Šehić - Kapa dole majstore. Onaj slobodnjak izvadio odlično uz nekoliko finih intervencija.
Marković - Kod ovog momka napredak je evidentan. Jedan od naših najboljih igrača danas. Za asistenciju svaka ti čast.
Stanić - Po mom mišljenju najslabiji naš igrač, danas. Izgubljen, ali ne krivim ga, nije to njegova pozicija.
Gančev - Naš "anonimus" danas djelovao solidno. Presijecao napade, igrao čvrsto, jako. Dobra utakmica za njega.
Vasilić - Ovo je sigurno pojačanje za nas. Momak je sve odradio kako treba. Jedan od najboljih danas na terenu.
Ćulum - Nije loše, ali od njega ne možemo više očekivati. Nema on dovoljno kvaliteta, ali danas je ovo izgledalo solidno.
Savić - Dobra utakmica za njega osobno. Dao go čovjek

. To dovoljno govori.
M. Bešlija - Povrijeđen igrao. Trudio se, ali nije mogao igrati kako on zna.
E. Čolić - Dobra utakmica. Bezveze dobio prvi žuti što ga je i koštalo crvenog.
Baljić - On mi izgleda kao da ima 35 godina (nije puno trčao)

. Lazar puno više pretrči iako Baljić zna bolje igrati. Mislim da će on biti dobar igrač, moći će se prodati. Danas imao onu priliku, dobro gađao, ali igrač Zrinjskog izvadio. Nije loše.
Višća - Svaka čast za igru. Ne libi se šutati iz svih pozicija, a ima odlčan šut. Onaj slobodnjak strašan. Uz Markovića, Vasilića i Šehu najbolji naš igrač danas.
H. Bešlija - Ništa posebno. Imao je dovoljno vremena, nije ništa pokazao. Uz to dobio žuti ja mislim.
B. Čolić - Malo igrao.
Sve u svemu ovi momci što su dobili priliku iskoristili su je. Donijeli su nam važna 3 boda iz Mostara u borbi za titulu. Idemo dalje.
NAPRIJED PLAVI!