UEFA Europe League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: UEFA Europe League 2018/2019
NBA TOP
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
NBA!!!!!
3 kluba iz Londona u finalima evropskih takmičenja
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
**** vas glupe.Čim se ovako zaleti znaš da će promašit.
Ne da se Srbima u finale, ali zato ima Bošnjak
Sandžo tebracoelho41 je napisao/la:Ne da se Srbima u finale, ali zato ima Bošnjak
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 09 maj 2019, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Tačno se vidjelo da se prepao.SiamoNoi je napisao/la:**** vas glupe.Čim se ovako zaleti znaš da će promašit.
Šteta za Frankfurt, strašnu sezonu su odigrali i zaslužuju CL. Samp da ih ovo ne ubije, pa sad i u ligi posustanu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Šta kaže komentator za onog crnca s bradicom iz Eintrachta, ko zna šta priča a lik se satra učeći tamo nešto, ko Hendo u Tuzlu kad ulazi.
Mati mu je iz Hercegovine. Kad bolje razmislim i nije neka utjeha.Derdiyok je napisao/la:Sandžo tebracoelho41 je napisao/la:Ne da se Srbima u finale, ali zato ima Bošnjak
Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 09 maj 2019, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Kakva je ovo pjesmica mogli su i bratec Martin pustit.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nista ovo samo Charlton Athletic 

Misliš na Sea?coelho41 je napisao/la:Ne da se Srbima u finale, ali zato ima Bošnjak
15.10.2013.
Steta za Njemce, nigdje vise odvratnijih faca nego u ovom Celziju. Azpi, Luiz,Kepa,Pedro, sve djeriz do djeriza. U oba finala se za crvene navija definitivno.. 

Jel ista frajer pogodio ove godine?bega_afc je napisao/la:leorey je napisao/la:Dobro je, okrece ovo Valencija na Mestalli, svakako je Arsenal u gostima u rangu Gijona ove godine.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
kepa je bas sladakGoretzka je napisao/la:Steta za Njemce, nigdje vise odvratnijih faca nego u ovom Celziju. Azpi, Luiz,Kepa,Pedro, sve djeriz do djeriza. U oba finala se za crvene navija definitivno..
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma ja SarajlijaDerdiyok je napisao/la:Sandžo tebracoelho41 je napisao/la:Ne da se Srbima u finale, ali zato ima Bošnjak
Ma cirkuzantchi3llo je napisao/la:Jel ista frajer pogodio ove godine?bega_afc je napisao/la:leorey je napisao/la:Dobro je, okrece ovo Valencija na Mestalli, svakako je Arsenal u gostima u rangu Gijona ove godine.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Luiz je ovdje odveo Čelzi dalje, odavno bolju tekmu nije imao, odavno.
Samo nek nije iz Soli i nagrađena je.Penaltiky je napisao/la:
Mati mu je iz Hercegovine. Kad bolje razmislim i nije neka utjeha.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
On ti je ko ona hobotnica Paul samo sto je kod njega obrnuto.chi3llo je napisao/la:Jel ista frajer pogodio ove godine?bega_afc je napisao/la:leorey je napisao/la:Dobro je, okrece ovo Valencija na Mestalli, svakako je Arsenal u gostima u rangu Gijona ove godine.
15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.