Momci, znate gdje ovo treba da stoji...u "Hall of Fame"-Paja je napisao/la:Patetico je smijesan mali klub ali drago mi je da vidim da su se inace zakleti neprijatelji udruzili da brane spanske klubove ali ni to nece pomoci da zaustave dominaciju!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Momci, znate gdje ovo treba da stoji...u "Hall of Fame"-Paja je napisao/la:Patetico je smijesan mali klub ali drago mi je da vidim da su se inace zakleti neprijatelji udruzili da brane spanske klubove ali ni to nece pomoci da zaustave dominaciju!
sve zbog papka Floresa koji ga stavlja protiv super jakog Unvdsdwd las palmasa e sad je pusiona bez najboljeg igraca u odbrani a dolazi tekma protiv Reala te u Evropa ligi RosenborgBrnjoo je napisao/la:Godín, KO un mes por una apendicitis
Kazi nisu htjeli a ne "propustili"Portillo je napisao/la:Evo ga, Aguero, 1-0.
EDIT: Opet vam propustili dosudit penal
Cudno bi bilo da padnem na njima, do sad imam pozitivna iskustva kad god sam igrao na njihove poraze, remije, pobjede uvijek sam pogadjao i jos se premisljam jer znam da su luzeri i opet ih stavim bila lijepa kvota na online kladionici...volimliverpool je napisao/la:I mene bi mogli oboriti na kladionici.Nemojte,molim vas.AJDE ATLETICOOOOOOO!!!!!
Ma vjerujem da ce pobijediti.-Paja je napisao/la:Cudno bi bilo da padnem na njima, do sad imam pozitivna iskustva kad god sam igrao na njihove poraze, remije, pobjede uvijek sam pogadjao i jos se premisljam jer znam da su luzeri i opet ih stavim bila lijepa kvota na online kladionici...volimliverpool je napisao/la:I mene bi mogli oboriti na kladionici.Nemojte,molim vas.AJDE ATLETICOOOOOOO!!!!!
Pajaga, sta ima? Jesi nervozan?-Paja je napisao/la:Jao ovi ce me kostati velikih para na kladionici, cuj jos ovi antitalenti izgleda dominiraju i stative pogadjaju prokleta sudbino kud ih stavi...
Ima jos nade, Reyes topnice zabij ga za sve topnike!
ohooo vidi kladionicaraPortillo je napisao/la:Sace ovo aBd Aguero uzet i rijesti i donijet meni 60 marki.
Nezz sta imaju sudije protiv Atletica majke im gaPortillo je napisao/la:Evo ga, Aguero, 1-0.
EDIT: Opet vam propustili dosudit penal
sinoc je bio mnogo bolji nego u prethodnim utamicama lagano se vraca tako da ocekujem da ga procepi na BernabeuPortillo je napisao/la:Sta je to sa Forlanom u zadnje vrijeme?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.