FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Noćas nešto lijepo treba da se desi...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
tm84 je napisao/la:hvala na cestitkama!Megamon je napisao/la:I da,da pohvalim danasnjeg sudca,utakmicu je vodio bez greske.
ali sudija je pogrijesio par puta, mislim na ofsajde nase u prvom poluvremenu i onaj faul za zrinjski koji nije bio nikad!!!
To je onda greška linijskog sudije pobogu.
Stvarno moram pohvaliti Ganceva i Vasilica koji prvu put igraju zajedno, Markovic me veceras odusevio. Ne mogu da ne spomenem i Culuma, svaka cast majstore. Savic, Stanic, Visca i svi da ne nabrajam kapa dole... Strpljivo do pobjede sta drugo reci, j.e.b.o igru za oku bodovi su bitni. Beslija je igrao poluvrijeme sa povredom rebra.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
svaka cast,stvarno su me pozitivno iznenadili.svjesni smo mi losih stvari u nasoj igri,kao sto su recimo nedostatak napadaca,i po meni igra milana culuma,ali ja sam definitivno zadovoljan dosadasnjim rezultatima.donijeli smo 9 bodova,sa gostovanja kod jako dobrih ekipa,koje su poznate da rijetko gube bodove.velezu i zrinjskom rijetko ce jos iko uzeti bodove,jer vec pocinje da im gori pod nogama.
do kraja 6 sigurnih bodova ,nadam se na grbavici.
u banja luci ako uzmemo bod ,super ,ako ne,nikom nista.
a onda fenomenalan raspored na proljece,po meni izidze nas u glavnog favorita.imamo utakmicu kuci vise i od borca i sarajeva.ako iskoristimo raspored iz prva 4 kola i ufatimo zalet,niko nas vise ne zaustavi.
do kraja 6 sigurnih bodova ,nadam se na grbavici.
u banja luci ako uzmemo bod ,super ,ako ne,nikom nista.
a onda fenomenalan raspored na proljece,po meni izidze nas u glavnog favorita.imamo utakmicu kuci vise i od borca i sarajeva.ako iskoristimo raspored iz prva 4 kola i ufatimo zalet,niko nas vise ne zaustavi.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
A slabo vas je i sudija pazio, pa svirao je zrinjskom vise faulova u napadu nego vama koji ste se branili cijelu utakmicu, za razliku od nekih drugih klubova kojima se priznaju golovi rukom, golovi iz ofsajda i tako to....defender je napisao/la:Gledam, sa igracem manje u gostima imamo 3 boda i opet napadamo, Visca strasan, a ne ko neki sto se zadnjih pola sata samo valjaju po terenu

Zadnja izmjena: UPS, dana/u 31 okt 2010, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
Svaka čast na pobjedi, zasluženo skroz. Al mi je drago radi onih kretena Ultrasa... Svaka čast još jednom...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
ČESTITAAAAAM, izgleda da će sljedeć godine jedini premijerligaš iz Mostara biti Velež!
A đe da znam?!
Baljic spor, ne trci, ne bori se imao je jednu sansu.
Višća bombarder, samo sto nije slomio ruku onom jadnicku
Gancev i Vasilic samo dok se uigraju i nema prilaska Šehiću.
Culum standardno, nesvidja mi se ono njegovo srljanje.

Višća bombarder, samo sto nije slomio ruku onom jadnicku

Gancev i Vasilic samo dok se uigraju i nema prilaska Šehiću.

Culum standardno, nesvidja mi se ono njegovo srljanje.

-
- Kontakt:
Ha,ha mislili pitarčići da će pobječi 4 boda,ali neda se ŽELJO tako lako!
JER SI JEDAN JEDINI,JER SI NEPOBJEDIVI Ž E LJ O MOJA LJUBAVI!
JER SI JEDAN JEDINI,JER SI NEPOBJEDIVI Ž E LJ O MOJA LJUBAVI!
UPS je napisao/la:A slabo vas je i sudija pazio, pa svirao je zrinjskom vise faulova u napadu nego vama koji ste se branili cijelu utakmicu, za razliku od nekih drugih klubova kojima se priznaju golovi rukom, golovi iz ofsajda i tako to....defender je napisao/la:Gledam, sa igracem manje u gostima imamo 3 boda i opet napadamo, Visca strasan, a ne ko neki sto se zadnjih pola sata samo valjaju po terenuMada, zrinjski ne da je los, katastrofalans je, po vidjenom realno najlosija su ekipa. ne znam kakav je velez ali ovi su tanki

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Zaslužena pobjeda,dominirali smo i imali puno više prilika i šuteva.Višća je fenomen,prolazi igrače kao da ih nema.
P.S.Kristić pitarčina je bio najlošiji faktor utakmice,što me iritirao to je za nepovjerovati.
P.S.Kristić pitarčina je bio najlošiji faktor utakmice,što me iritirao to je za nepovjerovati.

Zadnja izmjena: Tarantino, dana/u 31 okt 2010, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
ali nema para,sve se rastalilo....
Zrinsjki i fudbal ili ti ga nogomet ... ne ide u istu recenicu
veze oni nemaju ... zasluzeno ste pobjedili, ne radi svoje igre, nego cisto radi njihovog neznanja, mi sa foruma kad bi se skupili ne bi od Zrinjskog izgubili

veze oni nemaju ... zasluzeno ste pobjedili, ne radi svoje igre, nego cisto radi njihovog neznanja, mi sa foruma kad bi se skupili ne bi od Zrinjskog izgubili

Koliko znam Leotar je igrao jucer, mislim da je covjek pogrijesio temunick je napisao/la:UPS je napisao/la:A slabo vas je i sudija pazio, pa svirao je zrinjskom vise faulova u napadu nego vama koji ste se branili cijelu utakmicu, za razliku od nekih drugih klubova kojima se priznaju golovi rukom, golovi iz ofsajda i tako to....defender je napisao/la:Gledam, sa igracem manje u gostima imamo 3 boda i opet napadamo, Visca strasan, a ne ko neki sto se zadnjih pola sata samo valjaju po terenuMada, zrinjski ne da je los, katastrofalans je, po vidjenom realno najlosija su ekipa. ne znam kakav je velez ali ovi su tanki
joj kako gori lik,decko rekoh ti ja veliki odmor pravac pedagog
joj smjesnog djeteta

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
-
- Kontakt:
sta bi tek bilo da smo bili kompletni
,vala zrinjskom je mjesto u nizoj ligi uvijek bilo vjestacki klub,svaka cast momcima zaista,odbrana odlicna,gancev i vasilic na nivou markovic i seha igraci utakmice,ostali dosta dobro,kad skontam da nije bilo popovica,svrake,kerle,mesica,radovanovica jos mirso povrijeden malo tek onda skontam koliko nam ovaj trijumf vrijedi.Sad mozemo rastereceno u banjaluku odigrati utakmicu i ako izgubimo nije nam toliko lose,ali mislim da ce zeljo i u banjaluci pokazati dosta dobru tekmu pogotovo sto borac lose igra na svom terenu

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Bogami i bi muskoEsii TM87 je napisao/la:Vratio se WalterStole iz Bora je napisao/la:Sljedeca stanica, stadion Bijeli brijeg! Nedelja, 31.10. u 17:00 (TV)!
ZRINJSKI - ŽELJEZNIČAR
Sudija: Radoslav Vukasović (Trebinje)
A1: Admir Forto (Vitkovići)
A2: Željko Dragojević (B. Luka)
Četvrti sudija: Vladimir Dominković (Orašje)
Delegat: Muharem Kurić (Donji Vakuf)
Kontrolor Suđenja: Hajrudin Gobeljić (Cazin)![]()
Ovo mu je prva da nam sudi ove sezone,valjda ce biti prvo pa musko

Pobjeda zlata vrijedna...desetkovani odnijeti cijeli plijen...to mogu samo velikani mi to jesmo svakako

1921-2011
stvarno si lik majkemi moje,ugledaj se malo na ostale ljude.znamo svi mi da vi voljeli da smo mi zijanili,da se ne lazemo ,ali bar malo dostojanstva pokazi,evo i hairlija i ovaj drugi momak,voljeli bi da smo mi zijanili,ali bar su realni i rekli su kako je i bilo .svaka castUPS je napisao/la:A slabo vas je i sudija pazio, pa svirao je zrinjskom vise faulova u napadu nego vama koji ste se branili cijelu utakmicu, za razliku od nekih drugih klubova kojima se priznaju golovi rukom, golovi iz ofsajda i tako to....defender je napisao/la:Gledam, sa igracem manje u gostima imamo 3 boda i opet napadamo, Visca strasan, a ne ko neki sto se zadnjih pola sata samo valjaju po terenuMada, zrinjski ne da je los, katastrofalans je, po vidjenom realno najlosija su ekipa. ne znam kakav je velez ali ovi su tanki
VOLIM TE ZELJO
gancev igrao dobro sa vasilicem, sehic iza visce najbolji, a za Viscu samog nema rijeci definitivni junak utakmice
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Pobjeda dosla u krucijalnom trenutku. Svaka cast svima, E. Colic napravio glupost sa onim crvenim al' jbg, sve je dobro kad se dobro svrsi.
Treba probati ako moze da se jos malo smanji bodovna razlika izmedju nas i Borca do kraja polusezone i onda aBd na proljece sa nekim pojacanjima i povoljnijim rasporedom po titulu iako bih ja i sa evropom bio zadovoljan 

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Svaka cast igracima na borbenosti i cistoj pobjedi. Imamo odlicnog golmana, u odbrani fenomenalnog Markovica, solidnog i dobrog radovanovica, imamo 5 stopera koji mogu igrati u bilo kojem drugom timu u nasoj ligi odma: Mesic, Vasilic, Gancev, Bogicevic i Kerla, a po meni su Vasilic i Kerla za udarne postave. U vezi imamo sirok izbor trkaca, boraca i dobrih igraca strasnog viscu, solidnog besliju, zatim savica, colica, svraku, culuma, odlicnog zebu...u napadu zahvalnog popovica, ali tu fali neko ko ce potrcati, predriblati, izbaciti iz igre protivnockog igraca, a to nemamo. Nama realno treba neki dialiba u napadu i da se prosetamo ovom ligom.
ma nije ono glupost brate,svasta bi bilo da je onaj lik prosao,glupost su njegov prvi karton i karton od culuma,a ono je itekako ispalo dobrozlaya_tm87 je napisao/la:Pobjeda dosla u krucijalnom trenutku. Svaka cast svima, E. Colic napravio glupost sa onim crvenim al' jbg, sve je dobro kad se dobro svrsi.Treba probati ako moze da se jos malo smanji bodovna razlika izmedju nas i Borca do kraja polusezone i onda aBd na proljece sa nekim pojacanjima i povoljnijim rasporedom po titulu iako bih ja i sa evropom bio zadovoljan
VOLIM TE ZELJO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.