Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Ibisevic beleidigte in der 39. Minute der Partie gegen die Audistädter Schiedsrichter Tobias Stieler und wurde von diesem umgehend des Feldes verwiesen. Nach Angaben des Referees habe er den Angreifer gebeten, vorschriftsgemäß seinen Ring abzulegen. Ibisevic habe daraufhin gebeten, dies erst in der Halbzeit tun zu müssen. Als Stieler auf seiner Entscheidung beharrte, wurde er von Ibisevic beleidigt.
Doch nicht nur im DFB-Pokal wird Ibisevic die nächsten drei Spiele fehlen. Auch vereinsintern dürfte ihn eine saftige Geldstrafe erwarten. "Es ist ein unschönes Wort gefallen, das ich in der Öffentlichkeit nicht wiederholen möchte. Natürlich werden wir uns mit der Angelegenheit befassen. Dieses Verhalten wird Konsequenzen haben", kündigte Hoffenheims Manager Ernst Tanner an.
Und auch Trainer Ralf Rangnick verurteilte das Verhalten des Bosniers: "Das geht natürlich nicht, das weiß er auch", urteilte Rangnick nach dem Spiel. Ibisevics Stellung in der Mannschaft dürfte durch seinen Ausraster noch mehr geschwächt sein. Denn seit Monaten läuft er seiner Form hinterher und wurde zuletzt sogar auf die Ersatzbank verbannt.
Gegen Ingolstadt erhielt er eine neue Chance von Beginn an und wollte eigentlich positiv auf sich aufmerksam machen. Nach seinem Platzverweis dürfte er aber erstmals seinen Stammplatz verloren haben.
Ukratko receno:
Sudija ga je zamolio da skine svoj prsten, a Ibisevic mu je rekao da ce to uraditi tek u poluvremenu. Kad je sudija rekao da ne moze, Ibisevic ga je virjedjao.
Zasada izgubio je svoje mjesto u prvoj postavi Hoffenheima.
Doch nicht nur im DFB-Pokal wird Ibisevic die nächsten drei Spiele fehlen. Auch vereinsintern dürfte ihn eine saftige Geldstrafe erwarten. "Es ist ein unschönes Wort gefallen, das ich in der Öffentlichkeit nicht wiederholen möchte. Natürlich werden wir uns mit der Angelegenheit befassen. Dieses Verhalten wird Konsequenzen haben", kündigte Hoffenheims Manager Ernst Tanner an.
Und auch Trainer Ralf Rangnick verurteilte das Verhalten des Bosniers: "Das geht natürlich nicht, das weiß er auch", urteilte Rangnick nach dem Spiel. Ibisevics Stellung in der Mannschaft dürfte durch seinen Ausraster noch mehr geschwächt sein. Denn seit Monaten läuft er seiner Form hinterher und wurde zuletzt sogar auf die Ersatzbank verbannt.
Gegen Ingolstadt erhielt er eine neue Chance von Beginn an und wollte eigentlich positiv auf sich aufmerksam machen. Nach seinem Platzverweis dürfte er aber erstmals seinen Stammplatz verloren haben.
Ukratko receno:
Sudija ga je zamolio da skine svoj prsten, a Ibisevic mu je rekao da ce to uraditi tek u poluvremenu. Kad je sudija rekao da ne moze, Ibisevic ga je virjedjao.
Zasada izgubio je svoje mjesto u prvoj postavi Hoffenheima.
Ovaj Ragnick je jedan veliki glupan. Izbacit ga iz ekipe zbog 2 loše utakmice je apsurd. Možda je napravio glupost juće ali zbog toga ne zaslužuje sad klupu.
Trebaće njega još Ragnicka kad zagusti Hoffenheimu.
Vecina trenera bi isti moment poslali takve igrace na tribine a ne na klupu.yup je napisao/la:Ovaj Ragnick je jedan veliki glupan. Izbacit ga iz ekipe zbog 2 loše utakmice je apsurd. Možda je napravio glupost juće ali zbog toga ne zaslužuje sad klupu.
Sreca u nesreci je,da nisu zbog toga fasovali kup.Inace bi jos cupavije po Vedu bilo.
Ba u je u odlicnoj formi,Obasi se vec vratio a tu je i Mlapa.Tako da ce konkurencija za Vedu biti itekako gutava.
Manje price,vise golova mu je jedina sansa.Sad zavisi koliko ce ga ovaj stavljati u igru.
i ko ono jucer rece da je izbacen zbog pljuvanja.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Znam da ce sada patriote me poceti kritikovati, ali Vedo je u utakmici u Srijedu pokazao veliki amaterizam. Kao prvo svaka budala zna da je na terenu zabranjeno nosenje prstena, lancica, narukvica itd itd, radi mogucnosti povrede, a kao drugo na to reagovati rijecima "kur.vin sine" je ........
Imao je srece sto je DFB pokazao milost prema njemu sto se tice novcane kazne i zabranom igranja tri utakmice. On je u velikim problemima (mislim psihickim), i ukoliko se sta ne promjeni u njegovoj glavi mogao bi naredne godine zavrsiti u "cvajti" i tamo igrati.
Ne vidim sta je problem nek potrazi usluge sportskog psihologa i nek otkloni neke nesuglasice u svojoj glavi, jer ovako nije nikome od koristi, prvenstveno sebi, pa zatim reprezentaciji, pa svom klubu. Sva sreca da se ovaj crveni dogodio dok je nastupao za klub (koji je takodjer uputio ostru kritiku na njegov racun - i to javno), da je bilo u reprezentaciji zbog ove gluposti ne bi ga bilo vise nigdje, svi bi ga "razapeli".
Imao je srece sto je DFB pokazao milost prema njemu sto se tice novcane kazne i zabranom igranja tri utakmice. On je u velikim problemima (mislim psihickim), i ukoliko se sta ne promjeni u njegovoj glavi mogao bi naredne godine zavrsiti u "cvajti" i tamo igrati.
Ne vidim sta je problem nek potrazi usluge sportskog psihologa i nek otkloni neke nesuglasice u svojoj glavi, jer ovako nije nikome od koristi, prvenstveno sebi, pa zatim reprezentaciji, pa svom klubu. Sva sreca da se ovaj crveni dogodio dok je nastupao za klub (koji je takodjer uputio ostru kritiku na njegov racun - i to javno), da je bilo u reprezentaciji zbog ove gluposti ne bi ga bilo vise nigdje, svi bi ga "razapeli".
"My Favorite Ring is Always the Next One"
AkoBogda Vedad u januaru napusta Hoffenheim a Salih ce na ljeto. Eh, sto bi to bilo fino!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ne vjerujem u tako nešto.amerosm je napisao/la: On je u velikim problemima (mislim psihickim)
Cvajta nije smrt, ali ne znam odakle vadiš takve crne misli.amerosm je napisao/la: i ukoliko se sta ne promjeni u njegovoj glavi mogao bi naredne godine zavrsiti u "cvajti" i tamo igrati.
Neće te patriote kritikovati, jer znaš da je nemali broj okrenut protiv njega, neki sa razumljivim razlozima, neki samo "što ga ne vole" ili pojedini kao ti, koji su uvidjeli neki psihološki poremećaj.amerosm je napisao/la:Znam da ce sada patriote me poceti kritikovati
Vom Jäger zum Gejagten
Vedo je od kako ga ja poznajem strasno temperamentan,osjecajan.....sto se tice fudbala....jednostavno je sav u fudbalu....,ok malo je pretjerao ali netreba ga sad razapet isto kao sto se razapinje Spahic u zadnje vrijeme...manite se toga i Zidan je napravio pravu ludost i to u finalu Svjetskog prvenstva..pa je i dalje legenda svjetskog fudbala,idol milionima....desilo se i proce....mislim da bi Vedi promjena sredine sjela al ono bas i to Italia i Lazio(spominjalo se to par puta )
RIP SALE VILENJAK
- U vezi sa mogućim prelaskom u Inter nemam nikakav poseban komentar. Niko od mene neće bit sretniji, ako dođe do realizacije transfera.
Kontakt sa Interom je postojao krajem 2008. godine, sada ćemo vidjeti šta će od svega biti - kaže Ibišević.
Italijani javljaju da ste prvi izbor u zimskom prijelaznom roku trenera Rafaela Beniteza i da možete biti „novi Diego Milito“.
- Hvala im na lijepim riječima. Pročitao sam nešto na internetu, ali još uvijek ne mogu ništa komentirati. Trenutno me zanima samo Hofenhajm.
Protiv Borusije iz Menhengladbaha ste ostali u svlačionici na poluvremenu. U Dortmundu niste igrali. Postoji li neki problem na relaciji sa trenerom Ralfom Rangnikom (Rangnick)?
Problema nema. Profesionalac sam i prihvatio sam sve odluke trenera. U napadu se inače brzo dešavaju neke stvari i sasvim sam normalno prihvatio odluku trenera da sam trenutno u nekom drugom planu.
Da li ste razgovarali sa Rangnikom?
- Jesam, prije utakmice u Dortmundu. Kazao mi je da su sve to njegove taktičke zamisli, da se ne brinem za svoj status i da će sve biti u redu. Dodao je još da su mu za Dortmund trebali brži igrači, jer je imao plan da kontrom pokušamo iznenaditi tadašnjeg lidera. Nakon osvojenog boda, mogu smatrati da je uspio.
Da li se radujete i prijateljskom meču protiv Slovačke?
- Dobro je što ćemo nakon Gane, Njemačke i Francuske igrati protiv još jedne jake reprezentacije koja je igrala na posljednjem Mundijalu. Treninga i jakih utakmica nikada dosta. Još samo ako dođe pozitivan rezultat, da se malo popravi atmosfera.
Salihovićeva reakcija bila je opravdana
Kako komentirate crveni karton Salihovića nakon meča sa Dortmundom?
- Salihović je kazao što mu je na srcu i svi smo ga podržali. Njegova reakcija je bila opravdana, a druga je stvar što je sudija Štark (Stark) pogrešno protumačio. Svi znamo da nije imao namjeru da ga uvrijedi - kaže Ibišević.
Protiv Ingolštata dobio crveni karton
Vedad Ibišević je ponovo morao napustiti teren ranije. Ovaj put zbog crvenog kartona u utakmici sa Ingolštatom (1:0).
Naš reprezentativac je u utakmici u kojoj je dominirao Sejad Salihović isključen u 39. minuti, nakon što je imao raspravu sa sudijom Štilerom (Stieler).
- Nije mi svirao očit prekršaj, čak sam se mogao i teže povrijediti, jer je start bio isuviše grub. Tražio sam od njega samo da nas zaštiti - kazao je Ibišević. Crveni karton u prošlu nedjelju također zbog rasprave sa sudijom dobio je i Sejad Salihović.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Los_Blanos2
- Kontakt:
yup je napisao/la:Ovaj Ragnick je jedan veliki glupan. Izbacit ga iz ekipe zbog 2 loše utakmice je apsurd. Možda je napravio glupost juće ali zbog toga ne zaslužuje sad klupu.

kad vidim Ragnicka odma se sijetim Tulica

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
HAHAHAHHAHAHAHA
Isti je Tulic

Isti je Tulic

Na stranici sportsport.ba stoji naslov IBIŠEVIĆ SE IZVINIO SUDIJI od autora O. Lekić? Svako može raditi kao novinar braćo draga
, ko je uopšte ovaj lik?

Pobjeda u DFB kupu, sa negativnim prizvukom
Dragi prijatelji,
kada mi je trener rekao da ću igrati utakmicu DFB kupa protiv Ingolstadta, bio sam jako uzbuđen jer se moj težak rad isplatio i jedva sam čekao da utakmica počne.
U prvih 30 minuta, utakmica je bila potpuno izjednačena zbog truda Ingolstadta.
Nažalost, samo nekoliko minuta pred kraj prvog poluvremena napravio sam veliku grešku i, naravno, isključen sam iz igre. Stvarno mi je žao, jer time nisam kaznio samo sebe za grešku već i moje suigrače i trenere. Ne mogu to vratiti unazad, mogu jedino izvući pouku i to ću sigurno i učiniti!
Drago mi je da su moji suigrači ipak uspjeli dobiti utakmicu sa jednim golom razlike. Time smo ušli među 16 timova u DFB kupu.
Ponovno ću se izviniti mojim suigračima i trenerima, a potom na terenu dati sve od sebe kako bih ispravio grešku.
U nedjelju igramo važnu utakmicu protiv naših direktnih rivala – Hannovera 96. Oni se trenutno nalaze na trećem mjestu na tabeli i dijeli nas samo jedan bod.
Hvala vam mnogo na vašoj podršci!
Vedo
http://www.ibisevic.net
Dragi prijatelji,
kada mi je trener rekao da ću igrati utakmicu DFB kupa protiv Ingolstadta, bio sam jako uzbuđen jer se moj težak rad isplatio i jedva sam čekao da utakmica počne.
U prvih 30 minuta, utakmica je bila potpuno izjednačena zbog truda Ingolstadta.
Nažalost, samo nekoliko minuta pred kraj prvog poluvremena napravio sam veliku grešku i, naravno, isključen sam iz igre. Stvarno mi je žao, jer time nisam kaznio samo sebe za grešku već i moje suigrače i trenere. Ne mogu to vratiti unazad, mogu jedino izvući pouku i to ću sigurno i učiniti!
Drago mi je da su moji suigrači ipak uspjeli dobiti utakmicu sa jednim golom razlike. Time smo ušli među 16 timova u DFB kupu.
Ponovno ću se izviniti mojim suigračima i trenerima, a potom na terenu dati sve od sebe kako bih ispravio grešku.
U nedjelju igramo važnu utakmicu protiv naših direktnih rivala – Hannovera 96. Oni se trenutno nalaze na trećem mjestu na tabeli i dijeli nas samo jedan bod.
Hvala vam mnogo na vašoj podršci!
Vedo
http://www.ibisevic.net
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Brukas sam sebe. Dobro provjeri sta si napisao.atko je napisao/la:Na stranici sportsport.ba stoji naslov IBIŠEVIĆ SE IZVINIO SUDIJI od autora O. Lekić? Svako može raditi kao novinar braćo draga, ko je uopšte ovaj lik?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zanimljivo je da će danas umjesto Vede poćeti Obasi. Ragnick je rekao zbog Vedine slabe forme. A u prvoj je igrač koji se tek vratio... Svašta.
Hoffe vodi 1:0
Sigurdson zabio u 45' Minuti.
Kad vidim da je Vedo usao u igru, tek cu onda ukljuciti stream

- majestic24
- Kontakt:
Javi mi,pa da i ja onda gledamB0SANAC je napisao/la:Hoffe vodi 1:0
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- majestic24
- Kontakt:
U 45 minuta prvog poluvremena zabili su 1 gol,a za 5 minuta drugog vec 2

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Ibisevic 90 minuta presjedio na klupi

Zadnja izmjena: B0SANAC, dana/u 31 okt 2010, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ibisevic moze komotno dsa promjeni ekipu. Propao je to je cinjenica. 5 je napadac ekipe , i realno ali realno Hoffe brze igra puno bez njega. Moram to priznati iako ga volim. Jos sada kada Obassi udje u top formu,nema sta da trazi pored igraca koji su bolji od njega. Nesto je zasro debelo dok ni sa klupe ne ulazi. 

Svasta nesto,mijenjati ekipu pod hitno dok jos moze da se proda na svoje ime.
Ako mu je iko dao sanse onda je to Ragnick.Ovo sjedenje je vjerovatno i neka vrsta kazne,za ono Vedino bas totalno neprofesionalno ponasanje u kupu.Medjutim kad se to ponasanje sastavi jos i sa postenjem sto se golova tice onda ebiga.
Ako mu je iko dao sanse onda je to Ragnick.Ovo sjedenje je vjerovatno i neka vrsta kazne,za ono Vedino bas totalno neprofesionalno ponasanje u kupu.Medjutim kad se to ponasanje sastavi jos i sa postenjem sto se golova tice onda ebiga.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], KrajinaKing, Micron i 44 gosta.