih partija u playoffu 2016. :kafa:

Lance je udaren u glavu. Ni prvi ni zadnji koji je protracio potencijal jer je glup. A CJ pokazuje ove godine u playoffu da je bolji od Klaya. Ne znam sta ti gledas, ali covjek im je u seriji protiv Denvera glavni igrac. Bolji od Damea. :kafa:
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 10 maj 2019, 19:01

Justin je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Za LeBrona stvari koje sam pisao ove sezone su svakako hiperbolisane maksimalno zbog zalaganja koje je pokazao. Nikad ga GOATom nisam smatrao nit cu (pogotovo nakon ove sezone). I dalje stojim pri tome da bih ga trejdao zbog bezobrazluka al nikad nigdje mu nisam osporio u top 5 status ikad.

Inace ne vidim poentu da se ozbiljno shvata covjeka kojem je Klay role player od kojeg su bolji oj.ebina Lance il volume scorer CJ :kafa:
Dobro se sjecam da si pisao da je GOAT nakon onih partija u playoffu 2016. :kafa:

Lance je udaren u glavu. Ni prvi ni zadnji koji je protracio potencijal jer je glup. A CJ pokazuje ove godine u playoffu da je bolji od Klaya. Ne znam sta ti gledas, ali covjek im je u seriji protiv Denvera glavni igrac. Bolji od Damea. :kafa:
Justine koliko bi volio da vidis Isaiah Thomas-CJ Mccollum backcourt u jednoj ekipi?
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 maj 2019, 19:04

Justin je napisao/la:

Liku Jokic bolji igrac od Brade, kus dalje, dalje nea

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 10 maj 2019, 19:05

https://www.google.com/amp/sports.abs-c ... eries-2586

ovo se vcrs desava,rutinski BO za ratnike.
Chokerski mudzhedin se moze tjesit jer je izgubio od 73:9 ekipe :rol: :rol: :rol:

3 najbolji igrac u ovoj seriju Pj okrugla glavica se gubi bez KD u igri

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 10 maj 2019, 19:06

BosniaBoston je napisao/la:
Justin je napisao/la:

Justine koliko bi volio da vidis Isaiah Thomas-CJ Mccollum backcourt u jednoj ekipi?
Detroit nema nikakav backcourt. Kad bi kako zavrsili sa Blakeom i Drummondom bili bi favoriti na istoku. :kafa:
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 maj 2019, 19:08

Torres_9 je napisao/la:https://www.google.com/amp/sports.abs-c ... eries-2586

Chokerski mudzhedin se moze tjesit jer je izgubio od 73:9 ekipe :rol: :rol: :rol:

Blowout ti je veceras u korist Raketa, djaba ces gledat. Game 7 se mos nadat

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 10 maj 2019, 19:08

Ako uzme Houston imacemo 3 G7 u nedjelju :)
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 10 maj 2019, 19:14

Epi treba razdoviti vrijednost igraca i talenat sa igracem kroz koji se vrti napad, pa sta bi bio Phoenix nekada bez Nasha ili sta bi recimo GSW sa 2 superstara Durant i Curry i 1 allstarom smatran mozda i najboljim suterom Thomsonom bio bez Green-a bil uopce osvijili i 1 prsten ???
Jokic ce moze iskoristiti jos koju god dok su ovi igraci na manjim ugovorima i to je to i karijera ce biti nabijanje brojki , ovo me se otvorilo ove godine ovakav haos u ozljede na zapadu i pitanje je kad ce opet mislis da bi Jokic mogao igrati sa Irvingom i bio uncikovit ili sa Lebronom ??? ili sa bilo kojim superstarom ???

znaci momci mladi atleticni skacu , Murrey taj i koji zabija sam ostali idu preko Jokica da dobiju povratno ili preko bloka ima teskasa Milsapa koji je titop na postu , otvorilo se i statistike skacu izgkedaju nestvarno !!!, ali eto bimo vidjeli za 3 god kad budu morali potpisati neke za velike pare kako ce biti. Jednostavno su dobro birali na draftovima dobro radili tadeove i nakupili roster igracima koji kompetarni Jokicu , ja sam ubjedjen da je ovo jedan balon koji mora puci za par god i to je to pa gledam NBA aktivno 30 god ,pa bas da toliko grijesim vrlo malo moguce...

BIHpatriota
Kontakt:

Post Postao/la BIHpatriota » 10 maj 2019, 19:15

alemsa je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Ili ova ovisnost HOU o Hardenu i njegovim izolacijama,koji ima historijski USG%. ;)
Ne držim ni jednim ni drugim starnu, ali je bitno napomenuti da je Denver najmladja ekipa sa puno debitanta. Ne znam sta ste očekivali nego da igraju toplo-hladno. Ali da su pokazali ozbiljan potencijal i da ce biti godinama ozbiljna po ekipa, itekako jesu. Treba biti objektivan i reći da su odlicni za svoje godine.

Inače, navijam za Houston večeras :njanjanja:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 maj 2019, 19:18

BIHpatriota je napisao/la:
alemsa je napisao/la:
Ne držim ni jednim ni drugim starnu, ali je bitno napomenuti da je Denver najmladja ekipa sa puno debitanta. Ne znam sta ste očekivali nego da igraju toplo-hladno. Ali da su pokazali ozbiljan potencijal i da ce biti godinama ozbiljna po ekipa, itekako jesu. Treba biti objektivan i reći da su odlicni za svoje godine.

Inače, navijam za Houston večeras :njanjanja:
Meh nothing special :kafa:

Neozbiljno je poredit mr. Piggija i Bradu to je svrha svega

BIHpatriota
Kontakt:

Post Postao/la BIHpatriota » 10 maj 2019, 19:21

Kobe Bryant je napisao/la:Epi treba razdoviti vrijednost igraca i talenat sa igracem kroz koji se vrti napad, pa sta bi bio Phoenix nekada bez Nasha ili sta bi recimo GSW sa 2 superstara Durant i Curry i 1 allstarom smatran mozda i najboljim suterom Thomsonom bio bez Green-a bil uopce osvijili i 1 prsten ???
Jokic ce moze iskoristiti jos koju god dok su ovi igraci na manjim ugovorima i to je to i karijera ce biti nabijanje brojki , ovo me se otvorilo ove godine ovakav haos u ozljede na zapadu i pitanje je kad ce opet mislis da bi Jokic mogao igrati sa Irvingom i bio uncikovit ili sa Lebronom ??? ili sa bilo kojim superstarom ???

znaci momci mladi atleticni skacu , Murrey taj i koji zabija sam ostali idu preko Jokica da dobiju povratno ili preko bloka ima teskasa Milsapa koji je titop na postu , otvorilo se i statistike skacu izgkedaju nestvarno !!!, ali eto bimo vidjeli za 3 god kad budu morali potpisati neke za velike pare kako ce biti. Jednostavno su dobro birali na draftovima dobro radili tadeove i nakupili roster igracima koji kompetarni Jokicu , ja sam ubjedjen da je ovo jedan balon koji mora puci za par god i to je to pa gledam NBA aktivno 30 god ,pa bas da toliko grijesim vrlo malo moguce...
Položaj zvijezda je presudan. :lol:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 10 maj 2019, 19:33

Kobe Bryant je napisao/la:Epi treba razdoviti vrijednost igraca i talenat sa igracem kroz koji se vrti napad, pa sta bi bio Phoenix nekada bez Nasha ili sta bi recimo GSW sa 2 superstara Durant i Curry i 1 allstarom smatran mozda i najboljim suterom Thomsonom bio bez Green-a bil uopce osvijili i 1 prsten ???

Ne postoji trener u historiji kosarke koji ovakvog dodavaca i ofanzivca ne bi koristio ovako. Dzaba ti tvoje gledanje NBA kad ti je danasnji Gasol bolji od Jokica. Tu se onda nema sta dalje raspravljat.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 10 maj 2019, 19:35

Koliko se pricalo o eksploatisanju Jokica u odbrani, bogami on dobro drzi svoje. Dzabe, igra se uspori i to mu svakako vise odgovara pri pozicioniranju. A i nije los u pick and roll odbrani isto.

Masina ce biti dugo godina.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 10 maj 2019, 19:36

Udjem posle X dana na forum i moram reci da me ovaj Alem stvarno negativno iznenadjuje. Brate dragi, bio mi je jedan od najgotivnijih likova, ali sad kad citam upise isto ko dijete iz osnovne da pise.. Eto "Meh nothing special" sto onako mlada ekipa uzme drugo mjesto na zapadu i dodje na korak od finala konferencije. Pa to niko objektivan ne moze reci, ali mi se cini da i nije cilj da bude objektivan, nego da izazove reakciju.

A i strasno je koliko se Jokic i dalje podcjenjuje. Ja sam prvi pojeo **** sa mojim pisanjem o njemu, jos dok je bio u Megi.. Ali sad kad vise ne radi narativ da je neupotrebljiv u PO, kada se uspori tempo i zaigraju odbrane.. Krece prica kako je nabijac statistike, kako je to samo zato jer je igrao protiv Spursa i Portlanda, kako je dobar jer se igra kroz njega (kao da to nije zato jer je to najbolje za ekipu).. Pa eto i covjek mrtav ladan napisa kako mu se otvorilo zbog povreda na zapadu, a realnost je da je Denver imao ako ne najvece, onda je bio medju top 3 sa povredama ove sezone, gledajuci vaznost igraca koji su bili povrijedjeni i broj dana koji su odsustvovali.

I da, naravno da je Harden bolji od Jokica.. Ali bi valjalo da ljudi na forumu utuve u glavu da hvaljenje jednog igraca ne mora automatski povuci za sobom i omalovazavanje drugog.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 10 maj 2019, 19:37

alemsa je napisao/la:
Torres_9 je napisao/la:https://www.google.com/amp/sports.abs-c ... eries-2586

Blowout ti je veceras u korist Raketa, djaba ces gledat. Game 7 se mos nadat
razbistrit ce ti se um vcrs :)

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 10 maj 2019, 19:37

Nail for Real je napisao/la:Koliko se pricalo o eksploatisanju Jokica u odbrani, bogami on dobro drzi svoje. Dzabe, igra se uspori i to mu svakako vise odgovara pri pozicioniranju. A i nije los u pick and roll odbrani isto.

Masina ce biti dugo godina.
Znači tebi Jokić igra dobru obranu ovu seriju?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

BIHpatriota
Kontakt:

Post Postao/la BIHpatriota » 10 maj 2019, 19:41

Pa stavljali su ga u isti ranga sa Kanterom u obrani PnR, a meni mnogo bolje brani nego KANTER

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.